Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0800 – 023 05 50

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Voorgesprek
Maak nu een afspraak
Begrafenis regelen in Leiden

Begrafenis regelen in Leiden

Voor nabestaanden kan het fijn zijn om een plek te hebben, waar ze naartoe kunnen om hun dierbare te gedenken. Het is één van de redenen om te kiezen voor een begrafenis. Waar u ook voor kiest, wij kunnen samen met u een passende begrafenis regelen in Leiden, Oegstgeest of Voorschoten. Niets is ons te gek en wij denken graag met u mee. In Leiden zijn er twee begraafplaatsen nog in gebruik. Op begraafplaats Rhijnhof in Leiden heeft u de keuze uit algemene en familie graven op het algemeen, katholiek of islamitisch gedeelte. De R.K. begraafplaats Zijlpoort, eveneens in Leiden, is een begraafplaats voor de Leidse parochianen. Bij deze historische plek vindt u de Petruskapel, waar u de dienst voor de begrafenis kunt houden.

0800 – 023 05 50
Crematie regelen Leiden - Meerbloemhof

Crematie regelen in Leiden

In de omgeving van Leiden bevindt zich crematorium Meerbloemhof in Zoetermeer. Het moderne crematorium ligt op een goed bereikbare locatie en biedt ruim voldoende parkeergelegenheid. Er zijn veel mogelijkheden voor een afscheidsdienst en condoleance bij de crematiedienst. Verder vindt u hier een sfeervol binnencolumbarium dat u als nabestaande 24 uur per dag kunt bezoeken. Dankzij brede deuren is het pand goed toegankelijk voor mindervaliden. Het kan zijn dat u meer binding heeft met een ander deel van de regio. In dat geval is een andere locatie misschien passender. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

0800 – 023 05 50
Monuta Leiden team

Meer informatie?

Wilt u een uitvaart regelen in Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Voorschoten, Wassenaar en Zoeterwoude dan staan wij voor u klaar. U kunt ons dag en nacht bellen. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.

0800 – 023 05 50