Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0800 – 023 05 50

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta in Leiden gemiddeld met een

9.2
56 beoordelingen
100% beveelt Monuta in Leiden aan

Wat onze klanten zeggen

Meest recente recensies

9

De uitvaartverzorgster was prettig in de omgang, meedenkend en flexibel toen wij op het allerlaatste moment geconfronteerd werden met een verandering in de locatie.

Meer lezen
Marinus
Leiden
09-01-2022
8

De begeleiding was correct, misschien iets te snel bij de eerste bespreking. Verder waren wij zeer tevreden.

Meer lezen
Ton Timmerman
Best
04-01-2022
10

Drie maal Monuta gehad bij een uitvaart. De laatste twee waren mijn schoonouders, beide zeer verschillend maar uitstekend verzorgd. Al onze wensen, en meer,werden uitstekend uitgevoerd zonder dat het ons opviel. De laatste begrafenis begon in een café van het dorpshuis, iets intiemer en wat meer ongedwongen maar toch respectvol. En onder begeleiding een hoop zelf gedaan, dragen e.d. Dank daarvoor!

Meer lezen
Jaco
Hazerswoude
03-01-2022
9

Geweldig geholpen

Meer lezen
Astrid de Beer
Leiden
03-01-2022
9

De hele uitvaart was prima verzorgd. Alles goed overlegd en betrokken medewerkers. We hadden een heel goed gevoel na de uitvaart en daar heeft Monuta zeker aan bijgedragen.

Meer lezen
Annemarie
Leiden
16-12-2021
10

De situatie is nooit niet fijn, maar door de goede service en meedenken hoe en wat er allemaal gebeuren moet en mogelijk is, is het fijn dat de deskundigheid en warmte je een weg wijst. Ook een duidelijk beeld van kosten zodat je weet waar je op kan rekenen. Met zorg helpen ze je door deze onmogelijke taak heen! We hebben een goed gevoel over gehouden aan de familie kamer (aanrader!) voor het rouwproces. En tot slot de afscheidsceremonie die perfect verlopen is. Dank voor alle zorg en steun in deze moeilijke tijd.

Meer lezen
Mireille
Hoofddorp
02-12-2021
8

Duidelijk en advies qar allemaal, mogelijk is.

Meer lezen
Anneke Nulle
Bodegraven
01-12-2021
10

Deskundig, vriendelijk en een perfecte dienstverlening.

Meer lezen
Milu Bouda-Mildorf
Leiden
01-12-2021
7

Fijne begeleiding

Meer lezen
Nadine
Leiden
01-12-2021

Monuta heeft de hele gang van zaken heel goed geregeld en is bij elk persoonlijk contact bijzonder prettig opgetreden. Ik had die ervaring ook al bij andere crematies meegemaakt dus ik wist wat ik in dat opzicht kon verwachten. Veel dank daarvoor!

Meer lezen

Heer Gerritsen

Nu twee maanden geleden dat mijn man Ton is overleden heb ik tijdens die tijd enorme steun gehad van Rob wil hem hier nog voor bedanken wat doe je dat goed met zoveel eerbied naar Ton toe en ook naar mij en de kinderen Nogmaals heel hartelijk bedankt

Meer lezen

Nel

We zijn heel dankbaar voor de fijne, volledige en persoonlijke begeleiding die Sandra Tom ons heeft gegeven bij het regelen van en met de uitvaart van mijn moeder. We hadden ons geen mooier afscheid kunnen wensen. Hulp bij alles wat er te regelen viel op een zeer fijne en betrokken wijze. Waar ik echt van onder de indruk was, was het welkomstwoord door Sandra in de aula van het crematorium, zo persoonlijk en warm. Ze had blijkbaar heel goed naar de verhalen over mijn moeder geluisterd. Klasse!

Meer lezen

Vera Lems