Recensies

Fijn contact

Fijn contact en alles goed verlopen.

Niets dan lof

Alles klopte, de voorbespreking, de attitude van de heer Verbiest, de uitleg, de procesbewaking, de nazorg. Niets dan lof.

Gaf goede raad

Ik heb het als 'bevrijdend' ervaren dat al die 'zorgen en spanningen' overgenomen werden door de 'Monutaman'... Hij wist precies hoe het allemaal moest en gaf goede raad en samen zijn we er heel goed uitgekomen!!!

Professionele aanpak

Professionele aanpak, met oog voor de nabestaanden.

Zorg op maat

Vanwege de zorg op maat, de empathie van de medewerkers en de nazorg.

Alles tot in de puntjes verzorgd

Monuta heeft voor ons alles vanaf het begin tot het einde tot in de puntjes verzorgd. (Met dank aan de heer Wouter Verbiest)

fijn geregeld

29 aug. jl. is onze vader, opa en man Tom van den Eijnden plots overleden. Dirk Hofman kwam 's avonds bij ons om de uitvaart te bespreken en te regelen. Dat heeft hij uitstekend gedaan! en vooral omdat hij alle tijd voor ons had, alles goed uitlegde, een luisterend oor, begripvol, meelevend, erg vriendelijk en rustig en niets was te veel. Hij was er als je hem nodig had en gaf ons veel steun. We zijn hem erg dankbaar dat hij ons door deze moeilijke periode heeft geholpen. Als we weer een uitvaart zouden moeten regelen zouden we zeker weer voor hem kiezen. Dankjewel Dirk! fam. van den Eijnden

Hij was een reuze steun

Ik werd met eerbied en respect behandeld, op een vriendelijke en toch persoonlijke manier. Hij, Rob van der Kraan was een reuze steun. Hij geeft je het gevoel dat Monuta net een stapje harder loopt voor je. Mijn vriendelijke dank daarvoor.

Positieve ervaringen

Goede ervaring 7 jaar geleden bij overlijden vader, nu met moeder dezelfde positieve, vriendelijke, voorkomende, prettige ervaring. Kon gelijk komen na ons telefoontje en heeft op een prettige manier contact met ons onderhouden.

Ze namen de tijd voor mij

Omdat ze de tijd voor me namen om alles door te nemen, en bij vragen of extra uitleg waren ze ook bereikbaar voor een gesprek.