Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0800 – 023 05 50

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta in Leiden gemiddeld met een

9.3
42 beoordelingen
100% beveelt Monuta in Leiden aan

Wat onze klanten zeggen

Meest recente recensies

9

Alles werd goed verzorgd, voor tijdens en na de uitvaart.

Meer lezen
Paul Horn
Almere
11-09-2021
8

De uitvaartbegeleider heeft alle voorbereidingen van de uitvaart geheel volgens onze wensen en op een persoonlijke, duidelijke en adequate manier geregeld. De uitvaart zelf werd goed verzorgd en wij kijken daar met een goed gevoel op terug.

Meer lezen
heer R. Waagenaar
Noordwijkerhout
25-08-2021
8

In een mooie omgeving een hele mooie dienst gehad. Één minpuntje. We werden als familie niet goed opgevangen als naaste familie vd overledene.

Meer lezen
Yvonne
Zoetermeer
07-07-2021
7

Wat ik jammer vind is prijs kwaliteit gezien erg duur Een crematie in Amsterdam met 3 maal rouwbezoek in het rouwcentrum, gebruik op de begraafplaats van de aula 50 bezoekers incl koffie en gewenst koekje Organisatorisch oké Overledene was gecremeerd in een mand die in kleur was naar wens Koste van deze uitvaart 6300 euro Onze begrafenis bij Mobutu koste 6200 euro , geen uitvaartcentrum geen aula geen rouwbezoek zelf afgelegd en gekost en naar haar laatste plek gebracht met 4 personen geen koffie wel 25 kaarten Ik persoonlijk vind dit over de top Je bent in een andere stemming dus prijsvergelijk en offertes opvragen daar is geen tijd voor omdat er gehandeld moet worden en beslist Maar vind het wel ernstig duur voor zo weinig wensen en personen

Meer lezen
Angeline De roode
Leiderdorp
19-06-2021
10

Fijne rustige benadering alles word duidelijk uitgelegd word met je meegedacht hebben het als zeer prettig ervaren ook de kinderen waren er zeer over te spreken

Meer lezen
mevrouw Trudy Duivesteijn Chrispijn
Leiden
05-06-2021
8

Vanaf het eerste moment werd er goed gehandeld. Het gesprek met de uitvaartbegeleider was uitermate prettig en de vakmanschap straalde er vanaf. Uiteraard hangt aan alles een prijs maar daar is zeer transparant over gedaan. Wij wisten waar we aan toe waren. Tijdens de hele week onderhield de uitvaartbegeleider contact over allerhande zaken Mede daardoor verliep de uitvaart zoals was gewenst. Samengevat: prima service en dankbaar voor de geode zorgen.

Meer lezen
m.p.d. oosterwaal
HOUTEN
18-05-2021
10

Prima geregeld, ik zou njiet weten wat men nog hier kan vebeteren.

Meer lezen
FA. Henriët
Bussum april 2021
03-05-2021
10

Alles werd perfect geregeld,er werd meegedacht en ideeën aangereikt. Helemaal top.

Meer lezen
Monique
Berkhuizen
29-04-2021
10

Ondanks de verdrietige periode heel veel steun en advies gekregen van de uitvaartverzorger. Was allemaal perfect en helemaal volgens wens verlopen. Ook voor de nazorg een grote pluim

Meer lezen
Mieke
Leiderdorp
12-04-2021

Monuta heeft de hele gang van zaken heel goed geregeld en is bij elk persoonlijk contact bijzonder prettig opgetreden. Ik had die ervaring ook al bij andere crematies meegemaakt dus ik wist wat ik in dat opzicht kon verwachten. Veel dank daarvoor!

Meer lezen

Heer Gerritsen

Nu twee maanden geleden dat mijn man Ton is overleden heb ik tijdens die tijd enorme steun gehad van Rob wil hem hier nog voor bedanken wat doe je dat goed met zoveel eerbied naar Ton toe en ook naar mij en de kinderen Nogmaals heel hartelijk bedankt

Meer lezen

Nel

We zijn heel dankbaar voor de fijne, volledige en persoonlijke begeleiding die Sandra Tom ons heeft gegeven bij het regelen van en met de uitvaart van mijn moeder. We hadden ons geen mooier afscheid kunnen wensen. Hulp bij alles wat er te regelen viel op een zeer fijne en betrokken wijze. Waar ik echt van onder de indruk was, was het welkomstwoord door Sandra in de aula van het crematorium, zo persoonlijk en warm. Ze had blijkbaar heel goed naar de verhalen over mijn moeder geluisterd. Klasse!

Meer lezen

Vera Lems