Waarom Monuta Leiden?

  • Uw wensen staan voor ons centraal
  • Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget
  • Altijd één vaste contactpersoon, voor, tijdens en na de uitvaart
  • Onze uitvaartverzorgers zijn oprecht betrokken
  • De afspraken die we met u maken zijn duidelijk en transparant

Waardering

Klanten waarderen onze dienstverlening gemiddeld met een
8,9
Gebaseerd op 188 recensies

Voor een uitvaart in Leiden

Monuta Leiden mag zich met trots de oudste uitvaartonderneming van Leiden en omstreken noemen. U kunt ons inschakelen voor het verzorgen van een uitvaart in Leiden en omgeving, of dit nu een begrafenis of crematie betreft. Daarnaast staan we ook voorafgaand aan het afscheid voor u klaar. Zo kunt u een vrijblijvende afspraak maken met een van onze uitvaartverzorgers om uw uitvaartwensen te bespreken. Dit kost u niets, maar u weet daarna wel precies wat er mogelijk is rondom de uitvaart.

Bel bij overlijden 0800 - 023 05 50

Altijd een vast aanspreekpunt

In Leiden combineren wij de kracht en vakmanschap van een landelijke organisatie met persoonlijke uitvaartzorg. U heeft altijd één vast aanspreekpunt en deze uitvaartverzorger staat iedere dag opnieuw voor u klaar. Bovendien voldoen wij aan alle kwaliteitseisen, die worden gesteld door het Keurmerk Uitvaartzorg. U mag van ons professionele en deskundige uitvaartbegeleiding verwachten.

Neem contact op met onze uitvaartverzorger

Twee locaties in Leiden

Voor een uitvaart in Leiden kunt u bij ons kiezen uit twee locaties. U vindt Monuta Van der Luit aan de Willem de Zwijgerlaan in de voormalige Koningskerk. Deze locatie heeft prachtige hoge vertrekken en een witte klokkentoren, die nog steeds in gebruik is. Monuta ’t Leidse Huys is gevestigd aan de Gitstraat in Leiden nabij begraafplaats en crematorium Rhijnhof Op beide locaties in Leiden vindt u familiekamers met 24-uurfaciliteiten, waar u op ieder gewenst moment uw overleden dierbare kunt bezoeken. Verder beschikken wij nog over eigen uitvaartlocaties in Leiderdorp en Wassenaar.

Voor Leiden en daarbuiten

Als Monuta Leiden kunnen we u ook tot steun zijn in omliggende plaatsen, zoals Oegstgeest, Voorschoten en Leiderdorp . De uitvaart hoeft niet per se hier plaats te vinden. Dit kan ook op een andere locatie ergens anders in ons land. U bent bij ons niet aan een regio gebonden. Wij denken graag met u mee en maken het onmogelijke mogelijk voor u.

Meer informatie