Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
071 - 521 32 31

Recente beoordelingen

9,2

Gebaseerd op 178 beoordelingen.
99% beveelt ons aan.

Freddy
28-04-2024

Ik vond het een mooie ingetogen dienst, de muziek was de hele tijd geen een keer te hard afgespeeld dat was heel aangenaam. Wat ik alleen jammer vond toen ik bij de bloemen en kransen arriveerde waren de mensen al reeds bezig met het van de stelling af te halen, ik had graag gehad dat ik er op gewezen had geworden dat het al aan de gang was met het uitdelen daarvan.

Lees meer

Ron Kolb
17-04-2024

Vanaf het eerste contact is alles zeer prettig en vakkundig verlopen. zeer te spreken over de betrokkenheid, het aandachtig luisteren, en het bieden van mogelijkheden. Vervolgens snel schakelen en regelen, ik ben zeer tevreden

Lees meer

Anna
17-04-2024

Ben liefdevol geholpen en bijgestaan in mijn verdriet en hulp voor de dag van de uitvaart

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Leiden

Monuta in Leiden mag zich met trots de oudste uitvaartonderneming van Leiden en omstreken noemen. U kunt ons inschakelen voor het regelen van een uitvaart in Leiden en omgeving, of het nu om een begrafenis of crematie gaat. Daarnaast staan we ook voorafgaand aan het afscheid voor u klaar. Zo kunt u een vrijblijvende afspraak maken met een van onze uitvaartverzorgers om uw uitvaartwensen te bespreken. Dit kost u niets, maar u weet daarna wel precies wat er mogelijk is rondom de uitvaart.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
Monuta in Leiden
Uitvaartcentrum 't Leidse Huys
Gitstraat 1
2332 RB Leiden
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 7.000 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf € 3.195. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
Dirk Hofman uvv
Uitvaartverzorger

Dirk

Hofman

Lees meer over Dirk

Image
Ruud Heijnekamp uvv
Uitvaartverzorger

Ruud

Heijnekamp

Lees meer over Ruud

Image
Rob van der Kraan
Uitvaartverzorger

Rob

van der Kraan

Lees meer over Rob

Image
Lisanne Huijbens
Uitvaartverzorger

Lisanne

Huijbens

Lees meer over Lisanne

Image
Julia van Loon uvv
Uitvaartverzorger

Julia

van Loon

Lees meer over Julia

Image
Monuta Leiden uitvaartcentrum

Uitvaartcentrum in Leiden

Als een dierbare komt te overlijden, moeten er in een korte tijd veel praktische zaken worden geregeld rondom het afscheid. Daar staat uw hoofd misschien helemaal niet naar. Monuta Leiden kan u dan helpen om de uitvaart te regelen in Leiden. Samen met u zorgen wij ervoor dat u op passende wijze afscheid kunt nemen van uw overleden dierbare. In Leiden beschikken wij over een vernieuwde locatie aan de Gitstraat. Heeft u onze steun nodig? Dan kunt u ons dag en nacht bereiken.
Meer over ons uitvaartcentrum

Vijf klantbeloften van Monuta

1
Altijd een persoonlijk afscheid
Wij maken van elk afscheid een persoonlijk afscheid. Precies zoals u het wilt. Dat begint met duidelijkheid. Daarom kunt u bij ons uw uitvaartwensen vastleggen. Online of in een persoonlijk gesprek met één van onze vakmensen.
2
Eén vertrouwd gezicht
Afscheid is meer dan een uitvaart alleen. Wij zorgen hierbij, van begin tot het eind, voor één vast aanspreekpunt. Eén vertrouwd gezicht. Iemand die de tijd neemt, luistert en meedenkt. En altijd rechtstreeks bereikbaar is voor al uw vragen.
3
Liefdevolle verzorging
Onze ervaren vakmensen hebben de expertise om iedereen persoonlijk en liefdevol te verzorgen. Met de juiste aandacht en respect. Als u wilt, kunt u bij dit bijzondere moment aanwezig zijn en assisteren. Ook zorgen wij voor een liefdevolle opbaring, bij u thuis, in het uitvaartcentrum of op een andere door u gekozen plek.
4
Een persoonlijk draaiboek
Alles wat we met u afspreken, leggen we vast in een persoonlijk draaiboek. Zo heeft u stap voor stap inzicht in het verloop van de uitvaart. Dat geeft rust en houvast rondom het afscheid.
5
Geen financiële verrassingen
We geven u helder inzicht in alle mogelijkheden en de kosten die daaraan verbonden zijn. Zo houdt u het overzicht en kunt u kiezen wat het beste bij u past. U ontvangt vooraf altijd een heldere prijsopgave. En wij garanderen geen financiële verrassingen achteraf.
Lokale
partners
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Vanuit welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta in Leiden?
U kunt terecht bij Monuta in Leiden voor het regelen van een uitvaart in de plaatsen Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Voorschoten, Wassenaar en Zoeterwoude.
Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger van Monuta in Leiden via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, kan hij of zij u meer vertellen over de mogelijkheden.
Ik zoek een Monuta uitvaartcentrum in Leiden, waar kan ik terecht?
Als oudste uitvaartonderneming in Leiden beschikken wij over twee locaties: Van der Luit en ’t Leidse Huys. Hier kunt u afscheid nemen van uw dierbare in de dagen na zijn of haar overlijden. Ook kunt u hier de afscheidsdienst laten plaatsvinden. Wij verzorgen het afscheid van begin tot eind.