Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0800 – 023 05 50

Recente beoordelingen

9,2

Gebaseerd op 87 beoordelingen.
100% beveelt ons aan.

Margriet
17-06-2022

Bij alles was er overleg en konden we aangeven of we het wilden of niet.Echt top.

Lees meer

Nel
03-06-2022

Alles wordt geregeld, menselijke benadering. Kan niet beter

Lees meer

Esther Kruidenier
28-05-2022

Betrokkenheid, proffesioneel, begripvol, correct, vriendelijk, hulpvaardig, ondersteunend, goed luisterend naar wensen en mogelijkheden aanbieden, jezelf de keuze laten maken, advies geven, alles is mogelijk.

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Leiden

Monuta in Leiden mag zich met trots de oudste uitvaartonderneming van Leiden en omstreken noemen. U kunt ons inschakelen voor het regelen van een uitvaart in Leiden en omgeving, of het nu om een begrafenis of crematie gaat. Daarnaast staan we ook voorafgaand aan het afscheid voor u klaar. Zo kunt u een vrijblijvende afspraak maken met een van onze uitvaartverzorgers om uw uitvaartwensen te bespreken. Dit kost u niets, maar u weet daarna wel precies wat er mogelijk is rondom de uitvaart.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
Monuta in Leiden
Uitvaartcentrum 't Leidse Huys
Gitstraat 1
2332 RB Leiden
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 6.500 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf €2.995. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
Dirk Hofman
Uitvaartverzorger

Dirk

Hofman

Lees meer over Dirk

Image
Ruud Heijnekamp
Uitvaartverzorger

Ruud

Heijnekamp

Lees meer over Ruud

Image
Joke Warmerdam
Uitvaartverzorger

Joke

Warmerdam

Lees meer over Joke

Image
Sandra Tom
Uitvaartverzorger

Sandra

Tom

Lees meer over Sandra

Image
Rob van der Kraan
Uitvaartverzorger

Rob

van der Kraan

Lees meer over Rob

Image
Wouter Verbiest
Uitvaartverzorger

Wouter

Verbiest

Lees meer over Wouter

Image
Lisanne Huijbens
Uitvaartverzorger

Lisanne

Huijbens

Lees meer over Lisanne

Image
Monuta Leiden uitvaartcentrum

Uitvaartcentrum in Leiden

Als een dierbare komt te overlijden, moeten er in een korte tijd veel praktische zaken worden geregeld rondom het afscheid. Daar staat uw hoofd misschien helemaal niet naar. Monuta Leiden kan u dan helpen om de uitvaart te regelen in Leiden. Samen met u zorgen wij ervoor dat u op passende wijze afscheid kunt nemen van uw overleden dierbare. In Leiden beschikken wij over een vernieuwde locatie aan de Gitstraat. Heeft u onze steun nodig? Dan kunt u ons dag en nacht bereiken.
Meer over ons uitvaartcentrum
Lokale
partners
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Vanuit welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta in Leiden?
U kunt terecht bij Monuta in Leiden voor het regelen van een uitvaart in de plaatsen Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Voorschoten, Wassenaar en Zoeterwoude.
Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger van Monuta in Leiden via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, kan hij of zij u meer vertellen over de mogelijkheden.
Ik zoek een Monuta uitvaartcentrum in Leiden, waar kan ik terecht?
Als oudste uitvaartonderneming in Leiden beschikken wij over twee locaties: Van der Luit en ’t Leidse Huys. Hier kunt u afscheid nemen van uw dierbare in de dagen na zijn of haar overlijden. Ook kunt u hier de afscheidsdienst laten plaatsvinden. Wij verzorgen het afscheid van begin tot eind.