Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
071 - 521 32 31

Kies uw uitvaartcentrum in Leiden

Als oudste uitvaartonderneming in Leiden beschikken wij over een geheel vernieuwd uitvaartcentrum aan de Gitstraat. Hier kunt u afscheid nemen van uw dierbare in de dagen na zijn of haar overlijden. Ook kunt u hier de afscheidsdienst laten plaatsvinden. Het grote voordeel hiervan is dat u meer tijd krijgt dan in een crematorium. Wij plannen namelijk nooit meer dan twee diensten op dezelfde dag in. U heeft dus ’s ochtends en ’s middags alle tijd en ruimte in ons uitvaartcentrum in Leiden.
Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak
Image
Monuta Leiden
Image
Uitvaartcentrum Leiden Gitstraat ontvangstruimte

Uitvaartcentrum Monuta Leiden

In Leiden vindt u een geheel vernieuwd uitvaartcentrum aan de Gitstraat. Het pand heeft een huiselijke sfeer en is makkelijk aan te rijden met voldoende gratis parkeergelegenheid. De ruime aula is erg licht dankzij grote raampartijen. Hier kijkt u uit op een wilde tuin, die gelegen is aan een slootje.

071 - 521 32 31
Image
Uitvaartcentrum Leiden Gitstraat aula
Image
Uitvaartcentrum Leiden Gitstraat aula

Aula

Op deze locatie in Leiden hebben we één grote aula, waar in totaal plek is voor ongeveer 60 genodigden. Het is mogelijk om de uitvaartplechtigheid hier te houden, evenals de condoleance achteraf.

071 - 521 32 31
Image
Uitvaartcentrum Leiden Gitstraat 24-uurskamer
Image
Uitvaartcentrum Leiden Gitstraat 24-uurskamer

Opbaren

Misschien wilt u zich uw dierbare overledene blijven herinneren zoals hij of zij bij leven was. Maar het kan ook zijn dat u graag nog afscheid wilt nemen. Wij kunnen uw naaste in de dagen tussen het overlijden en de uitvaart opbaren in ons uitvaartcentrum of bij u thuis. Onze locatie beschikt over ruime familiekamers met 24-uursfaciliteiten. Hier kunt u wanneer u wilt uw dierbare bezoeken. U kunt even tot rust komen in onze comfortabele zithoek. U beschikt over een koffiehoek met koelkast en gratis koffie en thee.

071 - 521 32 31
Image
Uitvaartcentrum Leiden Gitstraat 24-uurskamer
Image
Uitvaartcentrum Leiden Gitstraat familiekamer
Image
Uitvaartcentrum Leiden Gitstraat 24-uurskamer

Vijf 24-uurskamers

Verder zijn er vijf lichte en ruime familiekamers met 24-uursfaciliteiten. Er is hier zelfs een klein keukentje zodat u zichzelf kunt voorzien van koffie of thee. De huiselijke familiekamers in ons uitvaartcentrum zijn vernoemd naar bekende Leidse schilders zoals Jan Steen en Rembrandt van Rijn.

071 - 521 32 31