Uitvaartverzorgers

Dirk Hofman

Uitvaartverzorger

Als ex-beroepsmilitair, fysiotherapeut en horecamanager heb ik met mijn jonge leeftijd toch een rijke ervaring opgebouwd. Vanuit deze beroepen neem ik discipline, zorgzaamheid en gastvriendelijkheid mee. Van nature zijn dienstbaarheid en betrokkenheid ook aanwezig, welke ik in het vak van uitvaartverzorger op een professionele wijze kan toepassen.

Meer over mij

Ruud Heijnekamp

Uitvaartverzorger

Vanaf 1996 ben ik werkzaam in de uitvaartbranche en ben begonnen als drager en chauffeur. Ik merkte al snel dat dit werk mij fascineerde. Het is moeilijk uit te leggen wat dat voor gevoel is maar dit werk is niet zo maar een baan, eigenlijk is het een passie. Dat moet ook wel als je wil begrijpen waarvoor de families onze hulp inroepen.

Meer over mij

Joke Warmerdam

Uitvaartverzorger

Sinds 2001 werk ik bij Monuta Leiden. Mijn werk als uitvaartverzorger vind ik het mooiste werk dat er bestaat. Door mijn organisatietalent kan ik iets dat onmogelijk lijkt ombuigen naar een passende oplossing.

Meer over mij

Sandra Tom

Uitvaartverzorger
Oegstgeest

Ik vind het elke keer weer heel speciaal dat ik als uitvaartverzorger niet van te voren weet bij wie ik binnenkom om een uitvaart te bespreken. In een hele korte tijd krijg ik heel veel te horen over de overledene en de familie. Er ontstaat een band en samen met de nabestaanden geven we vorm aan een passende uitvaart in Leiden, Oegstgeest en omgeving. De uitvaarten zijn hierdoor ook heel verschillend.

Meer over mij

Rob van der Kraan

Uitvaartverzorger
Voorschoten

Rob van der Kraan uitvaartverzorger bij Monuta. Wie had dat gedacht? Ik niet. Na een aantal jaren als vertegenwoordiger en storemanager in o.a. kleding en sportartikelen is dit wel wat anders. Een wat mindere tijd in de detailhandel deed mij besluiten het roer om te gooien. Tot op de dag van vandaag heb ik daar geen moment spijt van gehad. Elke keer begint mijn avontuur opnieuw. De uitdaging om met de familie een passend afscheid voor hun dierbare te bewerkstelligen.

Meer over mij

Wouter Verbiest

Uitvaartverzorger
Leiderdorp

Begin 2008 ben ik bij Monuta begonnen als logistiek medewerker. Na een jaar ben ik doorgegroeid naar de functie van uitvaartverzorger. Het mooie aan dit vak is dat je nooit van te voren weet wat de dag gaat brengen. Ik vind het heel bijzonder om een familie te mogen begeleiden in een voor hun verdrietige periode. Een afscheid vraagt veel voorbereiding. Ik zal u begeleiden door goed te luisteren en u te voorzien van de juiste informatie.

Meer over mij

Carla Planken

Uitvaartverzorger

Sinds 2004 ben ik bij Monuta Leiden in dienst als uitvaartverzorger. Een keuze waar ik nog elke dag blij mee ben. Na jaren in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, kreeg ik de behoefte om in mijn werk meer te gaan betekenen voor andere mensen.

Meer over mij

Hans van Veen

Coördinator

Als  coördinator word ik vaak de ‘spin in het web’ genoemd. Volgens de Grote Van Dale is Een spin in het web  vooral iemand die vanuit een 'strategische' positie alles overziet, goed kijkt en luistert, en snel reageert op ontwikkelingen.

Meer over mij

Jeanine van den Brink

Manager Facilitair

Mijn naam is Jeanine van den Brink en ik ben sinds 2000 werkzaam in de uitvaartbranche. Samen met een professioneel en enthousiast team van medewerkers zetten wij ons iedere dag in om nabestaanden te begeleiden en het respectvol organiseren van de uitvaart. Wij doen dit door goed te luisteren naar de klant, maar ook door een steunpilaar te zijn, zodat men met een goed gevoel kan terugkijken.

Meer over mij

Gudrun Burger

Manager Uitvaartzorg

Sinds 2009 mag ik werkzaam zijn in de uitvaartbranche. Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk het is voor een nabestaande om terug te kunnen kijken op een waardig, warm en persoonlijk afscheid van een dierbare. Samen met mijn team van gepassioneerde, ervaren en betrokken uitvaartverzorgers staan we dag en nacht klaar voor nabestaanden. Vanaf het moment van overlijden tot aan de uitvaart én ook daarna kunnen ze op ons rekenen.

Meer over mij

Waarom Monuta Leiden?

  • Wij maken het onmogelijke mogelijk
  • Altijd een vast aanspreekpunt
  • Eigen parkeerterreinen
  • Ruime familiekamers
  • Ook als u niet of elders verzekerd bent

Werkgebied

Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Voorschoten, Wassenaar en Zoeterwoude.