Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
071 - 521 32 31

Team Monuta
Leiden

Onze uitvaartverzorgers

Dirk Hofman

Als ex-beroepsmilitair, fysiotherapeut en horecamanager heb ik met mijn jonge leeftijd toch een rijke ervaring opgebouwd. Vanuit deze beroepen neem ik discipline, zorgzaamheid en gastvriendelijkheid mee. Van nature zijn dienstbaarheid en betrokkenheid ook aanwezig, welke ik in het vak van uitvaartverzorger op een professionele wijze kan toepassen. 

Samen zorgen we voor een passend afscheid
Het verzorgen van een uitvaart doe ik samen met een veelvoud van professionele collega’s, maar vooral ook samen met de nabestaanden. Ieder met een eigen verhaal, met mooie herinneringen en daarmee geven we samen inhoud aan een persoonlijk afscheid. Ik hecht belang aan een heldere en open communicatie, zodat niemand voor een verrassing komt te staan.

Ruud Heijnekamp

Vanaf 1996 ben ik werkzaam in de uitvaartbranche en ben begonnen als drager en chauffeur. Ik merkte al snel dat dit werk mij fascineerde. Het is moeilijk uit te leggen wat dat voor gevoel is maar dit werk is niet zo maar een baan, eigenlijk is het een passie. Dat moet ook wel als je wil begrijpen waarvoor de families onze hulp inroepen.
Achter elk overlijden zit een boekwerk aan verhalen. Levens verhalen, soms luchtig en soms beladen. Uiteindelijk is elk levensverhaal uniek. Ik ben er dan ook trots op om samen met ons Team een afscheid voor u  vorm te geven waar iedereen met een goed gevoel op kan terug kijken.

Een werkdag is nooit hetzelfde, ik weet nooit wanneer die gaat beginnen of eindigt, maar wanneer u ook belt, u kunt altijd op mij rekenen.

Rob van der Kraan

Rob van der Kraan uitvaartverzorger bij Monuta. Wie had dat gedacht? Ik niet. Na een aantal jaren als vertegenwoordiger en storemanager in o.a. kleding en sportartikelen is dit wel wat anders. Een wat mindere tijd in de detailhandel deed mij besluiten het roer om te gooien. Tot op de dag van vandaag heb ik daar geen moment spijt van gehad. Elke keer begint mijn avontuur opnieuw. De uitdaging om met de familie een passend afscheid voor hun dierbare te bewerkstelligen. Het onmogelijke mogelijk maken. Het geeft dan ook veel voldoening wanneer de familie mij bedankt en alles is verlopen zoals zij dat voor ogen hadden. Elke uitvaart is anders en elke uitvaart is bijzonder. Samen met u zorg ik ervoor dat u op passende wijze afscheid kunt nemen van uw overleden dierbare.

Lisanne Huijbens

Ik heb een passie voor uitvaarten. Het klinkt misschien een beetje gek, maar al 10 jaar voordat ik bij Monuta kwam werken wist ik: de uitvaartbranche daar ga ik ooit werken. Wat het werk als uitvaartverzorger exact inhield wist ik toen nog niet, maar ik heb geen moment spijt gehad dat ik mijn passie gevolgd ben. 

Het mooiste aan het werk als uitvaartverzorger vind ik het contact dat je met de nabestaanden mag maken. Door middel van de verhalen, herinneringen en anekdotes leer je hun overleden dierbare kennen. Met mijn organisatorische talent en dienstverlenende instelling kan ik de naasten bijstaan en begeleiden in de emotionele periode na het overlijden van een dierbare. Ieder mens is uniek en dat maakt dat ook elke uitvaart uniek is. Mijn doel is dan ook om samen een passend afscheid vorm te geven en ik hoop dat ik u daar bij mag helpen. 

Julia van Loon

Elke ceremonie is anders, en dat is precies wat mijn werk zo bijzonder maakt. Mijn missie is dan ook samen met de familieleden een afscheid te creëren dat niet alleen mooi is, maar ook betekenisvol.

In mijn rol als uitvaartverzorger begrijp ik dat elk afscheid een eigen verhaal heeft, waar liefde, herinneringen en emoties een rol spelen. Geen twee bijeenkomsten zijn hetzelfde, en juist die variatie geeft kleur aan mijn dagen. Het is een eer om families te begeleiden bij het vormgeven van een moment dat slechts een paar keer in een mensenleven voorkomt en dat een onuitwisbare indruk achterlaat.

Afscheid nemen is geen alledaags ritueel; het is een gebeurtenis waar we samen invulling aangeven, met respect voor het unieke leven dat is geleefd. Door te luisteren, te begrijpen en de wensen van de familie te omarmen, streef ik ernaar om elk afscheid een persoonlijke touch te geven.