Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
071 – 573 08 30

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Groep mensen nemen afscheid op begraafplaats

Begrafenis regelen in Oegstgeest

Wanneer u kiest voor een begrafenis kunnen uw nabestaanden u nog op een fysieke plek opzoeken. Dat is een van de meest gehoorde redenen die mensen noemen wanneer wij een begrafenis regelen in Oegstgeest. Oegstgeest kent twee begraafplaatsen; H. Willibrord Oegstgeest en Begraafplaats Groene Kerk. Kiest u liever een begraafplaats buiten Oegstgeest? Dan kan dat natuurlijk ook. Bij een begrafenis kunt u ook kiezen voor een plechtigheid op een andere locatie dan in de kerk. Nabestaanden kiezen hier vaak voor om een andere invulling aan de plechtigheid te geven. U kunt bijvoorbeeld denken aan een andere locatie, zoals een horecagelegenheid. Wij staan u graag bij in het maken van de keuzes die komen kijken bij het regelen van een begrafenis in Oegstgeest en omgeving.

071 – 573 08 30
Opbaarkist met bloemstuk

Crematie regelen in Oegstgeest

Steeds meer mensen kiezen ervoor om een crematie te regelen in Oegstgeest. In Oegstgeest zelf is geen crematorium, maar in de regio kunt u wel terecht in bijvoorbeeld Crematorium Meerbloemhof in Zoetermeer van Monuta, maar ook bij het crematorium in Leiden of Lisse. U hoeft niet bij deze crematoria een crematie te regelen, u bent vrij in uw keuze. In heel Nederland kunt u terecht. U kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om na de crematie naar een andere locatie te gaan om de dienst of condoleance te laten plaatsvinden. Wij staan u graag bij in dit proces.

071 – 573 08 30
Rouwbloemen worden op kist geplaatst

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het regelen van een uitvaart in Oegstgeest? Neem gerust contact op. Voor het melden van een overlijden kunt u dag en nacht bellen.

071 – 573 08 30