Een persoonlijk afscheid

0165 – 32 63 72 24/7 bereikbaar

Bij een persoonlijke uitvaart horen ook keuzes die passen bij de overledene. Uw wensen staan bij uitvaartverzorging in Oudenbosch centraal.  Monuta Ellen Kok stimuleert u graag in het uitspreken van diepere (uitvaart)wensen, zodat wij met u een persoonlijk afscheid vormgeven.

Monuta Ellen Kok gaat tot het uiterste om bijzondere wensen uit te voeren, zo hebben wij eens uitvaart verzorgd in het oude fort in Willemstad, Fort Sabine. Geen doorsnee uitvaartlocatie, maar het was een plek met persoonlijke herinneringen voor de familie, en daarom hebben we ervoor gezorgd dat de locatie toegankelijk werd en het hele plaatje klopte. Of was iemand helemaal verknocht aan zijn Jeep? Dan vervoeren we de kist in deze auto.

Ritueel- of woorddienstbegeleider

Ook een ritueel- of woorddienstbegeleider kan u helpen een persoonlijk afscheid vorm te geven. Een ritueelbegeleider stelt samen met u de afscheidsdienst samen. U kunt met elkaar zoeken naar mooie muziek en gedichten die passen bij u en uw dierbare. Door deze momenten in een dienst in te passen, blijft de rust en het evenwicht bewaard. Sprekers krijgen hierdoor alle tijd en ruimte om herinneringen te delen, met een lach of een traan.

Een ritueel kan op verschillende manieren worden ingevuld. Bijvoorbeeld met geuren of materialen. Denk eens aan het aansteken van kaarsen, bloemen, een ritueel met zand bij een strandliefhebber of opa’s lievelingshoed op de kist. U kunt zelf aangeven wat u mooi of belangrijk vindt. Deze rituelen kunnen u helpen bij het rouwproces.

De ritueelbegeleider kan u ook helpen bij het opstellen van de tekst voor een gedachtenisprentje en de rode draad vormen tijdens de afscheidsdienst.

Zo neemt u samen de aanwezigen mee in het levensverhaal van de overledene. U ziet, een ritueel begeleider kan u op veel manieren - samen met de uitvaartverzorger - bijstaan en ondersteunen. Ik stel u altijd een ritueel begeleider voor die past bij u en uw familie.

Waarom Monuta Ellen Kok?

  • Uw wensen staan centraal
  • Bekend met plaatselijke mogelijkheden en lokale gebruiken
  • Warme en knusse uitstraling uitvaartcentrum
  • Lokaal betrokken en ervaren uitvaartverzorger
  • Voor iedereen: met en zonder verzekering

Werkgebied

Oudenbosch, Hoeven, Bosschenhoofd, Zegge, Oud Gastel, Stampersgat en Kruisland.