Recensies

Goede ervaring met Ellen

Wij hebben zeer goede ervaringen met Ellen Kok.

Meer dan mooi

Weer een mooie warme herinnering aan een uitvaart geregeld door Ellen Kok. Van eerste tot laatste moment. Er worden tips gegeven maar niks wordt opgedrongen. Dat voelt heel fijn.

Goede ervaringen

Zowel bij de uitvaartverzorging van mijn vader als bij die van mijn moeder was Monuta betrokken. Mijn ervaringen met Monuta in 2015 bij vader's overlijden waren al zeer positief. Ik heb het erg gewaardeerd dat Monuta je als nabestaande geheel vrij laat in de keuzes die je moet maken omtrent alle zaken die bij de uitvaart geregeld moeten worden; er wordt je zeker niets opgedrongen. Als het op enig moment lastig wordt om ergens een beslissing over te nemen is er voldoende feedback vanuit Monuta om je hierbij te helpen. Afspraken worden duidelijk en transparant weergegeven en nagekomen.

Goede communicatie

Ellen kok had de juiste mix tussen zakelijkheid en emotie. Heel fijn.

Goede organisatie

Goed georganiseerd

Vriendelijke

Wij waren meer dan tevreden over de voorbereidingen en de uitvaartdienst als geheel. Vriendlijk, profesioneel, respect vol ...... Duidelijke informatie voor af, alles perfect geregeld

Ellen is een aanrader

Omdat het goed geregeld was.

Top!

Respectvolle benadering van iedereen, goede ondersteuning, bereikbaar indien nodig.

Uitvaart

Met een goed en fijn gevoel denken wij terug aan de begeleiding en verzorging m.b.t. de uitvaart van mijn echtgenote. Veel empathie en kennis ingebracht door u ten tijde van dit toch al zo moeilijke proces. Mede namens mijn dochter en verder familie dank daarvoor. Alles keurig verzorgd volgens afspraken, geeft ons nu veel rust.

Goed georganiseerd

Betrokkenheid en nabijheid zonder mijn verdriet over te willen nemen. Denken in mogelijkheden. Zeer goed georganiseerd. Alles is perfect verlopen.