Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0165 – 32 63 72

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Ellen Kok gemiddeld met een

9,3
31 beoordelingen
96% beveelt Monuta Ellen Kok aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Zeer goed begeleid Alles precies zoals afgesproken en in zeer grote precisie willen Ellen en Thanee hiervoor bedanken Kees ,Peter en Marja

Meer lezen
Kees
Konings
30-11-2022
10

Op maandag 7 november hebben wij afscheid genomen van onze moeder, schoonmoeder en oma. De uitvaart werd begeleid door Thaneé Aerts. Tot in de puntjes goed geregeld met veel warme aandacht voor de familie. Ook het voortraject was prettig met goede communicatie. We sluiten deze moeilijke periode af met een goed gevoel zeker ook dankzij het goede werk van deze uitvaartbegeleider.

Meer lezen
Fam.Collignon
Hoeven
08-11-2022
10

Alles was bespreekbaar en mogelijk na het overlijden van pa. Thanee is een rots in de branding geweest voor ons. Was altijd bereikbaar en deed er alles aan om de uitvaart en alles erom heen goed te laten verlopen. Dank daarvoor!!

Meer lezen
Kitty
Oudenbosch
01-11-2022
8

heel goed geholpen door Monuta ,Thaneé Aerts enCoby Snijders

Meer lezen
Henk Verspui
OUDENBOSCH
01-11-2022
10

Alles is verlopen zoals afgesproken. Heel fijn

Meer lezen
Ellen
Fijnaart
15-09-2022
8

Ik heb een goede ondersteuning gehad in deze moeilijke tijd

Meer lezen
Henk
Oudenbosch
16-08-2022
10

Ik moet gewoon zeggen, dat ik hele warme en lieve ervaring met het Ellen en Thanneé van Monuta heb. Die mensen maken het gewoon zo huiselijk, dat ondanks je verdriet je er toch een troost in kan vinden. Ze zijn er voor je tot de laatste dag. Ook nazorg is heel warm. Ik vind het een top team, maar ook alle medewerkers.

Meer lezen
Wim van Hal
Oudenbosch
27-07-2022
9

De verzorg van de overleden was zeer goed En werd goed uitgelegd, omdat je zelf in een proces zet waar je aan sommige dingen niet denkt. En de uitleg en zorg was erg goed Bedankt hier voor

Meer lezen
embregts
hoeven
27-07-2022
10

Wij hebben op een mooie manier afscheid kunnen nemen van ons ma door de manier waarop Ellen en Tannee ons hebben begeleid en geadviseerd.

Meer lezen
Corrie
Oudenbosch
29-06-2022