Recensies

Ellen is een aanrader

Omdat het goed geregeld was.

Top!

Respectvolle benadering van iedereen, goede ondersteuning, bereikbaar indien nodig.

Uitvaart

Met een goed en fijn gevoel denken wij terug aan de begeleiding en verzorging m.b.t. de uitvaart van mijn echtgenote. Veel empathie en kennis ingebracht door u ten tijde van dit toch al zo moeilijke proces. Mede namens mijn dochter en verder familie dank daarvoor. Alles keurig verzorgd volgens afspraken, geeft ons nu veel rust.

Goed georganiseerd

Betrokkenheid en nabijheid zonder mijn verdriet over te willen nemen. Denken in mogelijkheden. Zeer goed georganiseerd. Alles is perfect verlopen.

Vriendelijk

Heel vriendelijke, behulpzame en meedenkende mensen.

Fijn concact

Zeer tevreden over de manier waarop we geholpen zijn bij het regelen van het afscheid van mijn vader. Fijn contact met Mw Kok.

Respectvol

Monuta voldeed aan mijn verwachtingen, toonde zich flexibel, invoelend, respectvol, dacht mee, kwam afspraken na, kortom prima!

Onevenaarbaar

De dienstverlening, maar ook zeker de zorg(vuldigheid) waarmee gewerkt wordt is onevenaarbaar. Altijd even vriendelijk en vakkundig, maar ook zeker flexibel als het gaat om eigen invulling. Ik vind het bijzonder knap dat uw medewerkers weten te schakelen op hetzelfde tempo en niveau waarin we dit zelf deden.

Tot in de puntjes

Het was tot in de puntjes geregeld.

Correct en effici?nt

Alles was goed geregeld