Overslaan en naar de inhoud gaan
Monuta
Ellen Kok

Afspraak
maken

Maak direct vrijblijvend een afspraak met een uitvaartverzorger. In een persoonlijk gesprek kunnen we samen uw uitvaartwensen bespreken en vastleggen. Van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Dit gesprek geeft u de zekerheid dat alles goed geregeld is en geeft u een indicatie van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0165 – 32 63 72

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Ellen Kok gemiddeld met een

9.7
3 beoordelingen
100% beveelt Monuta Ellen Kok aan

Wat onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Ellen en haar collega's stralen rust en personaliteit uit. Weten een sfeer te creëren waarbij je voelt dat het personeel er helemaal voor jouw is. Dat alleen wij en de overledene in het gebouw zijn, dat gevoel kreeg ik. Als we mijn moeder bezochten dan voelt dat of ze altijd in die kamer opgebaart lag. Zo mooi elke keer dat we haar bezochten, alle bloemen op de zelfde plaats. Wat mij erg is bijgebleven is dat Thaneé zei dat ze tegen mijn moeder praat. Dat ontroerd mij als ik eraan terug denk. Zo mooi, dat ze aan mijn moeder verteld dat ze mooie bloemen heeft. Dat zegt, dat ze passie heeft voor dit werk.

Meer lezen
Anja
Oudenbosch
17-11-2020
9

De uitvaartverzorger biedt een luisterend oor en zorgt er voor dat zij samen met de nabestaanden rustig alle zaken , die onderdeel uitmaken van de uitvaart, doorneemt. Ze laat je uitvoerig weten op welke manier je de uitvaart vorm kunt geven en laat je uiteindelijk volledig vrij om zelf de betreffende keuzes te maken.

Meer lezen
Peter
Breda
06-10-2020
10

flexibel, to the point, meelevend, zonder overdrevenheid.

Meer lezen
jw pesser
Oudenbosch
04-10-2020

Weer een mooie warme herinnering aan een uitvaart geregeld door Ellen Kok. Van eerste tot laatste moment. Er worden tips gegeven maar niks wordt opgedrongen. Dat voelt heel fijn. Het was meer dan mooi.

Meer lezen

Nelleke Wiegerinck

Zowel bij de uitvaartverzorging van mijn vader als bij die van mijn moeder was Monuta betrokken. Mijn ervaringen met Monuta in 2015 bij vader's overlijden waren al zeer positief. Ik heb het erg gewaardeerd dat Monuta je als nabestaande geheel vrij laat in de keuzes die je moet maken omtrent alle zaken die bij de uitvaart geregeld moeten worden; er wordt je zeker niets opgedrongen. Als het op enig moment lastig wordt om ergens een beslissing over te nemen is er voldoende feedback vanuit Monuta om je hierbij te helpen. Afspraken worden duidelijk en transparant weergegeven en nagekomen.

Meer lezen

Heer Van Merriënboer

Ellen kok had de juiste mix tussen zakelijkheid en emotie. Heel fijn.

Meer lezen

Heer Pesser

Wij waren meer dan tevreden over de voorbereidingen en de uitvaartdienst als geheel. Vriendelijk, professioneel, respect vol .... Duidelijke informatie voor af, alles perfect geregeld

Meer lezen

Heer Van Eelderen

Met een goed en fijn gevoel denken wij terug aan de begeleiding en verzorging m.b.t. de uitvaart van mijn echtgenote. Veel empathie en kennis ingebracht door u ten tijde van dit toch al zo moeilijke proces. Mede namens mijn dochter en verder familie dank daarvoor. Alles keurig verzorgd volgens afspraken, geeft ons nu veel rust.

Meer lezen

GM Boerman Remmers