Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0165 – 32 63 72

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Ellen Kok gemiddeld met een

9.1
14 beoordelingen
92% beveelt Monuta Ellen Kok aan

Wat onze klanten zeggen

Meest recente recensies

1

Onduidelijk, slecht advies! Gaan letterlijk over lijken! Commerciële bende!

Meer lezen
Ruud Weterings
Hoeven
07-10-2021
9

Er wordt goed rekening gehouden met de wensen van de klant.

Meer lezen
mevrouw van Hoof-van Eekelen
Oudenbosch
28-08-2021
8

In een tijd van diepe rouw en onmacht heeft men ons gezin goed ondersteund. Er werd goed geholpen. Ook in de dagen van opbaring van de overledene , kregen wij steun. De crematie is mede door jullie goed en ‘warm’ verlopen. Wij kijken als gezin hier nu goed op terug. Zijn dankbaar hoe alles mede dus verzorgd is . Met vriendelijke groeten, Thea Rombouts-van de Horst ( dochter van overleden vader)

Meer lezen
mevrouwT.J.G. Rombouts-van der Horst
Rijsbergen
20-07-2021
10

Het begeleiden, ondersteunen en verzorgen van de crematiedienst van mijn echtgenoot heeft voor ons het afscheid warm en dragelijk gemaakt. Met name de kennis en kunde van uw uitvaartverzorgster mevr. Ellen Kok was meer dan bijzonder te noemen.

Meer lezen
mevrouw Anny Consemulder
Roosendaal
04-06-2021
10

Mijn ervaring met Ellen Kok was heel fijn, heel respectvol, en ze nam ons gevoel over en ging daarmee verder. Ik kon gewoon mezelf zijn, en we konden Wesley's wensen goed bespreken. Een hele lieve vrouw was het, en zo ook de medewerkster bij het uitvaartcentrum.

Meer lezen
Franca
Oud gastel
03-06-2021
10

Van t begin tot t einde goed geregeld!

Meer lezen
De graaf
Prinsenbeek
02-06-2021
10

Mijn ervaring met Ellen Kok van Monuta is precies wat ik ervan verwachtte. Zij is de rust zelve en dat is het fijnste wat je kunt hebben bij het regelen van de uitvaart van een familielid. Alles wordt goed en duidelijk uitgelegd, alles is bespreekbaar en kan geregeld worden. Voor mij persoonlijk heb ik hierdoor een hele fijne herinnering aan het afscheid van mijn moeder.

Meer lezen
Jolien van Osta
Oudenbosch
24-03-2021
10

Mevrouw Kok kwam heel respectvol over bij mij en de kinderen. Heel vriendelijk en geduldig, ook bij meerdere vragen en veranderingen. Zeer behulpzaam bij keiuzes maken waarbij ze toch de keuze aan jezelf liet. Begrijpelijke taal. In één woord geweldig en zeker een 10 waard. Ook bij de nazorg.

Meer lezen
Anton
Etten-Leur
24-03-2021
10

Zal ik zeker aanbevelen

Meer lezen
Martien
Oudenbosch
16-03-2021

Weer een mooie warme herinnering aan een uitvaart geregeld door Ellen Kok. Van eerste tot laatste moment. Er worden tips gegeven maar niks wordt opgedrongen. Dat voelt heel fijn. Het was meer dan mooi.

Meer lezen

Nelleke Wiegerinck

Zowel bij de uitvaartverzorging van mijn vader als bij die van mijn moeder was Monuta betrokken. Mijn ervaringen met Monuta in 2015 bij vader's overlijden waren al zeer positief. Ik heb het erg gewaardeerd dat Monuta je als nabestaande geheel vrij laat in de keuzes die je moet maken omtrent alle zaken die bij de uitvaart geregeld moeten worden; er wordt je zeker niets opgedrongen. Als het op enig moment lastig wordt om ergens een beslissing over te nemen is er voldoende feedback vanuit Monuta om je hierbij te helpen. Afspraken worden duidelijk en transparant weergegeven en nagekomen.

Meer lezen

Heer Van Merriënboer

Ellen kok had de juiste mix tussen zakelijkheid en emotie. Heel fijn.

Meer lezen

Heer Pesser

Wij waren meer dan tevreden over de voorbereidingen en de uitvaartdienst als geheel. Vriendelijk, professioneel, respect vol .... Duidelijke informatie voor af, alles perfect geregeld

Meer lezen

Heer Van Eelderen

Met een goed en fijn gevoel denken wij terug aan de begeleiding en verzorging m.b.t. de uitvaart van mijn echtgenote. Veel empathie en kennis ingebracht door u ten tijde van dit toch al zo moeilijke proces. Mede namens mijn dochter en verder familie dank daarvoor. Alles keurig verzorgd volgens afspraken, geeft ons nu veel rust.

Meer lezen

GM Boerman Remmers