Overslaan en naar de inhoud gaan
Monuta
Ellen Kok

Afspraak
maken

Maak direct vrijblijvend een afspraak met een uitvaartverzorger. In een persoonlijk gesprek kunnen we samen uw uitvaartwensen bespreken en vastleggen. Van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Dit gesprek geeft u de zekerheid dat alles goed geregeld is en geeft u een indicatie van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0165 – 32 63 72

Uw uitvaartwensen bespreken

Maak vrijblijvend een afspraak om in een persoonlijk gesprek de wensen en mogelijkheden rondom het afscheid te bespreken. Ook als u niet bij ons verzekerd bent.
Voorgesprek
Afspraak maken
Begrafenis regelen Oudenbosch

Begrafenis regelen in Oudenbosch

Wanneer een dierbare overlijdt, is de eerste vraag vaak: begraven of cremeren? In het geval van begraven is het voor veel nabestaanden een prettig idee dat er een plek is om naartoe te gaan en de overledene te herdenken. Wij helpen u een passende begrafenis te regelen in Oudenbosch, Hoeven of Bosschenhoofd, maar ook in Zegge en Oud Gastel. Zo gaan wij met u mee om een graf uit te zoeken in Oudenbosch, als u dat prettig vindt. Na de plechtigheid, in bijvoorbeeld een van de kerken in regio Oudenbosch, gaat de rouwstoet naar de begraafplaats. Bij het regelen van een begrafenis in Oudenbosch, Hoeven of Bosschenhoofd is het goed om te weten dat er in elke dorpskern, dus ook in Zegge, Oud Gastel en Kruisland een Rooms-Katholieke begraafplaats aanwezig is. Samen helpen we u de begrafenis te regelen in Oudenbosch.

Crematie regelen Oudenbosch

Crematie regelen in Oudenbosch

Als het om een crematie regelen in Oudenbosch, Hoeven en Bosschenhoofd gaat, regelen wij alles.. Wij denken met u mee over de mogelijkheden bij het regelen van een crematie in de regio Oudenbosch en de kosten van een crematie. Voor een crematie in de omgeving van Oudenbosch regelen wij een locatie waar de afscheidsdienst plaatsvindt. Dit hoeft niet per se in het crematorium te zijn. U kunt ook thuis afscheid nemen, in ons uitvaartcentrum, in een kerk of op een hele andere locatie in Oudenbosch en omgeving. Wilt u meer weten? Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

0165 – 32 63 72
Meer informatie?

Wilt u een uitvaart regelen in Oudenbosch, Hoeven, Bosschenhoofd, Zegge, Oud Gastel, Stampersgat of Kruisland? Dan kunt u bij Monuta Ellen Kok terecht. Wij verzorgen op aanvraag ook elders uitvaarten.

0165 – 32 63 72