Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0165 – 32 63 72

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Groep mensen nemen afscheid op begraafplaats

Begrafenis regelen in Oudenbosch

Wanneer een dierbare overlijdt, is de eerste vraag vaak: begraven of cremeren? In het geval van begraven is het voor veel nabestaanden een prettig idee dat er een plek is om naartoe te gaan en de overledene te herdenken. Wij helpen u een passende begrafenis te regelen in Oudenbosch, Hoeven of Bosschenhoofd, maar ook in Zegge en Oud Gastel. Zo gaan wij met u mee om een graf uit te zoeken in Oudenbosch, als u dat prettig vindt. Na de plechtigheid, in bijvoorbeeld een van de kerken in regio Oudenbosch, gaat de rouwstoet naar de begraafplaats. Bij het regelen van een begrafenis in Oudenbosch, Hoeven of Bosschenhoofd is het goed om te weten dat er in elke dorpskern, dus ook in Zegge, Oud Gastel en Kruisland een Rooms-Katholieke begraafplaats aanwezig is. Samen helpen we u de begrafenis te regelen in Oudenbosch.

0165 – 32 63 72
Drie mensen lopen met bloemen in de hand

Crematie regelen in Oudenbosch

Als het om een crematie regelen in Oudenbosch, Hoeven en Bosschenhoofd gaat, regelen wij alles. Wij denken met u mee over de mogelijkheden bij het regelen van een crematie in de regio Oudenbosch en de kosten van een crematie. Voor een crematie in de omgeving van Oudenbosch regelen wij een locatie waar de afscheidsdienst plaatsvindt. Dit hoeft niet per se in het crematorium te zijn. U kunt ook thuis afscheid nemen, in ons afscheidshuis, in een kerk of op een hele andere locatie in Oudenbosch en omgeving. Wilt u meer weten? Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

0165 – 32 63 72
Roos op grafsteen

Meer informatie?

Wilt u een uitvaart regelen in Oudenbosch, Hoeven, Bosschenhoofd, Zegge, Oud Gastel, Stampersgat of Kruisland? Dan kunt u bij Monuta Ellen Kok terecht. Wij verzorgen op aanvraag ook elders uitvaarten.

0165 – 32 63 72