Uitvaart regelen

0165 – 32 63 72 24/7 bereikbaar

Er komt enorm veel op u af als een dierbare overlijdt. Monuta Ellen Kok vertaalt uw wens naar een waardig afscheid. Zodat u afscheid neemt zoals u dat wilt. Er is veel mogelijk, bijvoorbeeld op het gebied van bloemen, maar ook als het gaat om locaties. Ik verzorg een crematie of begrafenis voor iedereen, met of zonder verzekering. Neem contact met mij op via telefoonnummer 0165 - 32 63 72 en laat ons de uitvaart regelen in de omgeving van Oudenbosch.

Uitvaartverzorging

Monuta Ellen Kok staat voor betrokkenheid en een passend afscheid. Ik verzorg vele uitvaarten in de dorpen rondom Oudenbosch, zoals Hoeven, Bosschenhoofd, Zegge en natuurlijk daarbuiten. Uw uitvaartwens voer ik graag uit, om de uitvaart zo persoonlijk mogelijk te maken. Er is vaak veel mogelijk als het gaat om de opbaring en uitvaartverzorging. Het grote voordeel is dat ik alle lokale mogelijkheden en gebruiken ken. Ik vertel u dan ook graag bij het regelen van een uitvaart rond Oudenbosch over wat er allemaal kan.

Keurmerk Uitvaartzorg 

Monuta Ellen Kok heeft het Keurmerk Uitvaartzorg. Jaarlijks toetst een onafhankelijke instelling of ik nog aan de hoge kwaliteitseisen voldoe. Dat is belangrijk, want zeker bij een begrafenis of crematie van een dierbare, wilt u kunnen vertrouwen op de deskundigheid, betrouwbaarheid en transparantie van een uitvaartondernemer en weten waar u aan toe bent. In het filmpje onderaan deze pagina ziet u de zekerheden die het Keurmerk Uitvaartzorg biedt.

Begrafenis regelen

Voor een begraafplaats zijn er meerdere locaties in Oudenbosch en omgeving waar u terecht kunt. Hierover vertel ik u graag. Van de kist tot aan de dragers en het rouwvervoer: u kunt alles aan mij overlaten. De begrafenis regel ik zoals u dat graag wilt.

Crematie regelen

In de omgeving van Oudenbosch zijn er een aantal crematoria waar Monuta Ellen Kok vaak uitvaarten verzorgt, zoals crematorium Zegestede in Roosendaal, crematorium Zoomstede in Bergen op Zoom en crematorium Zuylen in Breda. Ik ga altijd met u mee naar het crematorium, zodat ik u kan bijstaan. Wilt u echter gebruikmaken van een crematorium ergens anders in het land, dan is dat geen probleem. Samen regel ik de uitvaart met u.

Heeft u nog vragen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden rondom een uitvaart regelen in Oudenbosch, dan helpen ik u graag verder. Samen kunnen we een uitvaart verzorgen, die volledig aan uw wensen voldoet. Neem vrijblijvend contact met mij op via telefoonnummer 0165 - 32 63 72 of mail mij op ekok@monuta.nl. Wat kan ik voor u doen?

Waarom Monuta Ellen Kok?

  • Uw wensen staan centraal
  • Bekend met plaatselijke mogelijkheden en lokale gebruiken
  • Warme en knusse uitstraling uitvaartcentrum
  • Lokaal betrokken en ervaren uitvaartverzorger
  • Voor iedereen: met en zonder verzekering

Werkgebied

Oudenbosch, Hoeven, Bosschenhoofd, Zegge, Oud Gastel, Stampersgat en Kruisland.