Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0165 – 32 63 72
Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Ellen Kok gemiddeld met een 9.1

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn. Gebaseerd op 14 recensies.

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in regio Oudenbosch

Er komt enorm veel op u af als een dierbare overlijdt. Monuta Ellen Kok vertaalt uw wens naar een waardig afscheid. Zodat u afscheid neemt zoals u dat wilt. Er is veel mogelijk, bijvoorbeeld op het gebied van bloemen, maar ook als het gaat om locaties. Zo kunt u afscheid nemen in een kerk of ons uitvaartcentrum, maar ook in de favoriete kroeg van de overledene, of zelfs tussen de koeien en ezels bij boerderij de Zellebergen is mogelijk. Daarnaast is het ook mogelijk een afscheid thuis te organiseren. En wilt u graag steun ontvangen van ons troosthondje Chica na uw verlies? Ook dat is mogelijk. Zij kan bijvoorbeeld kinderen, maar ook gehandicapten en dementerende ouderen helpen. Wij zijn er voor u en zijn u tot steun wanneer u een uitvaart gaat regelen in de regio Oudenbosch. Altijd op een persoonlijke en betrokken manier.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
EllenKok-Oudenbosch-uitvaartcentrum
Monuta Ellen Kok
Parklaan 5
4731 GJ Oudenbosch
Wij kunnen voor ieder budget een uitvaart verzorgen. Bel ons of maak direct een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer over het proces
Image
Monuta Ellen Kok
Uitvaartverzorger

Ellen

Kok

Lees meer over Ellen
Image
Monuta Ellen Kok Tahnee Aerts
Uitvaartverzorger

Thaneé

Aerts

Lees meer over Thaneé
Image
Monuta Ellen Kok

Uitvaartcentrum in Oudenbosch

Voor een uitvaart in Oudenbosch, Hoeven, Bosschenhoofd en omstreken kunt u terecht in het uitvaartcentrum van Monuta Ellen Kok. Het uitvaartcentrum heeft een huiselijke sfeer, is zeer goed bereikbaar en biedt veel parkeergelegenheid. Het is hier mogelijk om de overledene op te baren, rouwbezoeken te organiseren, afscheid te nemen en vanuit het uitvaartcentrum naar de uitvaart te vertrekken. U kunt uw dierbare (op afspraak) zo vaak bezoeken als u wilt. Ook hebben wij over een 24-uurskamer, waarvan u een sleutel kunt krijgen, zodat u in de dagen voor de uitvaart op ieder gewenst moment bij uw dierbare kunt zijn. Steeds vaker wil de familie samen met onze uitvaartverzorger hun dierbare verzorgen. Hiervoor beschikken wij over een sfeervolle verzorgruimte. Wij staan voor u klaar, ook als u niet of elders verzekerd bent.
Ons uitvaartcentrum
Lokale
partners
Monuta Ellen Kok werkt met de volgende lokale partners.
Begeleider
Cordatis woorddienstbegeleiders
Begeleider
Tyria begeleiding bij afscheid
Begeleider
Woorddienstbegeleider Els Rommers
Lijkwaden
Wikkelgoed een zachte uitvaart: Lijkwaden
Fotograaf
Uitvaartfotograaf Afscheidsmomenten.nl
Bloemist
Bloemisterij Monica
Steenhouwer
Steenhouwerij Van Peer
Notaris
Van Dorresteijn Netwerk notarissen
Goede doel
MLDS kledingcontainer
Meest
gestelde
vragen
Bekijk alle vragen
Moet ik direct beslissen wat er met de as gebeurt?
Nee, dat hoeft u niet meteen te beslissen. Volgens de wet moet de as minimaal een maand in het crematorium blijven. Hier wordt de as bewaard in een askoker in de algemene nis. Deze is niet open voor publiek. Door de wettelijke termijn heeft u voldoende tijd om een goede keuze te maken voor de definitieve bestemming van de as.
Mogen sieraden tijdens de crematie om blijven?
U mag zelf kiezen wat er met de sieraden gebeurt bij een crematie. Misschien wilt u ze bewaren als herinnering aan de overledene. Laat u de sieraden om bij de overledene, dan gaan deze mee in de crematieoven. De edelmetaalresten die overblijven na de crematie worden verzameld en verkocht. De opbrengst, jaarlijks een groot bedrag, gaat naar een aantal goede doelen. Alle crematoria in Nederland doen hieraan mee.
Wat zijn de kenmerken van een eigen graf?
Een eigen graf mag gedeeld worden met meerdere familieleden of andere dierbaren. U huurt of koopt het graf voor een periode van minimaal twintig jaar. De nabestaanden kunnen die termijn, in de meeste gevallen, tegen betaling verlengen. Een graf met eeuwigdurend recht is in Nederland nauwelijks nog mogelijk. - Op een eigen graf kunt u een grafmonument naar keuze plaatsen, maar deze moet wel voldoen aan de regels die op de begraafplaats gelden. Deze regels staan in een verordening die u gratis bij de gemeente kunt opvragen. - De kosten van een eigen graf verschillen sterk in Nederland, de prijzen lopen uiteen van honderden tot duizenden euro’s. Bovendien stijgen de kosten jaarlijks.
Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.
Vanuit welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta Ellen Kok in Oudenbosch?
U kunt terecht bij Monuta Ellen Kok in Oudenbosch voor het regelen van een uitvaart in Oudenbosch, Hoeven, Bosschenhoofd, Zegge, Oud Gastel, Stampersgat of Kruisland? Dan kunt u bij Monuta Ellen Kok terecht. 
Ik zoek een Monuta uitvaartcentrum in Oudenbosch, waar kan ik terecht?
Monuta Ellen Kok beschikt over een eigen uitvaartcentrum in Oudenbosch. Het uitvaartcentrum heeft een huiselijke sfeer, is zeer goed bereikbaar en biedt veel parkeergelegenheid. Het is hier mogelijk om de overledene op te baren, rouwbezoeken te organiseren, afscheid te nemen en vanuit het uitvaartcentrum naar de uitvaart te vertrekken. U kunt uw dierbare zo vaak bezoeken als u wilt in onze 24-uurskamer. Daar krijgt u de sleutel van in de dagen voor de uitvaart. Zo kunt u op ieder gewenst moment bij uw dierbare zijn.