Waarom Monuta Ellen Kok?

  • Uw wensen staan centraal
  • Bekend met plaatselijke mogelijkheden en lokale gebruiken
  • Warme en knusse uitstraling uitvaartcentrum
  • Lokaal betrokken en ervaren uitvaartverzorger
  • Voor iedereen: met en zonder verzekering

Waardering

Klanten waarderen onze dienstverlening gemiddeld met een
9,0
Gebaseerd op 47 recensies

Monuta Ellen Kok - Voor een uitvaart in Oudenbosch, Hoeven of Bosschenhoofd

Bij Monuta Ellen Kok bepaalt u zelf hoe de uitvaart van uw overleden dierbare vormgegeven wordt. Wij vinden het heel belangrijk om een uitvaart persoonlijk te maken. In onze benadering staan rust en persoonlijke betrokkenheid voorop. Rondom de uitvaart houden we de regie en zijn we aanwezig, maar op de achtergrond. Veelal verzorgen wij uitvaarten in Oudenbosch, Hoeven en Bosschenhoofd, maar ook in andere plaatsen rondom Oudenbosch zoals Zegge, Oud Gastel, Kruisland en Stampersgat. Op verzoek werk ik ook buiten deze gemeenten.

Uitvaartcentrum in Oudenbosch

Voor een uitvaart in Oudenbosch, Hoeven, Bosschenhoofd en omstreken kunt u terecht in het uitvaartcentrum van Monuta Ellen Kok in Oudenbosch. Het uitvaartcentrum heeft een huiselijke sfeer, is zeer goed bereikbaar en biedt veel parkeergelegenheid. Het is hier mogelijk om de overledene op te laten baren, rouwbezoeken te organiseren, afscheid te nemen en vanuit het uitvaartcentrum naar de uitvaart te vertrekken. U kunt uw dierbare (op afspraak) zo vaak bezoeken als u wilt. Ook beschikken wij over een familiekamer, waarvan u een sleutel kunt krijgen, zodat u in de dagen voorafgaande aan de uitvaart op ieder door u gewenste moment bij uw dierbare kunt zijn. Steeds vaker wil de familie samen met onze assistent hun dierbare verzorgen. Hiervoor beschikken wij over een sfeervolle verzorgruimte.

Op het terrein van Monuta Ellen Kok staat een kledingcontainer waar nabestaanden de kleding van hun dierbare in kunnen doneren. Lees hier verder hoe dit in zijn werk gaat.

U maakt de keuzes

Bij een persoonlijke uitvaart horen keuzes die passen bij de overledene. Ik stimuleer u graag in het uitspreken van diepere (uitvaart)wensen, zodat ik met u een persoonlijk afscheid vorm kan geven. Dat kan door het centraal stellen van een hobby met bijvoorbeeld een condoleance in de sportkantine, of met iets kleins als het uitdelen van spekjes bij de condoleance voor de aanwezige kinderen. Via een voorgesprek is het mogelijk om samen uw wensen rondom de uitvaart te bespreken.

Keurmerk Uitvaartzorg

Ik heb het Keurmerk Uitvaartzorg behaald. Dit betekent dat mijn uitvaartverzorging voldoet aan een hoge standaard. Zo bent u zeker van kwaliteit.

Neem gerust contact op

Kijk eens rond op mijn website en bel of mail gerust als u vrijblijvend een persoonlijk gesprek wilt over de werkwijze en de mogelijkheden voor een uitvaart in Oudenbosch, Hoeven of Bosschenhoofd.

Bij een overlijden ben ik 24 uur per dag bereikbaar op 0165 – 32 63 72.