Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0165 – 32 63 72

Team Monuta
Ellen Kok

Onze uitvaartverzorgers

Ellen Kok

Sinds februari 2002 ben ik als werkzaam in de regio Oudenbosch als uitvaartverzorger. Ik begeleid families bij het afscheid van hun dierbare. Dat mensen mij op zo’n emotioneel en persoonlijk moment in hun leven toelaten, ervaar ik als zeer bijzonder. Samen met mijn collega zorg ik ervoor dat de familie op geheel eigen manier afscheid kan nemen. Doordat ik al 40 jaar in Oudenbosch woon, ken ik de omgeving goed. In de dorpen Hoeven, Bosschenhoofd, Zegge, Oud Gastel, Stampersgat en Kruisland wonen ook veel mensen die ik van ‘vroeger’ ken, waardoor ik mijn weg weet in al deze dorpen. Iedere uitvaart verloopt anders, want iedere familie is anders, ieder sterfgeval is anders en bovenal, ieder mens is anders. Het doet mij goed wanneer ik van families terugkrijg dat zij op een warme, persoonlijke manier afscheid hebben kunnen nemen.

Thaneé Aerts

Sinds december 2018 ben ik werkzaam bij Monuta Ellen Kok waar ik met hart en ziel de passie voor het uitvaartvak mag uitvoeren. Ik sta garant voor de zorg omtrent uw dierbare. Het verzorgen met of zonder uw aanwezigheid en de rouwbezoeken in het uitvaartcentrum. Maar ook wanneer uw dierbare zich in zijn of haar vertrouwde omgeving bevindt. Naast het verzorgen van uw dierbare, ga ik met u in gesprek om samen met u een persoonlijk en warm afscheid te verzorgen. Ik luister naar uw wensen en we kijken samen wat de mogelijkheden zijn.  Voor, tijdens en na de uitvaart zal ik u begeleiden, met u meedenken en u ontzorgen waar nodig.  Een liefdevol en warm afscheid van een bijzonder persoon. Een afscheid waar u met een goed gevoel op terug kunt kijken.  Het ondraaglijke, iets dragelijker te maken door u te kunnen ondersteunen in dit verlies. Ik vind het fijn om iets voor u te kunnen betekenen.