Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0165 – 32 63 72

Uitvaartcentrum Oudenbosch

Graag stellen wij ons uitvaartcentrum beschikbaar voor u. Ons uitvaartcentrum aan de Parklaan in Oudenbosch heeft een huiselijke, warme sfeer. Het centrum is zeer goed bereikbaar en biedt veel parkeergelegenheid. Het is hier mogelijk om de overledene op te baren, rouwbezoeken te organiseren, afscheid te nemen en vanuit ons uitvaartcentrum naar de uitvaart in Oudenbosch, Hoeven of Bosschenhoofd te vertrekken. U kunt uw dierbare (op afspraak) zo vaak bezoeken als u wilt. Uiteraard bent u van harte welkom om eens te komen kijken in ons uitvaartcentrum in Oudenbosch en uw wensen met ons door te spreken. 
Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak
Image
EllenKok-Oudenbosch-uitvaartregelen

Opbaren

Monuta Oudenbosch beschikt over twee ruime opbaarkamers. U kunt hier uw dierbare op afspraak bezoeken. Er is altijd een uitvaartassistent aanwezig waar u met vragen terecht kunt of die even een luisterend oor heeft als u daar behoefte aan heeft. Wij zorgen ervoor dat u altijd één aanspreekpunt heeft die u begeleidt. Kunt of wilt u uw overleden dierbare liever niet thuis opbaren, dan is het ook mogelijk om uw dierbare bij ons in de opbaarkamer (op afspraak) te bezoeken. 

0165 – 32 63 72
Image
Monuta Ellen Kok

24-uurskamer

In ons uitvaartcentrum in Oudenbosch heeft Monuta Ellen Kok ook een 24-uurskamer. U krijgt in de periode tot de uitvaart de sleutel van deze kamer. U kunt uw overleden dierbare dan op ieder gewenst moment bezoeken. 

0165 – 32 63 72