Whappbook

Het verhaal achter Whappbook

Whappbook is in 2015 als Amsterdamse internetstartup begonnen door een stel jonge, gepassioneerde ondernemers. De originele oprichters realiseerden zich dat een groot deel van de dagelijkse interactie plaatsvindt via Whatsapp. Met andere woorden, een groot deel van ons leven zit opgeslagen in chatberichten op onze telefoons. Toen ging de vraag leven: “Hoe gaaf zou het zijn om deze herinneringen te vereeuwigen in boekvorm?”

Wat volgde was voor deze jongens vanzelfsprekend: mensen in staat stellen om je Whatsapp-chats direct om te zetten in boekvorm. Whappbook was geboren!

Na een succesvolle lancering van het platform en 2 jaar hard werken brak het moment aan om de volgende stap te gaan zetten en in 2017 kwam Whappbook op de radar van twee ondernemende Rotterdamse broers. Met een gezonde dosis Rotterdamse ondernemersmentaliteit en onder het motto “niet lullen maar poetsen” besloten zij de Whappbook over te nemen en in een nieuwe vorm te lanceren.

Sindsdien zijn er bij Whappbook een aantal dingen veranderd. Zo zijn de e-books inmiddels gratis en wordt er achter de schermen hard gewerkt aan het continu verbeteren van onze dienstverlening. 

Wij geloven in het principe van succes door de massa en dat diensten vooral leuk en sexy moeten zijn. Deze visie vertaald zich naar een dienst die je Whatsapp-chat in 3 eenvoudige stappen omzet naar een e-book of naar echt boekje en hier leuke extra’s aan toevoegt. Wat dan precies? Daar kom je achter door zelf een boekje aan te maken!

www.whappbook.com