Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0321 - 31 24 35

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Pien Gouka gemiddeld met een

9.8
8 beoordelingen
100% beveelt Monuta Pien Gouka aan

Wat onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Pien Gouda is een fantastische vrouw die een uitvaart goed verzorgd, luistert goed naar de wensen van de overledene en de nabestaanden. Geeft ook een persoonlijke touch aan de uitvaart. Ze geeft waardevolle tips die een uitvaart minder zwaar maken, ondanks dat je verdrietig bent vanwege het overlijden van je dierbare. Ik kan niet anders zeggen, top uitvaartverzorger. Ben blij dat we voor Pien hebben gekozen!!

Meer lezen
Guus
Biddinghuizen
07-07-2021
10

We hadden de wens om 3 dagen na overlijden te begraven. Door Pien waren de kaarten diezelfde dag gemaakt en op de bus. Ook onze wens om met eigen famile te schouderen en het graf volledig te sluiten is in vervulling gegaan. Dat was fijn.

Meer lezen
Wilma
Dronten
28-04-2021
9

Alles werd met eerbied gedaan: het afleggen van mijn man, het aantrekken van zijn kleding, het overplaatsen in de kist en de kist plaatsen in ons huis. Ook de uitvaart naar het crematorium verliep, ondanks storm en regen, erg rustig. In het crematorium konden wij op ons gemak afscheid nemen van mijn man. Het was een prettige manier om afscheid te nemen, van begin tot eind!

Meer lezen
Erna Breijer-Blom
BIDDINGHUIZEN
11-04-2021
10

Alles is goed geregeld bij Monuta; duidelijk, overzichtelijk, snelle communicatie, creatief, meedenkend, luisterend, kortom ze weten waar je voorstaat en daar helpen ze je bij, ook als je alles het even niet meer zitten.

Meer lezen
LH
Dronten
24-03-2021
10

Pien is betrokken geweest en kon ons heel goed begeleiden in de keuzes die we nog moesten maken. De fijne communicatie en het gevoel dat alles goed werd geregeld door haar en haar collega's heeft rust gegeven. We kijken terug op een mooi afscheid waarin we alle ruimte hebben gekregen om dit goed te doen.

Meer lezen
Kim
Havelte
17-03-2021
9

ondanks de verdrietige ervaring met het overlijden van mijn moeder heb ik/hebben wij een prettig gevoel overgehouden aan het verlenen van de diensten van Monuta.

Meer lezen
Visscher
Zwolle
11-12-2020
10

Pien Gouka neemt zoveel mogelijk bijkomende werkzaamheden over van de nabestaanden bij een overlijden. Ze denkt mee om alles mooi en waardig te laten verlopen en komt met goede ideeën. Nogmaals bedankt voor je zorgen en warme persoonlijkheid!

Meer lezen
Gerard
Dronten
30-09-2020
10

De kinderen en ik hadden best wel wat wensen, wij hebben het Pien niet makkelijk gemaakt. Niks was te veel voor haar, ze heeft al onze wensen voor elkaar gekregen en het was een beste lijst. Het regelen, de dienst en de nazorgen alles was geweldig. Jullie mogen blij zijn met deze vrouw, echt een topper. Mogelijk twee keer verstuurd, computer liep vast!

Meer lezen
Henny de Busser
Dronten
29-09-2020

Ik woon in Leiden, me overleden broer in Emmeloord. Monuta zit in Dronten. Alles via de telefoon en email geregeld... Gew?ldig dat het kan. Simpel dat het kan. Makkelijk dat het kan. Eenvoudig dat het zo op afstand geregeld kan worden.

Meer lezen

mevrouw King-Teeken

Pien heeft ons enorm geholpen en gesteund om een mooi afscheid neer te zetten voor onze moeder. Ze heeft ons geholpen om mooie en goede keuzes te maken en bij het afscheid zelf heeft Pien ons alle zorgen uit handen genomen zodat wij ons heel fijn konden focussen op het afscheid nemen.

Meer lezen

mevrouw Luik

Na het eerste gesprek met Pien, mijn vrouw & mijzelf hebben we de wensen van mijn vrouw voor een groot deel al kunnen regelen. Wij konden toen nog niet bedenken dat ik Pien 8 dagen later ( na het overlijden van Shirley ) moest bellen. Pien heeft alle zorg uit handen genomen en ons op een voortreffelijke manier door het proces geholpen. Omdat de uitvaart van Shirley in Zaandam was, en Pien daar nog nooit was geweest, is ze vooraf gaan kijken hoe het daar uitzag om niet voor verassingen te komen staan. Dat was voor ons al een zeer bijzondere ervaring, waar we zeer veel respect voor hebben. Wij zijn Pien zeer dankbaar voor de manier waarop zij het afscheid van Shirley heeft geregeld. Zeer vakkundig, vriendelijk en persoonlijk betrokken om alles naar de wens van ons te regelen. Niets was haar teveel. M.v.g. Michel Schut

Meer lezen

Michel Schut

De verzorging was super alsook de begeleiding. Pien Gouka was mijn uitvaart begeleiding, z?j krijgt van mij een dikke 10.

Meer lezen

heer de Niet

Pien Gouka heeft ons echt professioneel bijgestaan met alles. we zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen.

Meer lezen

mevrouw van Elburg-Wielink

Onze uitvaartbegeleider Pien Gouka heeft ons geholpen het verdriet te verzachten. Door op een waardige manier samen met ons het afscheid te verzorgen is een mooie herinnering deel van onze verwerking van het verdriet.

Meer lezen

heer Sluijer