Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0321 - 31 24 35

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Pien Gouka gemiddeld met een

9,8
13 beoordelingen
100% beveelt Monuta Pien Gouka aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Pien heeft ons tijdens het hele proces ondersteund, was altijd professioneel, maar ook persoonlijk en benaderbaar.

Meer lezen
Alexandra
Lelystad
18-05-2022
10

Pien heeft de uitvaart van mijn moeder tot in de puntjes verzorgd. Er werd naar ons geluisterd. We kijken er goed op terug. Dankjewel Pien!

Meer lezen
Wilma Edelijn
Emmeloord
15-04-2022
10

Eerlijk,professioneel en betrouwbaar is Pien.

Meer lezen
Thea Laan
Amsterdam
13-03-2022
10

Professioneel, behulpzaam, met snelle oplossingen als iets tegen zit, inlevingsvermogen met als eind top geregeld uitvaart!.

Meer lezen
Mariola
Zeewolde
20-02-2022
10

Contact met Pien was super en ondanks eerdere hele slechte ervaring met Monuta heeft zij ervoor gezorgd dat ik tevfreden ben

Meer lezen
Rob Schoorl
Dronten
17-02-2022
10

Pien Gouda is een fantastische vrouw die een uitvaart goed verzorgd, luistert goed naar de wensen van de overledene en de nabestaanden. Geeft ook een persoonlijke touch aan de uitvaart. Ze geeft waardevolle tips die een uitvaart minder zwaar maken, ondanks dat je verdrietig bent vanwege het overlijden van je dierbare. Ik kan niet anders zeggen, top uitvaartverzorger. Ben blij dat we voor Pien hebben gekozen!!

Meer lezen
Guus
Biddinghuizen
07-07-2021
10

We hadden de wens om 3 dagen na overlijden te begraven. Door Pien waren de kaarten diezelfde dag gemaakt en op de bus. Ook onze wens om met eigen famile te schouderen en het graf volledig te sluiten is in vervulling gegaan. Dat was fijn.

Meer lezen
Wilma
Dronten
28-04-2021
9

Alles werd met eerbied gedaan: het afleggen van mijn man, het aantrekken van zijn kleding, het overplaatsen in de kist en de kist plaatsen in ons huis. Ook de uitvaart naar het crematorium verliep, ondanks storm en regen, erg rustig. In het crematorium konden wij op ons gemak afscheid nemen van mijn man. Het was een prettige manier om afscheid te nemen, van begin tot eind!

Meer lezen
Erna Breijer-Blom
BIDDINGHUIZEN
11-04-2021
10

Alles is goed geregeld bij Monuta; duidelijk, overzichtelijk, snelle communicatie, creatief, meedenkend, luisterend, kortom ze weten waar je voorstaat en daar helpen ze je bij, ook als je alles het even niet meer zitten.

Meer lezen
LH
Dronten
24-03-2021