Recensies

Vriendelijk

Vriendelijk en goed geholpen alles voor elkaar te krijgen. Alles netjes afgehandeld op de dag zelf!

Op afstand maar zo dichtbij

Ik woon in Leiden, me overleden broer in Emmeloord. Monuta zit in Dronten. Alles via de telefoon en email geregeld... Gew?ldig dat het kan. Simpel dat het kan. Makkelijk dat het kan. Eenvoudig dat het zo op afstand geregeld kan worden.

Onze manier

Goed begeleid op de manier zoals wij het wilden.

Respectvol afscheid

Omdat ondanks het verlies mijn vrouw een respectvol afscheid heeft gekregen.

Goed verzorgd

Alles goed verzorgd en geregeld.

Een mooi afscheid

Pien heeft ons enorm geholpen en gesteund om een mooi afscheid neer te zetten voor onze moeder. Ze heeft ons geholpen om mooie en goede keuzes te maken en bij het afscheid zelf heeft Pien ons alle zorgen uit handen genomen zodat wij ons heel fijn konden focussen op het afscheid nemen.

Oprecht belangstellend

Goed luisteren, inspelen op de situatie, oprecht belangstellend .

Zeer vakkundig en vriendelijk

Na het eerste gesprek met Pien, mijn vrouw & mijzelf hebben we de wensen van mijn vrouw voor een groot deel al kunnen regelen. Wij konden toen nog niet bedenken dat ik Pien 8 dagen later ( na het overlijden van Shirley ) moest bellen. Pien heeft alle zorg uit handen genomen en ons op een voortreffelijke manier door het proces geholpen. Omdat de uitvaart van Shirley in Zaandam was, en Pien daar nog nooit was geweest, is ze vooraf gaan kijken hoe het daar uitzag om niet voor verassingen te komen staan. Dat was voor ons al een zeer bijzondere ervaring, waar we zeer veel respect voor hebben. Wij zijn Pien zeer dankbaar voor de manier waarop zij het afscheid van Shirley heeft geregeld. Zeer vakkundig, vriendelijk en persoonlijk betrokken om alles naar de wens van ons te regelen. Niets was haar teveel. M.v.g. Michel Schut

Een dikke 10

De verzorging was super alsook de begeleiding. Pien Gouka was mijn uitvaart begeleiding, z?j krijgt van mij een dikke 10.

Vakkundig en empatisch

Pien Gouka heeft ons echt professioneel bijgestaan met alles. we zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen.