Recensies

Respectvol afscheid

Omdat ondanks het verlies mijn vrouw een respectvol afscheid heeft gekregen.

Goed verzorgd

Alles goed verzorgd en geregeld.

Een mooi afscheid

Pien heeft ons enorm geholpen en gesteund om een mooi afscheid neer te zetten voor onze moeder. Ze heeft ons geholpen om mooie en goede keuzes te maken en bij het afscheid zelf heeft Pien ons alle zorgen uit handen genomen zodat wij ons heel fijn konden focussen op het afscheid nemen.

Oprecht belangstellend

Goed luisteren, inspelen op de situatie, oprecht belangstellend .

Zeer vakkundig en vriendelijk

Na het eerste gesprek met Pien, mijn vrouw & mijzelf hebben we de wensen van mijn vrouw voor een groot deel al kunnen regelen. Wij konden toen nog niet bedenken dat ik Pien 8 dagen later ( na het overlijden van Shirley ) moest bellen. Pien heeft alle zorg uit handen genomen en ons op een voortreffelijke manier door het proces geholpen. Omdat de uitvaart van Shirley in Zaandam was, en Pien daar nog nooit was geweest, is ze vooraf gaan kijken hoe het daar uitzag om niet voor verassingen te komen staan. Dat was voor ons al een zeer bijzondere ervaring, waar we zeer veel respect voor hebben. Wij zijn Pien zeer dankbaar voor de manier waarop zij het afscheid van Shirley heeft geregeld. Zeer vakkundig, vriendelijk en persoonlijk betrokken om alles naar de wens van ons te regelen. Niets was haar teveel. M.v.g. Michel Schut

Een dikke 10

De verzorging was super alsook de begeleiding. Pien Gouka was mijn uitvaart begeleiding, z?j krijgt van mij een dikke 10.

Goede begeleiding

Het complete respect , deed mij heel erg goed

Vakkundig en empatisch

Pien Gouka heeft ons echt professioneel bijgestaan met alles. we zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen.

Super!

Super zo mevrouw Pien die zo mee werkt naar de wensen van ons.

Verzachten

Onze uitvaartbegeleider Pien Gouka heeft ons geholpen het verdriet te verzachten. Door op een waardige manier samen met ons het afscheid te verzorgen is een mooie herinnering deel van onze verwerking van het verdriet.