Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0321 - 31 24 35

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Pien Gouka gemiddeld met een

9,6
24 beoordelingen
100% beveelt Monuta Pien Gouka aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

9

Ze was echt een topper geen andere woorden voor

Meer lezen
Anita Flotman
Marknesse
15-02-2024
10

Het was een hele fijne gesprek en ook een hele fijne afscheid van mijn vrouw en mama. Het was heel goed geregeld allemaal en ook fijn om contact met mevr. Gouka te hebben geha

Meer lezen
jostha Remmerts
Zwolle
15-02-2024
10

Afspraak is afspraak en Pien denkt goed mee.

Meer lezen
Jan van de Klundert
DRONTEN
13-02-2024
10

Een mooie warme uitvaart met een bloemenkrans rond de kist. Voor de kinderen een bellenblaasmoment wat haast sprookjesachtig was.

Meer lezen
Ellen van Zelm
Emmeloord
04-09-2023
9

Ik heb veel steun gehad

Meer lezen
Cindy Roos
Emmeloord
03-07-2023
10

Wij gunnen iedereen een Pien bij het afscheid van je geliefde. Het was persoonlijk, duidelijk en een prettige begeleiding met zelfs een goede nazorg. Lieve Pien, bedankt voor alles.

Meer lezen
Marga
Emmeloord
05-05-2023
8

Pien heeft echt de tijd genomen . Heeft goed uitgelegd hoe alles in elkaar zit. Alles wat we hebben afgesproken is ook echter gebeurd.

Meer lezen
Joke
Dronten
01-02-2023
10

Pien Gouka heeft bij zowel mijn vader als mijn moeder de uitvaart verzorgd. Ze neemt je veel uit handen wat heel fijn is in zo'n hectische week. Ze luisterd goed naar de wensen en speelt hier goed op in met goede ideeën en mogelijkheden. In de dagen voor de uitvaart houd ze geregeld contact en ook na de uitvaart informeert ze hoe het nu gaat en of we tevreden waren.

Meer lezen
Erica
Swifterbant
15-12-2022
10

Onze ervaring met Monuta is heel fijn geweest. Ze hebben al onze zaken goed en duidelijk verzorgd. Het was heel goed omdat wij niets wisten over een uitvaart. De uitvaart verzorger was zeer begripvol en geduldig.

Meer lezen
wessel
visser
01-12-2022