Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0321 - 31 24 35

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Groep mensen nemen afscheid op begraafplaats

Uitvaart regelen in Dronten

Monuta Pien Gouka helpt u een uitvaart te regelen op de locatie naar uw keuze. U kunt de uitvaart regelen in een uitvaartcentrum Dronten of omgeving, maar ook op een andere passende locatie. Denkt u bijvoorbeeld aan een kerk, horecagelegenheid of het een kleinschalig afscheidshuis. Ook kunt u ervoor kiezen om een plechtigheid te organiseren bij De Waterlely in het Natuurpark Lelystad. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat een uitvaart zo passend en persoonlijk mogelijk is. Afscheid nemen kan tenslotte maar één keer.

Begrafenis regelen in Dronten

Wilt u een begrafenis regelen in Dronten? Dan kunt u op verschillende locaties terecht. Elke begraafplaats heeft zijn eigen karakter. U bent vrij om te kiezen voor een begraafplaats die het beste bij uw wensen past. In de omgeving van Dronten vindt u Begraafplaats De Wissel. U kunt op deze begraafplaats uw overleden dierbare laten opbaren, en na de afscheidsdienst kunt u achter de kist aanlopen naar de laatste rustplaats. Daarna kunt u er een kofietafel organiseren. Ook natuurbegraven is mogelijk in de buurt van Dronten. Vanuit Dronten kunt u kiezen voor de natuurbegraafplaats in Bilthoven, De Bremer Wildernis in Sondel of Nieuwhorne in Friesland. Wanneer u kiest voor een natuurbegrafenis, kunt u dit combineren met het vervoeren van uw dierbare en naasten via de uitvaartbus. Er is veel mogelijk. Wij staan u graag bij in het maken van de keuzes wanneer u een begrafenis wilt regelen in Dronten.

Crematie regelen in Dronten

Wanneer u kiest voor het regelen van een crematie in Dronten en omgeving, dan kunt u de uitvaartdienst vaak houden in de aula van het crematorium en na afloop van de dienst samenkomen in de koffieruimte. Alles vindt dan plaats op dezelfde locatie. Wanneer wij de crematie regelen in Dronten, komen wij vaak bij het prachtig gelegen Crematorium Kranenburg in Zwolle. Een plek in een mooi beboste omgeving die alle ruimte biedt om uw dierbare te herdenken. Ook komen wij regelmatig bij Crematorium Heidehof in Ugchelen, bij Apeldoorn. Dit crematorium biedt een ruime en moderne aula voor de plechtigheid en een sfeervolle koffiekamer voor de condoleance. En of u nu een simpele koffietafel wilt, of een uitgebreid buffet met een borrel, alles is mogelijk. U kunt voor een crematie ook terecht in Lelystad en Oude Haske. Wij staan u graag bij wanneer u de crematie wilt regelen in Dronten en omgeving.

0321 - 31 24 35
Roos op grafsteen

Uitvaart regelen in Emmeloord

Er komt veel op u af als een dierbare overlijdt. Op dat moment wilt u waarschijnlijk met de nabestaanden samenzijn om afscheid te nemen en te rouwen om het verlies. Toch moet er ook in korte tijd veel worden geregeld. Maar dat hoeft niet allemaal in een dag. Monuta Pien Gouka staat voor u klaar om in alle rust samen met u de uitvaart te regelen in Emmeloord. Daarbij is meer mogelijk dan u denkt. Denk bijvoorbeeld aan de locatie. U kunt bijvoorbeeld afscheid nemen vanuit een uitvaartcentrum of crematorium, maar ook in het theater, een oude kapel, een restaurant en zelfs buiten in een tuin. Wilt u de uitvaartdienst wel in een kerk laten plaatsvinden, dan is dit uiteraard altijd mogelijk in een van de 17 kerken in de regio.

Begrafenis regelen in Emmeloord

Wanneer wij een begrafenis regelen in Emmeloord, bezoeken wij regelmatig de Algemene Begraafplaats in Emmeloord. Op de algemene begraafplaats kunt u afscheid nemen van uw dierbare, maar ook een plechtigheid bij de begrafenis regelen. Zo kunt u de gehele uitvaart op één plek regelen. Past een andere begraafplaats beter bij uw wensen? Dan regelen we de begrafenis daar. U bent vrij in uw keuze. Ook als u de begrafenis op een natuurbegraafplaats wilt regelen. Bij een natuurgraf ziet u vaak niet direct dat u op een begraafplaats bent. De graven gaan op in de omgeving. U hoeft een natuurgraf niet te onderhouden en koopt het grafrecht vaak voor eeuwig af. Voor een natuurbegraafplaats vanuit Emmeloord, kunt u kiezen voor Nieuwehorne in Friesland of De Bremer Wildernis in Sondel.

Crematie regelen in Emmeloord

In Emmeloord zelf is geen crematorium, dus wanneer wij een crematie regelen in Emmeloord, gaan we samen op zoek naar een passend crematorium in de buurt. Zo kunt u voor een crematie terecht in Oudehaske, Meppel, Lelystad of Heerenveen. Ook crematorium Kranenburg in Zwolle is een prachtige locatie om een crematie te regelen. Kiest u liever voor een ander crematorium? Dan staan we u daar bij. U bent vrij in uw keuze.

0321 - 31 24 35