Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0321 - 31 24 35

Team Monuta
Pien Gouka

Onze uitvaartverzorgers

Pien Gouka

Tijdens mijn vrijwilligerswerk in het hospice in Dronten, kwam ik erachter dat ik meer wilde doen voor mensen. Dat ik ook na het overlijden nog iets voor hen wilde betekenen. Een waardig en respectvol afscheid voor de overledene kunnen verzorgen en een troost kunnen zijn voor de nabestaanden. Daarom koos ik voor de opleiding tot uitvaartverzorger. En naast dat ik het fijn vind om iets voor mensen te betekenen, merk ik ook dat de mensen het fijn vinden dat ik er voor hen ben. Binnen een paar dagen voel ik mij vaak ook al onderdeel van de familie. Sinds 2018 ben ik ook ritueel begeleider. Daarom kan ik ook de uitvaartplechtigheid begeleiden, een in memoriam voor u schrijven en voordragen. Ook kunnen we samen kijken naar rituelen die we kunnen gebruiken tijdens de dienst. Daarnaast kan ik voor u uw foto’s op een unieke manier voor u verwerken tot een mooie presentatie, en heeft u een mooie dierbare herinnering.

Klik hier om een voorbeeldpresentatie te bekijken

Ik ben opgegroeid in Dronten en ervaar deze plaats ook als een plek waar het fijn is om op te groeien. Verder ben ik ook werkzaam als uitvaartverzorger in Emmeloord. Met als meisjesnaam Romkes - een echte Urkernaam - ben ik geboren in Tollebeek. Mijn familie komt uit Urk en Emmeloord. Ik was nog heel jong toen ik verhuisde naar Dronten. En nu ik in mijn geboorteregio aan het werk ben, is de cirkel voor mij weer rond.