Voor een persoonlijke uitvaart in Dronten en Emmeloord

Open, eerlijk en meelevend, dat is wat u van mij als uitvaartverzorger mag verwachten. En daarnaast bied ik u een groot empatisch vermogen. Het is mijn streven om uw wensen te realiseren. Door met u te overleggen en te zoeken naar mogelijkheden, zorgen we er samen voor dat u met een warm en dankbaar gevoel kunt terugdenken aan de dag waarop u afscheid nam van uw dierbare. Het verdriet kan ik niet voor u wegnemen, maar we kunnen het afscheid wel zo invullen dat u het een plek kunt geven. Zo biedt het afscheid u een handvat voor de toekomst.

 

Bel bij overlijden 06 83 67 82 57

Afspraak maken

Ik denk met u mee voor een passende uitvaart

Ik luister, bied rust, en geef u de tijd. Wanneer dit kan en passend is, betrek ik ook de aanwezige kinderen bij het verzorgen van de uitvaart. Zo zorg ik ervoor dat het afscheid past bij iedereen. Samen bespreken wie uw dierbare was en wat de best passende invulling voor het afscheid is. U kunt het afscheid zo persoonlijk maken als u zelf wilt. Ik laat daarbij aan u over wat u zelf wilt doen en schakel daarin snel tussen meeleven en daadkrachtig handelen. Doordat ik de mogelijkheden rondom een uitvaart in Dronten en Emmeloord ken, weet ik uitvaarten te begeleiden volgens de wensen van de mensen. Daarbij ben ik continu transparant over de kosten en de consequenties van uw keuzes.

Uitvaart Dronten en Emmeloord voor iedereen

Iedereen kan voor een uitvaart in de omgeving Dronten en Emmeloord bij mij terecht. Met en zonder uitvaartverzekering en uiteraard ook wanneer u elders bent verzekerd. U bekostigt een uitvaart persoonlijk of via uw verzekering, maar in alle gevallen bent u zelf vrij in de keuze voor uw uitvaartverzorger.

Dag en nacht bereikbaar voor een uitvaart in Dronten en Emmeloord

Neemt u gerust contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek of als u meer wilt weten over de mogelijkheden voor een uitvaart in Dronten en Emmeloord. Bij een overlijden kunt u dag en nacht bellen op het telefoonnummer 06 - 83 67 82 57.

Waarom Monuta Pien Gouka?

  • Volgens de wensen van de mensen
  • Ritueelbegeleider voor een persoonlijke uitvaart
  • 24 uur per dag bereikbaar
  • Gespecialiseerd in omgaan met dementie
  • Gericht op maatschappelijk ondernemen