Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0321 - 31 24 35

Recente beoordelingen

9,8

Gebaseerd op 13 beoordelingen.
100% beveelt ons aan.

Alexandra
18-05-2022

Pien heeft ons tijdens het hele proces ondersteund, was altijd professioneel, maar ook persoonlijk en benaderbaar.

Lees meer

Wilma Edelijn
15-04-2022

Pien heeft de uitvaart van mijn moeder tot in de puntjes verzorgd. Er werd naar ons geluisterd. We kijken er goed op terug. Dankjewel Pien!

Lees meer

Thea Laan
13-03-2022

Eerlijk,professioneel en betrouwbaar is Pien.

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in regio Dronten en Emmeloord

Een passend afscheid, dat is waar Monuta Pien Gouka in Dronten en Emmeloord voor staat. Door met u te overleggen en te zoeken naar mogelijkheden, zorgen we er samen voor dat u met een warm en dankbaar gevoel kunt terugdenken aan de dag waarop u afscheid nam van uw dierbare. Het verdriet kunnen wij niet voor u wegnemen, maar we kunnen het afscheid wel zo invullen dat u het een plek kunt geven. U kunt het afscheid zo persoonlijk maken als u zelf wilt. Doordat Pien Gouka de mogelijkheden rondom een uitvaart in Dronten en Emmeloord goed kent, weet zij wat er mogelijk is in de regio. Iedereen kan voor een uitvaart in de omgeving Dronten en Emmeloord bij mij terecht. Met en zonder uitvaartverzekering en uiteraard ook wanneer u elders bent verzekerd. U bekostigt een uitvaart persoonlijk of via uw verzekering, maar in alle gevallen bent u zelf vrij in de keuze voor uw uitvaartverzorger.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
Pien Gouka
Postadres
Cobra 36
8253 KN Dronten
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 6.500 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf €2.995. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
Pien Gouka
Uitvaartverzorger

Pien

Gouka

Lees meer over Pien

Lokale
partners
Monuta Pien Gouka werkt samen met de volgende lokale partners
Dragers
Ferentes
Bloemist
Bloeiend Dronten
Steenhouwer
Den Hollandsche gedenktekens
Partner
Uitvaartduif
Autoleverancier
RSN
Ballonnen
Ballonnen en meer
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.
Binnen welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta Pien Gouka?
U kunt terecht bij Monuta Pien Gouka Dronten en Emmeloord voor het regelen van een uitvaart in de plaatsen Dronten, Swifterbant, Biddinghuizen. Emmeloord en de Noordoostpolder.