Uitvaart regelen in Goes of een andere plaats op Noord- en Zuid Beveland

0113 - 783 993 24/7 bereikbaar

Er komt veel kijken bij het regelen van een uitvaart. Vaak weet u niet wat er allemaal mogelijk is en wat de kosten zijn. Ik ben hierover heel transparant, zodat u weet waarvoor u kiest. Want niemand wil achteraf een onverwacht hoge rekening ontvangen. Ik ben daadkrachtig of juist meer op de achtergrond als dit nodig is. U kunt mij 24 uur per dag bereiken via Whatsapp, telefoon of e-mail.

Wat kunt u verwachten?

Wanneer iemand overleden is kom ik bij u langs. Tijdens dit eerste gesprek maken we kennis en neem ik met u door wat er allemaal mogelijk is. Samen zorgen we ervoor dat het afscheid aansluit bij wie de overledene was. De volgende dag kom ik bij u langs met de begroting en de kaarten en/of de advertentie. Samen geven we verdere invulling aan de dienst. Vervolgens kom ik langs om te informeren hoe het met u gaat en kijk ik of er nog verdere vragen zijn. Tijdens een ander gesprek nemen we het draaiboek voor de uitvaart door. Ik adviseer altijd om ook een keer er even uit te gaan. In de dagen na de uitvaart wordt u geleefd. Het kan dan helpen om iets voor uzelf te doen.

Wat kan er allemaal?

Ik kan alles voor u regelen. Wilt u bijvoorbeeld een rozenkrans? Dan zorg ik ervoor. Of was de overledene altijd op de boerderij? Waarom houden we de dienst en de condoleance dan niet daar? Het is mogelijk om een tent bij huis te plaatsen en daar de catering te verzorgen. Wilt u een begrafenis in een ander deel van Zeeland (de overkant)? Dan is het mogelijk om alle gasten tegelijk te vervoeren met een rouwbus. Ook een Zeeuwse uitvaart regelen behoort tot de mogelijkheden. Met een Zeeuwse knop op de kist, bekleding van Zeeuws bont en Zeeuwse Bolussen bij de condoleance, eventueel met een Zeeuws borreltje.

Kies voor een passende locatie

De uitvaart kan plaatsvinden in een uitvaartcentrum, crematorium of kerk. Maar u kunt ook denken aan een andere locatie. Zoals de Goederenloods of het oude Stadshuis in Goes. Of denk aan Schoudee in Wemeldingen of de Caisson in Kapelle. Voor een condoleance geldt: deze kan bijna overal plaatsvinden. Samen bespreken we wat uw wensen zijn.

Samenwerking met plaatselijke bedrijven

Voor het regelen van een uitvaart werk ik graag samen met plaatselijke ondernemingen. Zoals met bloemist Ter Lucht in ’s-Heer Arendskerke . De eigenaresse zit al 30 jaar in het vak en kan bij iedere wens een prachtig rouwboeket maken. Haar bloemen blijven lang staan. Vind u het lastig om een keuze te maken? Dan komt zij bij u langs en adviseert ze u graag. Voor de catering werk ik graag samen met Bakker Boer en Kees Schrijver Culinair uit Goes.

Na de uitvaart

Ik kom altijd bij u langs om te kijken of ik nog iets voor u kan betekenen. U mag mij altijd bellen als u tegen problemen aanloopt. Soms zeggen mensen dat ze zullen bellen, maar zie ik dat ze dit toch niet gaan doen. Er komt namelijk veel op u af na de uitvaart. Ik kan u helpen om de juiste personen te vinden voor hulp. Hiervoor werk ik samen met NuNazorg. Dit is een partij die gespecialiseerd is in alles wat er komt kijken in de periode na de uitvaart.

Ook kan ik advies geven over het grafmonument of de asbestemming. Zo zijn er verschillende herinneringsproducten om uw herinnering aan een dierbare tastbaar te maken. Denk bijvoorbeeld aan een strooikoker of een mooie urn om as in te bewaren. Ik laat u graag de mogelijkheden zien.

Ook voor assierraden of vingerafdruk sierraden kunt u bij mij terecht. Via de website www.seeyougedenksieraden.nl kunt u sierraden bestellen die wij voor u vullen en vervolgens bij ons kunt afhalen in een mooie cadeauverpakking.

 

Hij heeft ons de tijd en ruimte gegeven om veel persoonlijke wensen uit te voeren. Als wij niet verder konden, was hij er wel met een oplossing. Was er meer tijd nodig dan kon dat. Mede door hem kunnen wij terugkijken op een heel mooi afscheid van onze moeder.” - Marleen en Marijke Beenhouwer

Heeft u nog vragen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden rondom het regelen van een uitvaart in Goes of een andere plaats op Noord- en Zuid Beveland? Dan kunt u contact met mij opnemen en help ik u graag verder. Ik verzorg graag uitvaart die volledig aan uw wensen voldoet.

 

Neem contact op om een uitvaart te regelen

 

Waarom Monuta Richard Ensing?

  • Uw wensen staan centraal
  • Open en toegankelijk
  • Persoonlijk betrokken
  • Kwaliteit en creativiteit
  • Register uitvaartverzorger en houder keurmerk

Werkgebied

Yerseke, Oostdijk, Kruiningen, Hansweert, Kapelle, Schore, Wemeldinge, ’s-Gravenpolder, Hoedekenskerke, Kwadendamme, Baarland, Oudelande, Goes, Driewegen, Ovezande, Nisse, 's-Heer-Abtskerke, Heinkenszand, ’s-Heerenhoek, Borssele, Nieuwdorp, Lewedorp,  's-Heer-Arendskerke, Goes, Wolphaartsdijk, 's-Heer Hendrikskinderen, Kattendijke, Wilhelminadorp, Kloetinge, Kortgene, Kats, Colijnsplaat, Wissenkerke, Kamperland en Geersdijk