Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0113 - 783 993

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Wouter Groenleer gemiddeld met een

9,7
34 beoordelingen
97% beveelt Monuta Wouter Groenleer aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

9

Het afscheid van mijn moeder was heel goed verzorgd van begin tot het einde! Het contact met Wouter hebben wij als familie als heel prettig ervaren! Hij is betrokken, rustig, vriendelijke, kundig en denkt mee. Nogmaals bedankt!

Meer lezen
Corina
Hansweert
26-08-2023
10

Wij willen Wouter Groenleer en zijn team nogmaals hartelijk bedanken voor de perfecte verzorging van de uitvaart van onze man, (schoon)vader, opa en overgrootvader. Alles is exact verlopen zoals we gewild en besproken hebben. We hebben in alles de warmte en het respect voor de overledene en ons als familie kunnen voelen. In eerste instantie was er even schrik omdat het uitvaartcentrum door een nieuwe eigenaar was overgenomen, maar we hebben er absoluut geen spijt van dat we toch met Wouter in zee zijn gegaan. Hij is absoluut kundig en ervaren in zijn vak. Ook de betrokkenheid bij ons als familie heeft ons goed gedaan. Zelfs in het weekend voor de plechtigheid op maandag kregen we nog Whats appjes. Is alles goed met jullie? Kan ik nog iets voor jullie doen? De communicatie was over alles duidelijk en snel. Alles was perfect geregeld. De verzorging, rouwkamer, kaarten, advertentie, prachtige rouwboeketten van Bloementroost Zeeland, administratieve afhandeling en het afscheid zelf met muziek en foto’s in een mooie presentatie. We kunnen Monuta Wouter Groenleer aan iedereen aanbevelen. Indien nodig zullen we een volgende keer zeker weer een beroep op hen doen.

Meer lezen
Familie van der Linden
Goes
21-08-2023
10

Vanaf het moment dat we na het overlijden van mijn moeder, in contact kwam met Wouter, voelde zijn zorg als een warme deken over ons gezin en familie. Wouter ontzorgt en denkt continue mee als het gaat om het voorbereiden en uitvoeren van een ontzettend mooi en waardig afscheid. Hij staat ten alle tijden klaar voor alle betrokkenen en voelt aan waar op dat moment extra aandacht nodig is. Respectvol, oprecht betrokkenheid, en pragmatisch handelen zijn de eigenschappen van Wouter die we hebben mogen ervaren.

Meer lezen
Nicky
Goes
20-08-2023
9

Heel vriendelijk en vakkundig begeleid, tot in de puntjes geregeld en keurig verzorgd, het was een mooi afscheid, alle verzorgers waren ook zeer vriendelijk en behulpzaam, gewoon geweldig.

Meer lezen
André
sHeer Arendskerke
12-02-2023
10

Bijzonder vriendelijk ontvangen, mijn moeder was prachtig verzorgd. Er werd aan alles gedacht. Wij hebben ondanks ons verdriet de uitvaart als erg fijn ervaren.

Meer lezen
Pascale
Goes
16-11-2022
10

De heer Ensink, een warme vriendelijke man die precies weet hoe met mensen om te gaan in de en tijd die beladen is en vol verdriet. De heer Ensink heeft ons als familie door alle aspecten heen geloodst van de uitvaart. In een zeer korte tijd hebben wij meerdere familieleden verloren, hebben dus ook vergelijking kunnen maken tussen Uitvaartverzorgers. Hier stak de heer Ensink met kop en schouders boven anderen uit. Laat niets te wensen over en is bereid altijd dat ene stapje harder te lopen daar waar nodig. Een man die precies bij ons paste.

Meer lezen
Johan
Driewegen
03-10-2022
8

Goed verzorgd. Zakelijk en correcte benadering. Kan ook zaken uit handen geven die nabestaanden zelf kunnen regelen. Kan goed omgaan met het onverwachte, staat nergens van te kijken. Respectvol. Laat de nabestaanden in rust en zonodig met steun zaken regelen. Ervaren, weet wat hij regelt. Geeft goede tips. Begrijpt de omstandigheden en treedt kordaat op.

Meer lezen
Helena
Goes
03-10-2022
10

Richard legt alles goed uit, fijn dat dit in fasen gebeurt. Fijn dat het uitvaartcentrum 24 uur toegankelijk is. Mooie familiekamer met prachtige achtergrond, nette inrichting en mooie verlichting. Op de uitvaart zelf is het Richard die onopgemerkt alles in goede banen leidt. Mede door hem is het voor ons een prachtige uitvaart geworden waar we met een goed gevoel op terugkijken. Nogmaals dank voor alles Richard.

Meer lezen
John
Goes
19-09-2022
10

In deze moeilijke tijd nemen ze heel veel van je over. Aan een paar simpele vragen hebben ze al genoeg om de uitvaart echt perfect te regelen.

Meer lezen
Robert
Goes
16-09-2022