Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0113 - 783 993

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Wouter Groenleer gemiddeld met een

9,7
39 beoordelingen
97% beveelt Monuta Wouter Groenleer aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Ik vind Wouter heel erg betrokken en heeft de crematie goed geregeld. Ook de nazorg was goed.

Meer lezen
Miranda
Putte
26-05-2024
10

Grote dank voor Wouter ,heeft ons bijgestaan bij het overlijden van mijn allerliefste man vader en opa Respectvol meedenkend en een warm gevoel voor de nabestaanden. Wouter dank je wel voor alles

Meer lezen
Janny
Kruiningen
02-05-2024
10

Wouter heeft ons met raad en daad bijgestaan in de organisatie van de uitvaart van mijn pappa. Altijd bereikbaar om nog laatste aanpassingen te doen. We konden ons daardoor ook richten op het rouwproces, samenzijn en mooie herinneringen ophalen. Wouter wist ook de juiste snaar te raken bij de kleinkinderen, die ook hun wensen en verdriet hadden. Hij legde het proces heel goed uit. Wouter, dank je wel voor alles!

Meer lezen
Maaike
Goes
01-02-2024
10

Alsjeblieft....een dank je wel! Je was onze steun en toeverlaat bij het overlijden van onze moeder. We wensen een ieder die zich in deze situatie bevindt een Wouter toe.

Meer lezen
Danielle, Michelle, Inge, Eveline en Roland
Terneuzen
12-01-2024
10

Onze ervaring met Wouter en zijn team was meer dan goed. Fijn contact op voorhand en na het overlijden van mijn man en vader zeer goede begeleiding. Duidelijk, kundig, respectvol, attent en perfecte nazorg. Dank nogmaals Wouter en team!

Meer lezen
Fam. de Schipper
Kapelle
17-11-2023
9

Het afscheid van mijn moeder was heel goed verzorgd van begin tot het einde! Het contact met Wouter hebben wij als familie als heel prettig ervaren! Hij is betrokken, rustig, vriendelijke, kundig en denkt mee. Nogmaals bedankt!

Meer lezen
Corina
Hansweert
26-08-2023
10

Wij willen Wouter Groenleer en zijn team nogmaals hartelijk bedanken voor de perfecte verzorging van de uitvaart van onze man, (schoon)vader, opa en overgrootvader. Alles is exact verlopen zoals we gewild en besproken hebben. We hebben in alles de warmte en het respect voor de overledene en ons als familie kunnen voelen. In eerste instantie was er even schrik omdat het uitvaartcentrum door een nieuwe eigenaar was overgenomen, maar we hebben er absoluut geen spijt van dat we toch met Wouter in zee zijn gegaan. Hij is absoluut kundig en ervaren in zijn vak. Ook de betrokkenheid bij ons als familie heeft ons goed gedaan. Zelfs in het weekend voor de plechtigheid op maandag kregen we nog Whats appjes. Is alles goed met jullie? Kan ik nog iets voor jullie doen? De communicatie was over alles duidelijk en snel. Alles was perfect geregeld. De verzorging, rouwkamer, kaarten, advertentie, prachtige rouwboeketten van Bloementroost Zeeland, administratieve afhandeling en het afscheid zelf met muziek en foto’s in een mooie presentatie. We kunnen Monuta Wouter Groenleer aan iedereen aanbevelen. Indien nodig zullen we een volgende keer zeker weer een beroep op hen doen.

Meer lezen
Familie van der Linden
Goes
21-08-2023
10

Vanaf het moment dat we na het overlijden van mijn moeder, in contact kwam met Wouter, voelde zijn zorg als een warme deken over ons gezin en familie. Wouter ontzorgt en denkt continue mee als het gaat om het voorbereiden en uitvoeren van een ontzettend mooi en waardig afscheid. Hij staat ten alle tijden klaar voor alle betrokkenen en voelt aan waar op dat moment extra aandacht nodig is. Respectvol, oprecht betrokkenheid, en pragmatisch handelen zijn de eigenschappen van Wouter die we hebben mogen ervaren.

Meer lezen
Nicky
Goes
20-08-2023
9

Heel vriendelijk en vakkundig begeleid, tot in de puntjes geregeld en keurig verzorgd, het was een mooi afscheid, alle verzorgers waren ook zeer vriendelijk en behulpzaam, gewoon geweldig.

Meer lezen
André
sHeer Arendskerke
12-02-2023