Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0113 - 783 993

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Begrafenis regelen Goes

Begrafenis regelen in Goes

In bijna ieder dorp in Zeeland vindt u wel een begraafplaats. Monuta Wouter Groenleer kan u helpen met het regelen van een begrafenis in Goes en alle andere plaatsen op Noord- en Zuid Beveland. U kunt bijvoorbeeld na de uitvaart in ons uitvaartcentrum in een rouwbus of met ander rouwvervoer naar de begraafplaats reizen. Ook kunt u de uitvaart regelen in een van de kerken bij de begraafplaatsen, zoals de Westerkerk en de Grote Kerk in Goes, of de Mariakerk in Nisse.

0113 - 783 993
Crematie regelen Goes

Crematie regelen in Goes

Ongeveer 75% van de Zeeuwen kiest tegenwoordig voor een crematie. Wanneer wij een crematie regelen in Goes of een andere plaats in Noord- en Zuid Beveland, zijn wij niet gebonden aan een bepaalde plek. Zo kunt u terecht bij een crematorium dat bij uw wensen past. In Zeeland kunt u terecht bij Crematorium Het Zeeuwse Land in Goes, Crematorium Middelburg en het Monuta crematorium in Terneuzen. Vaak gaan mensen er vanuit dat een crematie in zijn geheel plaatsvindt in het crematorium. Maar u kunt de plechtigheid en de condoleance ook op een andere locatie houden. Zo heeft u meer tijd om op uw eigen manier en in alle rust afscheid te nemen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

0113 - 783 993
Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het regelen van een uitvaart in Yerseke, Oostdijk, Kruiningen, Hansweert, Kapelle, Schore, Wemeldinge, ’s-Gravenpolder, Hoedekenskerke, Kwadendamme, Baarland, Oudelande, Goes, Driewegen, Ovezande, Nisse, 's-Heer-Abtskerke, Heinkenszand, ’s-Heerenhoek, Borssele, Nieuwdorp, Lewedorp, 's-Heer-Arendskerke, Goes, Wolphaartsdijk, 's-Heer Hendrikskinderen, Kattendijke, Wilhelminadorp, Kloetinge, Kortgene, Kats, Colijnsplaat, Wissenkerke, Kamperland en Geersdijk? Neem gerust contact op. Op verzoek regelen wij ook buiten dit gebied de uitvaart. Voor het melden van een overlijden kunt u dag en nacht bellen.

0113 - 783 993