Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0113 - 783 993

Team Monuta
Wouter Groenleer

Onze uitvaartverzorgers

Wouter Groenleer

Mijn naam is Wouter Groenleer, geboren te Vlissingen op twee februari 1989, een echte Zeeuw dus. Dit stukje Nederland, ons mooie Zeeland is de plek waar ik mijn hart aan verpand heb. Ik ken de omgeving en de mensen goed, ik spreek de Zeeuwse taal en voel me hier op mijn best.

Via omwegen kwam ik in aanraking met de uitvaartbranche, een branche die mijn hart geraakt heeft. Wat mij betreft is ieder persoon bijzonder en verdient iedereen een persoonlijk en waardig afscheid. Daar zet ik mij met liefde en toewijding heel graag voor in. Tijdens de uitvaart van een geliefd persoon wil ik het leven laten zien en wil ik juist dat leven nog één keer laten schitteren omdat iedereen van grote waarde is.

Al van jongs af aan zit het zorgzame in mijn bloed en mijn karakter, een eigenschap die ik in mijn werk op de juiste manier kan inzetten. Gedurende tien jaar mag ik als uitvaartverzorger werken, eerst bij verschillende bedrijven in loondienst en vanaf 1 juni 2023 als zelfstandig ondernemer onder de naam Monuta Wouter Groenleer. Onder deze naam mag ik uitvaarten verzorgen op Noord- en Zuid Beveland met een eigen uitvaartcentrum in Goes. Als echte Zeeuw ben ik er trots op om in deze mooie regio te werken als uitvaartondernemer.