Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0113 - 783 993

Uitvaartcentrum in Goes

Afscheid nemen kan overal. Wilt u het afscheid organiseren in een uitvaartcentrum in Goes? Dan kunt u terecht bij Monuta Wouter Groenleer. Ons uitvaartcentrum is gelegen aan de Scottweg 1-01 en is goed bereikbaar met voldoende parkeergelegenheid. Het uitvaartcentrum heeft een moderne en lichte uitstraling die warmte uitstraalt. In het uitvaartcentrum kan een overledene worden opgebaard in één van de twee familiekamers. Ook kan er een kleine uitvaartdienst worden gehouden en kan de condoleance hier plaatsvinden.
Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak
Image
Uitvaartcentrum Goes opbaren
Image
Uitvaartcentrum Goes opbaren
Image
Uitvaartcentrum Goes opbaren

Opbaren in defamiliekamer

In ons uitvaartcentrum zijn twee familiekamers, welke modern, maar warm zijn ingericht. U mag deze ruimte persoonlijk maken, door bijvoorbeeld foto’s neer te zetten. De kamers hebben een eigen muzieksysteem, waarop u via uw telefoon of de aanwezige tablet muziek kunt afspelen. U krijgt van deze kamer meerdere sleutels zodat u altijd bij uw dierbare kunt zijn, 24 uur per dag. Er is een koffiezetapparaat aanwezig en een koelkast. U bent vrij om hier gebruik van te maken 

0113 - 783 993
Image
Uitvaartcentrum Goes uitvaartdienst

Uitvaartdienst

Het uitvaartcentrum is ‘opgesplitst’ in twee delen; een huiskamer en een keuken. In de huiskamer staan twee fijne banken die plaats bieden aan zes personen en wat leuke koffietafels. In de keuken staat een keukentafel met zes stoelen. We kunnen de huiskamer op zo’n manier inrichten dat hier in intieme sfeer een uitvaartdienst gehouden kan worden tot 30 personen. Tijdens de dienst kunnen we muziek en video’s afspelen en foto’s tonen. Wanneer u verwacht dat u met meer personen afscheid neemt, kiezen we samen een andere locatie.

0113 - 783 993
Image
Uitvaartcentrum Goes Koffietafel
Image
Uitvaartcentrum Goes Koffie

Condoleance en koffietafel

Na een afscheid wordt er vaak een condoleance georganiseerd, waarbij uw gasten de gelegenheid hebben de nabestaanden te condoleren. Ook worden er verhalen uitgewisseld, herinneringen opgehaald. Vroeger werd er standaard koffie met cake geserveerd. Dit kan uiteraard nog steeds, maar er is meer mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan bolussen of een high tea, een borreltje of een diner. Voor de catering werken wij veel samen met Bakker Boer. We kunnen de avond voorafgaand aan de afscheidsdienst een rouwbezoek in ons uitvaartcentrum organiseren waarbij uw gasten de mogelijkheid hebben afscheid te nemen van de overledene en u te condoleren. Maar wanneer u hier een heel ander idee over heeft, denken wij natuurlijk graag met u mee.

0113 - 783 993
Image
asbestemming wouter groenleer

Asbestemmingen

Zorgen stopt niet als de uitvaartdienst is afgelopen en wij afscheid van elkaar hebben genomen. Monuta Wouter Groenleer wil ook in het traject daarna ten dienste zijn. Denk aan de bestemming van as in een prachtige, unieke urn of een liefdevol gedenksieraad. Met onze samenwerkende partners kunnen wij u veel laten zien omtrent urnen, sieraden met as en/of vingerafdruk. U bent van harte welkom om uw wensen samen met Wouter Groenleer te bespreken en te kijken naar alle mogelijkheden. Wij zijn er voor u!

0113 - 783 993
Image
Crematorium Terneuzen huiskamer
Image
Crematorium Terneuzen koffiekamer
Image
Crematorium Terneuzen woonkamer

Crematoriumin Terneuzen

Zoekt u een uitvaartcentrum in de omgeving van Goes, dan kunt u ook terecht bij Monuta Crematorium Terneuzen. In een prachtige, groenrijke omgeving kunt u in alle rust afscheid nemen van uw dierbare. Het crematorium beschikt over een sfeervolle aula die geschikt is voor zowel grote als kleine groepen. Bent u met een klein gezelschap? Dan kunt u gebruik maken van de kleine aula genaamd ‘De Huiskamer’. Voor de opbaring kunt u terecht in één van de 24-uurskamers. Met een eigen sleutel kunt u op elk gewenst moment van de dag uw overleden dierbare bezoeken. Neem contact op met Monuta Wouter Groenleer om de mogelijkheden voor een uitvaart bij Uitvaartcentrum en Crematorium in Terneuzen te bespreken. 

0113 - 783 993