Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0113 - 783 993

Recente beoordelingen

9,7

Gebaseerd op 34 beoordelingen.
97% beveelt ons aan.

Corina
26-08-2023

Het afscheid van mijn moeder was heel goed verzorgd van begin tot het einde! Het contact met Wouter hebben wij als familie als heel prettig ervaren! Hij is betrokken, rustig, vriendelijke, kundig en denkt mee. Nogmaals bedankt!

Lees meer

Familie van der Linden
21-08-2023

Wij willen Wouter Groenleer en zijn team nogmaals hartelijk bedanken voor de perfecte verzorging van de uitvaart van onze man, (schoon)vader, opa en overgrootvader. Alles is exact verlopen zoals we gewild en besproken hebben. We hebben in alles de warmte en het respect voor de overledene en ons als familie kunnen voelen. In eerste instantie was er even schrik omdat het uitvaartcentrum door een nieuwe eigenaar was overgenomen, maar we hebben er absoluut geen spijt van dat we toch met Wouter in zee zijn gegaan. Hij is absoluut kundig en ervaren in zijn vak. Ook de betrokkenheid bij ons als familie heeft ons goed gedaan. Zelfs in het weekend voor de plechtigheid op maandag kregen we nog Whats appjes. Is alles goed met jullie? Kan ik nog iets voor jullie doen? De communicatie was over alles duidelijk en snel. Alles was perfect geregeld. De verzorging, rouwkamer, kaarten, advertentie, prachtige rouwboeketten van Bloementroost Zeeland, administratieve afhandeling en het afscheid zelf met muziek en foto’s in een mooie presentatie. We kunnen Monuta Wouter Groenleer aan iedereen aanbevelen. Indien nodig zullen we een volgende keer zeker weer een beroep op hen doen.

Lees meer

Nicky
20-08-2023

Vanaf het moment dat we na het overlijden van mijn moeder, in contact kwam met Wouter, voelde zijn zorg als een warme deken over ons gezin en familie. Wouter ontzorgt en denkt continue mee als het gaat om het voorbereiden en uitvoeren van een ontzettend mooi en waardig afscheid. Hij staat ten alle tijden klaar voor alle betrokkenen en voelt aan waar op dat moment extra aandacht nodig is. Respectvol, oprecht betrokkenheid, en pragmatisch handelen zijn de eigenschappen van Wouter die we hebben mogen ervaren.

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Goes

Monuta Wouter Groenleer verzorgt uitvaarten in de omgeving van Goes. Op verzoek ook daarbuiten. Dag en nacht staat Monuta Wouter Groenleer in Goes voor u klaar. Ook als u niet of ergens anders bent verzekerd. Om de uitvaart zo passend mogelijk te maken en u te ontzorgen, is er voor, tijdens en na de uitvaart intensief contact met Wouter Groenleer. Door tussen de familie te staan en de uitvaart met persoonlijke aandacht te verzorgen, geven we de uitvaart zó vorm dat deze past bij wie uw overleden dierbare was.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
uitvaartcentrum-homepage-monuta-terneuzen.jpg
Crematorium Terneuzen
Bellamystraat 28c
4532 CP Terneuzen
Image
Goes Uitvaartcentrum
Uitvaartcentrum Goes
Scottweg 1-01
4462 GS Goes
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 7.000 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf € 3.195. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
Wouter Groenleer FR Goes
Uitvaartverzorger

Wouter

Groenleer

Lees meer over Wouter

Image
Goes Uitvaartcentrum

Uitvaartcentrum in Goes

Ons uitvaartcentrum in Goes is gelegen aan de Scottweg 1-01. In het uitvaartcentrum kan een overledene worden opgebaard in één van de twee familiekamers. Ook kan er een kleine uitvaartdienst worden gehouden en kan de condoleance hier plaatsvinden. Zo vindt de hele uitvaart op dezelfde locatie plaats om het u gemakkelijk te maken.
Meer over ons uitvaartcentrum

Vijf klantbeloften van Monuta

1
Altijd een persoonlijk afscheid
Wij maken van elk afscheid een persoonlijk afscheid. Precies zoals u het wilt. Dat begint met duidelijkheid. Daarom kunt u bij ons uw uitvaartwensen vastleggen. Online of in een persoonlijk gesprek met één van onze vakmensen.
2
Eén vertrouwd gezicht
Afscheid is meer dan een uitvaart alleen. Wij zorgen hierbij, van begin tot het eind, voor één vast aanspreekpunt. Eén vertrouwd gezicht. Iemand die de tijd neemt, luistert en meedenkt. En altijd rechtstreeks bereikbaar is voor al uw vragen.
3
Liefdevolle verzorging
Onze ervaren vakmensen hebben de expertise om iedereen persoonlijk en liefdevol te verzorgen. Met de juiste aandacht en respect. Als u wilt, kunt u bij dit bijzondere moment aanwezig zijn en assisteren. Ook zorgen wij voor een liefdevolle opbaring, bij u thuis, in het uitvaartcentrum of op een andere door u gekozen plek.
4
Een persoonlijk draaiboek
Alles wat we met u afspreken, leggen we vast in een persoonlijk draaiboek. Zo heeft u stap voor stap inzicht in het verloop van de uitvaart. Dat geeft rust en houvast rondom het afscheid.
5
Geen financiële verrassingen
We geven u helder inzicht in alle mogelijkheden en de kosten die daaraan verbonden zijn. Zo houdt u het overzicht en kunt u kiezen wat het beste bij u past. U ontvangt vooraf altijd een heldere prijsopgave. En wij garanderen geen financiële verrassingen achteraf.
Lokale
partners
Monuta Wouter Groenleer werkt samen met de volgende partners.
Gedenksieraden
See You Gedenksieraden
Bloemist
Bloementroost Zeeland
Uitvaartkisten
Unigra Uitvaartkisten
Kisten
Zavadi Kistenlab
Dragers
Draagkracht
Urnen - Keepsakes & As-sieraden
Urnenhemel.nl
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Binnen welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta Wouter Groenleer?
U kunt terecht bij Monuta Wouter Groenleer voor het regelen van een uitvaart in de plaatsen Yerseke, Oostdijk, Kruiningen, Hansweert, Kapelle, Schore, Wemeldinge, ’s-Gravenpolder, Hoedekenskerke, Kwadendamme, Baarland, Oudelande, Goes, Driewegen, Ovezande, Nisse, 's-Heer-Abtskerke, Heinkenszand, ’s-Heerenhoek, Borssele, Nieuwdorp, Lewedorp,  's-Heer-Arendskerke, Goes, Wolphaartsdijk, 's-Heer Hendrikskinderen, Kattendijke, Wilhelminadorp, Kloetinge, Kortgene, Kats, Colijnsplaat, Wissenkerke, Kamperland en Geersdijk. Op verzoek regelen wij ook buiten deze plaatsen de uitvaart.
Ik ben op zoek naar een uitvaartcentrum in Goes. Waar kan ik terecht?
Bent u op zoek naar een uitvaartcentrum in Goes? Dan kunt u bij Monuta Wouter Groenleer terecht. Ons uitvaartcentrum in Goes is gelegen aan de Scottweg 1-01. In het uitvaartcentrum kan een overledene worden opgebaard in één van de twee familiekamers. Ook kan er een kleine uitvaartdienst worden gehouden en kan de condoleance hier plaatsvinden. Zo vindt de hele uitvaart op dezelfde locatie plaats. Dat kan rust geven.