Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0180 - 626 387

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Kistdragers lopen met kist

Begrafenis regelen in Ridderkerk

Een begrafenis regelen in Ridderkerk en omgeving kan op verschillende begraafplaatsen. In Ridderkerk kunt u bijvoorbeeld terecht bij Begraafplaats Vredehof. Maar ook in Rotterdam kunt u de begrafenis regelen, als dat beter bij uw wensen past. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij staan u overal bij en helpen u graag bij het regelen van de begrafenis in Ridderkerk en omgeving.

0180 - 626 387
Man tijdens begrafenisdienst

Crematie regelen in Ridderkerk

Wanneer wij een crematie regelen in Ridderkerk, komen wij vaak bij het crematorium van Monuta Memoriam in Rotterdam-Zuid. Deze locatie heeft drie aula’s. Hierdoor biedt het ruimte aan zowel grote als intieme gezelschappen. Daarnaast zijn er verschillende opbaarkamers, maar ook uitgebreide cateringmogelijkheden en ruime koffiekamers voor grotere groepen. U kunt bijvoorbeeld ook terecht bij Crematorium Schollevaar in Capelle aan den IJssel. U bent vrij in uw keuze in crematoria. Wij helpen u graag in het organiseren van de crematie in Ridderkerk en omgeving.

0180 - 626 387
Rouwbloemen worden op kist geplaatst

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het regelen van een uitvaart in Ridderkerk en Nissewaard? Neem gerust contact op. Voor het melden van een overlijden kunt u dag en nacht bellen.

0180 - 626 387