Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0180 - 626 387

Kies uw uitvaartcentrum in Ridderkerk

Voor een uitvaart in Ridderkerk en omgeving, kunt u terecht in ons sfeervolle uitvaartcentrum Monuta Memoriam in Rotterdam-Zuid. Ons uitvaartcentrum is gelegen aan de Langenhorst 100 in Rotterdam. De entree van het uitvaartcentrum wordt nog wel eens met een hotel lobby vergeleken. Er is veel mogelijk, meer dan vaak wordt gedacht. Wij doen er alles aan om het u zo aangenaam mogelijk te maken.
Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak
Image
Monuta Ridderkerk - aula

Aula

De stijlvolle aula een open en aangename uitstraling. Er is ruimte voor 200 zitplaatsen en een ruim aantal staanplaatsen. Dit maakt het mogelijk om afscheidsdiensten voor zowel kleine als grotere groepen te verzorgen. In uitvaartcentrum Monuta Memoriam kunt u de plechtigheid geheel naar eigen wens invullen. Denk aan (live)muziek, sprekers en eigen rituelen. Er is een piano, orgel en geluidsinstallatie aanwezig. Het eigen terrein van het uitvaartcentrum leent zich goed voor een 

0180 - 626 387
Image
Monuta Ridderkerk - familiekamer

Familiekamer

De drie schitterende familiekamers zijn allemaal verschillend van grootte, kleur en inrichting. Elke kamer is huiselijk ingericht. Ook kunt u nog persoonlijke spullen plaatsen, zoals foto’s een kaarsen. Dit maakt het afscheid intiem en u heeft de ruimte om uzelf te zijn.

0180 - 626 387
Image
Monuta Ridderkerk - koffiekamer

Koffiekamer

In de koffiekamer kunt u terecht voor een condoleance, maar ook voor een koffietafel. Kiest u voor een traditionele koffietafel met koffie, thee en cake? Of kiest u liever voor bier, wijn, verschillende soorten broodjes of bittergarnituur? Er is heel veel mogelijk. Passend bij wie uw overleden dierbare was.

0180 - 626 387