Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0180 - 626 387

Team Monuta
Ridderkerk

Onze uitvaartverzorgers

Kees van Hoorn

Sinds 1997 werk ik als uitvaartverzorger. Eerst in de regio Rijnmond, later in Delft, Schiedam en omstreken. Over de mogelijkheden rondom uitvaarten in deze regio weet ik dan ook veel en kan ik u goed adviseren. Nabestaanden helpen gedurende de moeilijke periode na het overlijden van een dierbare, dat is wat ik als uitvaartverzorger zo belangrijk vind. Ik wil naasten bijstaan en ze de zaken uit handen nemen die bij een uitvaart komen kijken. Het geeft mij veel energie als nabestaanden mij laten weten dat zij met een goed gevoel op het afscheid terug kijken. Dat geeft mij de bevestiging dat hun rouwproces een goede basis heeft gekregen.

Mieke Penne

Sinds 1996 werk ik als uitvaartverzorger bij Monuta. Het vak van uitvaartverzorger past echt bij mij. Ik wil namelijk iets betekenen voor mensen. Als uitvaartverzorger heb je veel contact met mensen en je biedt hen hulp en steun. Mijn dienstverlening naar hen bestaat uit het regelen van de zaken die na een overlijden van belang zijn, maar ook uit het samen met de familie creëren van een afscheid die goed voelt en die voldoet aan de wens van de overledene en aan de wens van de mensen die achterblijven. Voordat ik kwam werken in de uitvaartzorg, werkte is als gediplomeerd ziekenverzorgster. Ik had regelmatig contact met uitvaartondernemers en kreeg zo interesse in deze branche. Dat ik nu zelf als uitvaartverzorger werk, geeft mij veel voldoening. Want mensen helpen en steunen in hun verdriet is een taak die ik met heel mijn hart en vermogen probeer te doen.