Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0180 - 626 387

Team Monuta
Ridderkerk

Onze uitvaartverzorgers

Jill Murel

Het klinkt misschien een beetje vreemd, maar op jonge leeftijd was ik al geïntrigeerd door begraafplaatsen. De rust sprak me aan, ik kwam er dan ook graag voor een wandeling of ommetje. Mijn naam is Jill Paans-Murel, ik ben geboren in 1978 en ik woon met mijn man en dochters in de Hoeksche Waard. Doordat ik al zo jong interesse had in de uitvaartwereld, besloot ik op mijn 15e hier ooit mijn werk van zou maken. Vanaf 2012 werk ik als uitvaartverzorger en doe ik mijn werk met veel liefde. Elke uitvaart is weer anders, net zoals ieder mens een ander verhaal heeft. Het geeft mij veel voldoening als nabestaanden naar huis gaan met een warm gevoel en kunnen terugkijken op een mooie, waardige uitvaart.

‘Elke uitvaart is weer anders, net zoals ieder mens een ander verhaal heeft’

Ramona Harreman

Mijn naam is Ramona Harreman. Ik heb een passie voor surfen, lekker eten, dansen en een bijdrage leveren aan een mooi afscheid voor nabestaanden die hun dierbare zijn verloren. Zorgen voor anderen zit in mijn karakter. Op jonge leeftijd heb ik mijn hart al verloren aan de uitvaartbranche. Wat mijn werk en mijn privé leven gemeen hebben is dat ik ieder proces stap voor stap aanga. Door te luisteren en het bieden van persoonlijke aandacht zet ik wensen om in acties. Belangrijk vind ik dat de familie afscheid kan nemen op de manier zoals zij dit zelf wensen en de overledene een afscheid krijgt dat bij hem of haar past. Nabestaanden geven mij steeds opnieuw hun vertrouwen. Dankzij dat vertrouwen, zorgen we met elkaar voor een mooi afscheid en een herinnering die blijft.

‘Door te luisteren en het bieden van persoonlijke aandacht zet ik wensen om in acties’

 

Agnetha Varela

Ik ben een geboren, getogen én trotse Rotterdamse. Persoonlijke aandacht staat bij mij hoog in het vaandel. Samen met de nabestaanden probeer ik een zo persoonlijk mogelijk uitvaart vorm te geven geheel in de stijl van de overledene. Ik en mijn collega’s hebben al veel uitvaarten mogen verzorgen, in alle vormen en maten. Wij weten dan ook veel over verschillende religies en uitvaartrituelen uit allerlei culturen. Zo kunnen we feilloos inspelen op ieders wensen.

‘Persoonlijke aandacht staat bij mij hoog in het vaandel’