Familiebedrijf De Ruiter B.V.

Van harte welkom bij familiebedrijf De Ruiter! (Goudwisselkantoor – Veilinghuis  - Verzamelaarsmarkt)  Al meer dan 30 jaar kenner van uw verzamelobjecten en edelmetalen. Oprichter Jaap de Ruiter zette zijn uit de hand gelopen verzamelhobby voort in Munt- en Postzegelhandel De Ruiter B.V. In de jaren die volgden groeide het bedrijf tot een begrip in de wereld van verzamelaars. Ook vijf zoons traden toe tot het bedrijf. Klanten waarderen de persoonlijke aandacht en het enthousiasme voor hun kostbaarheden. Familie De Ruiter bracht de kennis, ervaring en manier van werken onder in drie dochterondernemingen: Goudwisselkantoor, Veilinghuis en webwinkel Verzamelaarsmarkt.nl.

Wat betekenen wij voor u?

Goudwisselkantoor: goud en zilver, munten en bankbiljetten kopen, verkopen of verpanden. Ook adviseren we u over het veiligstellen van uw vermogen in edelmetalen. En dat op meer dan 50 locaties in Nederland! Maar we doen meer. We taxeren ook uw sieraden, edelstenen, postzegels, penningen, oude ansichtkaarten en antiek speelgoed. Zonder afspraak én taxatie is vrijblijvend. Van harte welkom!

www.goudwisselkantoor.nl  

Verzamelaarsmarkt.nl: Meer dan 100.000 verzamelproducten online te bestellen: munten en bankbiljetten, goud en zilver, postzegels, ansichtkaarten, antiek speelgoed en Swarovski. Snelle levering én gratis verzending als u uw bestelling bij één van de Goudwisselkantoren ophaalt.

www.verzamelaarsmarkt.nl

Veilingshuis: Bijzondere voorwerpen of waardevolle stukken? We brengen kopers en verkopers uit de hele wereld samen om uw kostbaarheden zoals sieraden, munten, bankbiljetten, zilveren voorwerpen, kunst en antiek te verhandelen. Dit gebeurt online op www.veilinghuisderuiter.nl en op kijk- en veilingdagen die u kunt bezoeken.

Experts

Jaap de Ruiter 

“Als oprichter van het familiebedrijf Goudwisselkantoor ben ik nog even enthousiast als vroeger! Mijn specialismen zijn munten, bankbiljetten, postzegels, antieke poppen en antiek speelgoed. Met meer dan 30 jaar ervaring zijn wij u graag van dienst bij de waardebepaling of verkoop van uw waardevolle objecten.”

Laetitia Walter

“Met meer dan 25 jaar ervaring als taxateur ben ik expert op het gebied van veilingwezen, onderlinge verdeling en successie. Ik ben gespecialiseerd in kunst, antiek en inboedelgoederen, waaronder: schilderijen, porselein, antiek zilver, parels, art nouveau en art deco. Ik taxeer deze dag namens VerzamelaarsVeiling.” 

Johan de Ruiter

“Ik ben mede-eigenaar van ons familiebedrijf. Als taxateur van Goudwisselkantoor ben ik onder andere gespecialiseerd in alles wat edelmetaal bevat, zoals sieraden, horloges, gouden en zilveren baren en munten en tafelzilver. Neem gerust uw spullen mee waarvan u denkt dat het waarde kan hebben.” 

Geertjan de Keijzer

“Ik ben gespecialiseerd in het verkopen van goud en zilver en ben werkzaam bij Goudwisselkantoor. Is goud of zilver voor u interessant? Graag wissel ik met u van gedachten over de mogelijkheid van beleggen in goud en zilver. Ik geef u persoonlijk advies wanneer u nog vragen heeft.”