Uitvaart regelen Rotterdam-Noord

010 - 293 04 22 24/7 bereikbaar

Bij het regelen van een uitvaart komt veel kijken omdat nabestaanden andere en persoonlijke wensen hebben. De uitvaartverzorgers van Monuta Rotterdam staan voor u klaar om samen met u de uitvaart te regelen. Bespreek daarom gerust uw wensen met ons. Wij zijn er voor u.

Keuzes bij het regelen van een uitvaart

Na het overlijden van een dierbare moeten er veel beslissingen worden genomen. Denk aan de keuze voor een begrafenis of een crematie . Maar ook de locaties, bloemen en het vervoer. De uitvaartverzorgers van Monuta Rotterdam nemen in alle rust de mogelijkheden met u door om uiteindelijk een uitvaart te regelen dat past bij zowel u als nabestaanden als uw overleden dierbare.

Rust in een hectische week

De uitvaartverzorgers zijn geboren voor het vak als uitvaartverzorger. Regelmatig krijgen zij van nabestaanden te horen dat zij rust hebben gebracht in de hectische week waarin hun dierbare is overleden.

Lokaal gezicht

De uitvaartverzorgers zijn inmiddels een lokaal gezicht. Na veel intensief contact in de periode na een overlijden tot aan de uitvaart, voelt het altijd prettig om elkaar ook nog te groeten na de uitvaart. We kunnen het verdriet niet wegnemen, maar wel schitterende oplossingen bieden voor een waardig afscheid.

Nazorg

Ook na het regelen van de uitvaart verliezen wij nabestaanden niet uit het oog. Wanneer u dat wenst, komen wij graag nog even bij u langs. We horen graag hoe het met u gaat, hoe u de periode rondom het overlijden heeft ervaren en of wij nog meer voor u kunnen betekenen. Ook kunnen wij u helpen wanneer u graag meer wilt weten over bijvoorbeeld het plaatsen van een grafmonument of de aankoop van een urn.

Heeft u vragen over het regelen van een uitvaart?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden rondom het regelen van een uitvaart in regio Rotterdam-Noord? Dan helpen wij u graag verder. De uitvaartverzorgers van Monuta Rotterdam regelen een uitvaart die volledig aan uw wensen voldoet. Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

 

Waarom Monuta Rotterdam?

  • Goed bereikbaar met openbaar vervoer
  • Uw wensen staan voor ons centraal
  • Zeer ruime parkeerplaatsen
  • Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget
  • Altijd één vaste contactpersoon, voor, tijdens en na de uitvaart

Werkgebied

Krimpen aan den IJssel, Krimpen aan de Lek, Ouderkerk aan den IJssel, Lekkerkerk, Alblasserdam, Kinderdijk, Bleskensgraaf Ca, Molenaarsgraaf, Brandwijk, Ottoland, Goudriaan, Ridderkerk, Barendrecht, Heerjansdam, Rotterdam, Rhoon, Poortugaal, Hoogvliet Rotterdam, Vondelingenplaat Rt, Botlek Rotterdam, Europoort Rotterdam, Maasvlakte Rotterdam, Spijkenisse, Hekelingen, Oud Beijerland, Nieuw Beijerland, Piershil, Goudswaard, Mijnsheerenland, Westmaas, Heinenoord, Numansdorp, Zuid-Beijerland, Klaaswaal, Strijen, Strijensas, Mookhoek, s-Gravendeel, Puttershoek, Maasdam, Dordrecht, Zwijndrecht, Hendrik Ido Ambacht, Papendrecht, Sliedrecht, Wijngaarden Zh, Schelluinen, Werkendam, Giessen, Hellevoetsluis, Pernis, Westvoorne