Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
035 - 887 59 31

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Groep mensen nemen afscheid op begraafplaats

Begrafenis regelen in Hilversum

Nabestaanden vinden het vaak prettig om hun dierbare te kunnen bezoeken. Om een plek te hebben waar ze even tot rust kunnen komen. Een mooie plek op een begraafplaats past daar bij. Monuta Schoonderbeek helpt u graag een passende begrafenis te regelen in Hilversum en omgeving. En wanneer u kiest voor een begrafenis, dan is het ook vaak mogelijk om een dienst te houden in de kerk, kapel of aula bij de begraafplaats. Een begraafplaats ademt rust uit en geeft u alle mogelijkheid om passend en op uw eigen manier afscheid te nemen.

035 - 887 59 31
Man tijdens begrafenisdienst

Crematie regelen in Hilversum

Voor een crematie in Hilversum en omgeving is er veel mogelijk. Zo kunt u de uitvaartdienst houden in de aula van het crematorium en na afloop van de dienst samenkomen in de koffieruimte. Alles vindt dan plaats op één locatie. Wanneer wij een crematie regelen, komen wij regelmatig bij crematorium Hilversum en crematorium Laren. Maar u kunt bijvoorbeeld ook terecht bij crematorium Noorderveld in Nieuwegein. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden in de regio. Veel nabestaanden weten niet wat er allemaal komt kijken bij het regelen van een crematie. En dat hoeft ook niet. Want wij helpen u daar graag bij. Zo verzorgen wij samen met u een persoonlijke uitvaart en regelen wij een crematie in Hilversum en omgeving.

035 - 887 59 31
Rouwbloemen worden op kist geplaatst

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het regelen van een uitvaart in Hilversum, Loosdrecht of Bussum? Neem gerust contact op. Voor het melden van een overlijden kunt u dag en nacht bellen.

035 - 887 59 31