Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
035 - 6916576

Team Monuta
De Jager

Onze uitvaartverzorgers

Chris Bogaers

Ik ben geboren en getogen in Laren, waar ik jarenlang ondernemer ben geweest. De afgelopen jaren ben ik betrokken geweest bij diverse uitvaarten vanwege het vrijwilligerswerk als koster in de Sintjansbasiliek. Door dit werk ben ik me gaan verdiepen in de uitvaartzorg. Ik vind het belangrijk dat het laatste moment zo intens mogelijk beleefd wordt door de naasten van de overledene.

Leonie van Egmond-Jansen

Door het overlijden van mijn moeder in 2008 kwam ik intensief in aanraking met een uitvaartondernemer. Wat mij opviel was de empathie van de betreffende uitvaartverzorger, maar met gepaste afstand. De rust en meelevendheid, maar aan de andere kant ook weer het zakelijke organisatietalent. Toen wist ik: “dit is wat ik wil, ik wil uitvaartverzorger worden’’. En zo kwam het dat ik mijzelf heb laten omscholen van het bankwezen naar de uitvaartbranche. Het voelt heel fijn en vertrouwd om in mijn eigen woonomgeving te mogen werken. Ik ben hier opgegroeid en wil er nooit meer weg. Het grote voordeel hiervan is dat ik de lokale gebruiken goed ken en veel lokale contacten heb waardoor ik zaken makkelijk kan regelen. Door mijn inlevingsvermogen geef ik samen met u vorm aan een persoonlijke uitvaart. Zorgvuldig, zorgzaam en met aandacht voor detail. U kunt bij mij terecht voor al uw vragen. Ik ben er voor u. Voor, tijdens en na de uitvaart.

Petra Bakker

Door een overlijden in de privésfeer kwam ik in 2011 in contact met Monuta. Mijn interesse was direct gewekt. Toen in 2014 het notariskantoor waar ik destijds al jaren werkte als juridisch medewerkster stopte, heb ik contact gezocht met Monuta. Na enkele gesprekken ben ik eerst begonnen als uitvaartassistent en al gauw ben ik overgestapt naar uitvaartverzorger. De warme en persoonlijke band die ontstaat met de families is zo bijzonder.