Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
035 - 6916576

Team Monuta
Bussum

Onze uitvaartverzorgers

Chris Bogaers

Ik ben geboren en getogen in Laren, waar ik jarenlang ondernemer ben geweest. De afgelopen jaren ben ik betrokken geweest bij diverse uitvaarten vanwege het vrijwilligerswerk als koster in de Sintjansbasiliek. Door dit werk ben ik me gaan verdiepen in de uitvaartzorg. Ik vind het belangrijk dat het laatste moment zo intens mogelijk beleefd wordt door de naasten van de overledene.

Esmeralda Ovaa

Er komt een moment waarop we afscheid moeten nemen van onze dierbaren. De wijze waarop dit gebeurt is essentieel, daarom doe ik dit mooie werk als uitvaartverzorger in Amsterdam. Samen met u zorg ik ervoor dat de wensen gerealiseerd worden en dat het afscheid een herinnering wordt waar u met een goed gevoel op terug kunt kijken. Een afscheid dat eer doet aan het leven van uw overleden dierbare en die troost en kracht geeft voor degenen die doorgaan.

Dit werk te mogen doen, in míjn Amsterdam. Waarom ik houd van Amsterdam? Het is een prachtige, unieke stad. Iedereen mag en kan zichzelf zijn. De inwoners zijn eigengereid, oprecht, hebben humor en zijn veelzijdig. De mengelmoes, zoveel verschillende culturen die samen leven en zich allemaal trots Amsterdammer noemen. Daar leef ik voor. Zo veelzijdig als Amsterdammers zijn, zoveel mogelijkheden zijn er op het gebied van een uitvaart in Amsterdam. Amsterdammers vinden niet snel iets raar of vreemd, ze zijn ruimdenkend. De dood, uitvaartwensen en rouw, onderwerpen die steeds meer bespreekbaar zijn. Het vooraf bespreken van uw wensen is altijd mogelijk. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden kom ik graag bij u langs. Een uitvaart die geheel verloopt zals degene waarvan afscheid genomen moet worden het gewild zou hebben, geeft troost en kracht.

Denise Versluis

Ik woon in Nederhorst den Berg met mijn gezin en ik heb de afgelopen jaren in de kinderopvang gewerkt met heel veel plezier. Ik heb de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening gedaan en ik heb daar veel geleerd over het helpen van mensen in verschillende groepen. Het hulp bieden aan mensen zit in mij. Ik ben altijd bereid mensen te helpen en als uitvaartverzorger kan ik anderen ondersteunen en samenwerken om een uitvaart te organiseren die past bij het leven van de overledene en hun nabestaanden.

Er is niet een bepaald compliment dat er voor mij uit springt maar meer een gevoel wat families mij na een uitvaart geven. Het gevoel van dankbaarheid voor de manier waarop zij afscheid hebben kunnen nemen van hun dierbare. En dat ik heb kunnen bijdragen aan dit gevoel is dat voor mij een groot compliment.

Wat ik het allerbelangrijkst vind is dat de families bij wie ik kom dat ze zich op hun gemak voelen bij mij zodat ik hen kan helpen om samen tot een mooie en persoonlijke uitvaart te komen. Zij kunnen daarna met een goed gevoel terugkijken op de uitvaart en verder met hun rouwproces.

Ik ben perfectionistisch, ik hou van een persoonlijke benadering, ben graag behulpzaam en betrouwbaar.