Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
035 - 6916576

Uitvaartcentrum in Bussum

Zoekt u een uitvaartcentrum in Bussum? Dan kunt u bij Monuta De Jager terecht. In ons uitvaartcentrum kunnen we de uitvaart van begin tot eind regelen. Van het opbaren in een van onze vier rouw- of 24-uurskamers tot de afscheidsdienst in de aula en koffietafel achteraf. Het uitvaartcentrum ligt naast de algemene begraafplaats van Bussum aan de Nieuwe Hilversumseweg. Het gebouw heeft een huiselijke sfeer dat u in een moeilijke tijd toch een gevoel van warmte geeft. 
Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak
Image
Monuta Bussum uitvaartcentrum aula
Image
Monuta Bussum uitvaartcentrum aula
Image
Monuta Bussum uitvaartcentrum aula zithoek

Aula

Onze aula is stijlvol ingericht en heeft een open en lichte uitstraling. De ruimte is goed toegankelijk voor mindervaliden. Het uitvaartcentrum biedt plaats aan ongeveer 80 personen. Persoonlijk afscheid nemen staat centraal tijdens de plechtigheid. De plechtigheid kan geheel naar eigen wens worden ingevuld, bijvoorbeeld met (live)muziek, sprekers en eigen rituelen. Mensen van elke cultuur en religie kunnen bij ons terecht voor een uitvaart in Bussum. Het is mogelijk om op een traditionele manier afscheid te nemen van hun dierbare. Wij bespreken de mogelijkheden graag met u.

035 - 6916576
Image
Monuta uitvaartcentrum rouwkamer Bussum
Image
Monuta uitvaartcentrum rouwkamer Bussum
Image
Monuta uitvaartcentrum rouwkamer Bussum

24-uurskamers en rouwkamer

Voor een uitvaart in Bussum heeft u bij ons de keuze voor een traditionele opbaring in de rouwkamer of voor opbaring in een 24-uurskamer. In onze rouwkamer bent u op afspraak welkom om uw dierbare te bezoeken. Als u kiest voor de 24-uurskamer kunt u zo vaak komen als u wilt en net zo lang blijven als u wilt. Dit kan een oplossing zijn als u uw dierbare thuis niet kunt of wilt opbaren. U krijgt van ons een sleutel waarmee u op elk gewenst moment in het uitvaartcentrum kunt komen. U bent de enige die toegang heeft tot de kamer. Daarom kunt u de kamer op een persoonlijke manier inrichten door er bijvoorbeeld foto’s of andere persoonlijke spullen te plaatsen. Bij de 24-uurskamer zijn alle faciliteiten aanwezig die u nodig heeft, zoals een koffiehoek en een toiletruimte.

035 - 6916576
Image
Monuta Bussum koffiekamer
Image
Monuta Bussum koffiekamer
Image
Monuta Bussum koffiekamer

Koffiekamer

De koffiekamer kunt u op verschillende manieren vormgeven. Als u kiest voor een intieme afscheidsdienst, kan de koffiekamer altijd worden omgebouwd. Als de ruimte wordt gebruikt voor condoleances voorafgaand of na een uitvaart dan is de ruimte geschikt voor meer dan 80 zit- en staanplaatsen. De mogelijkheden zijn heel uitgebreid. Zo kunt u kiezen voor de traditionele kop koffie met een plak cake, maar ook voor een uitgebreide lunch of borrel.

035 - 6916576