Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
035 - 6916576

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta De Jager gemiddeld met een

9.7
14 beoordelingen
100% beveelt Monuta De Jager aan

Wat onze klanten zeggen

Meest recente recensies

8

De voorbereidingen en de begeleiding waren prima. Ik had helaas later een beetje spijt dat ik werd geadviseerd met de familie als eerste naar de koffiekamer te gaan. Ik had, bij nader inzien, liever langs het pad van de vertrekkende bezoekers willen staan om afscheid van hen te nemen.

Meer lezen
Gijs
Bussum
21-06-2021
10

Onze ervaring met Monuta is heel erg goed. Er is alle ruimte voor het inwilligen van eigen wensen. Zelfs onze persoonlijke voorkeur voor de uitvaartbegeleider waar wij een goede ervaring mee hadden met een vorige uitvaart werd gehonoreerd. De mogelijkheid van een 24uurskamer is in deze coronatijd echt een uitkomst. Prettig om op ieder tijdstip van de dag naar binnen te kunnen en ook het vertrouwen te krijgen.

Meer lezen
Roel
Almere
31-05-2021
10

Cris bogaards is een vertrouwt iemand uit ons dorp . En je kent hem goed.daarom geloof ik persoonlijk. Het belangrijk is ook in de toekomst dat je iemand kent die daar werkt?

Meer lezen
Jg vos
Laren
28-04-2021
10

Prima en snelle service

Meer lezen
Carlo
Bussum
28-04-2021
10

Monuta heeft snel actie ondernomen om het lichaam van mijn schoonzuster over te brengen naar het uitvaartcentrum en een medewerkster contact met mij laten opnemen voor het regelen van de uitvaart. Ik heb alle hulp van haar gehad in het maken van de moeilijke keuzes zoals het kiezen van kist, kaarten, bloemen en heeft zelfs contact opgenomen met de verzekering voor de uitkering van de begrafenispolis. Chapeau, heel goed gewerkt

Meer lezen
Alfred van der Put
Bussum
15-03-2021
9

Wij hadden meteen een goede klik met onze uitvaartverzorger Petra. Zij bracht ons rust, gaf ons tijd en duidelijkheid betreffende de uitvaart. Wij kijken met een goed gevoel terug op het gehele traject.

Meer lezen
Huntelerslag
Lelystad
11-03-2021
10

Dankzij de voortreffelijke dienstverlening van met name onze uitvaartbegeleider Chris Bogaers, was de crematieplechtigheid voor mijn moeder in Crematorium Laren afgelopen december 2020, ondanks COVID-19 beperkingen, een bijzonder mooi en waardig afscheid, waarbij alles exact zo werd uitgevoerd als afgesproken. Met afstand de meest professionele uitvaart waar ik ooit bij aanwezig was.

Meer lezen
Robert
Almere
29-01-2021
10

Wij hadden zo onze eigen wensen bij de uitvaart van mijn man en onze vader. Hier was alle begrip voor en zonder hierop invloed uit te oefenen. Heel zorgzaam en vriendelijk werden wij ontvangen in het centrum en begeleid bij de afwikkeling van alle erbij komende de zaken. Goede adviezen en invoelend in alle opzichten.

Meer lezen
mevrouw A.J. Gerrits-Borgsteijn
Baarn
26-01-2021
10

Vanaf het eerste moment was het een persoonlijk en warm contact. Leonie kwam met allerlei ideeën die goed bij ons als familie pastte. Wij waren erg tevreden.

Meer lezen
Antonia
Naarden
17-01-2021

Mijn vader is 16 maart 2020 overleden en 20 maart 2020 begraven. Wij hebben veel steun gehad aan Chris tijdens deze periode. Chris bedankt

Meer lezen

Anita Boeijen

Bij de crematie van onze vader hadden we Chris Bogaers, een ontzettende fijne man, alles verliep naar wens,dacht met veel dingen mee, en dan ook nog af en toe even bellen hoe het met ons ging, helemaal top ! Mede door Chris hebben we onze vader een mooi afscheid kunnen geven, want op zo'n droefig moment is het fijn dat er iemand is die jou veel geregel uit handen neemt. Chris was een enorme steun voor ons maar ook voor mijn moeder, het is een kanjer!

Meer lezen

mevrouw Van Der Weerdt-Vonk

Vanaf het moment van het overlijden van mijn moeder is het contact met Petra heel erg fijn geweest. Zij heeft ons veel uit handen genomen en dit op een uiterst zorgvuldige manier gedaan.

Meer lezen

mevrouw De Waard

Persoonlijk contact afspraken erg goed duidelijk aardig begripvol Petra Bakker heeft ons erdoorheen geholpen was erg prettig samenwerken.

Meer lezen

heer Klijnstra

Ik heb de begeleiding als heel prettig en meedenkend ervaren. Zeer vriendelijke mensen. Dat is in een moeilijk periode erg belangrijk. Kan ze alleen maar complimenten geven meer dan een dikke 10

Meer lezen

mevrouw Van Doorn