Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
035 - 6916576

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Bussum gemiddeld met een

9,4
52 beoordelingen
98% beveelt Monuta Bussum aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Alles goed geregeld

Meer lezen
Ram
Huizen
15-07-2024
10

Er moet opeens veel geregeld worden en daarmee zijn wij goed begeleid. Er was zeer veel mogelijk. Heel persoonlijk.

Meer lezen
Renée Mathilde
Almere
03-06-2024
10

Van A tot Z geregeld door Monuta. Goede begeleiding voor de nabestaanden en zeer respectvol met de overleden geliefde omgegaan. Een aanrader.

Meer lezen
De Rond
Bussum/Laren
13-05-2024
10

De rol van de uitvaartleider is enorm belangrijk. Hij(in ons geval) regelt een groot aantal praktische zaken. Maar daarnaast helpt hij de uitvaart goed georganiseerd te krijgen. Chris Bogaers deed beide voortreffelijk. Wij kijken met voldoening terug op een mooie, warme ceremonie waarin hij zijn rol perfect inpaste. Dank!

Meer lezen
Ad
Bilthoven
02-04-2024
10

Heel erg tevreden over Monuta.zeker aanbevelen.

Meer lezen
Anny
Bussum
12-02-2024
10

Wij, als familie, zijn uitstekend bijgestaan door uitvaartverzorger Jorrit. Fijn contact, heldere uitleg over de kosten en hij denkt goed mee over opties. Het uitvaartcentrum Bussum is prachtig en de sfeer is gemoedelijk. Het is ons duidelijk geworden dat de mensen bij Monuta echt met veel passie hun werk doen. Het contact met Jorrit, Arja en Debby uit Bussum, heeft ons erg gerust gesteld in het feit dat er liefdevol voor mijn vader én mijn familie werd gezorgd, met oprechte aandacht en uitstekende zorg! Niets anders dan respect en lof voor deze mensen!

Meer lezen
Remon
Almere
13-01-2024
10

Het is fantastisch hoe Monuta alles doet. Het is duidelijk, nemen de tijd, regelen alles tot de laatste puntjes, en ze zijn er voor je. Zorg voor de overleden persoon is heel erg netjes en goed. Veel respect voor Monuta.

Meer lezen
Clare
Laren
02-01-2024
10

Zoals ik hoopte, zo was het. Mijn moeder heeft alle zorg gekregen die er mogelijk was. Het voelde goed.

Meer lezen
Margriet
Naarden
02-11-2023
9

Het kon niet beter super blij met hoe het gegaan is

Meer lezen
Joke prins-rip
Huizen
18-10-2023