Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
035 - 6916576

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Bussum gemiddeld met een

9,3
41 beoordelingen
97% beveelt Monuta Bussum aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Ik heb goede begeleiding gekregen. En heel keurig netjes alles.

Meer lezen
Catharina
Huizen
29-09-2023
10

Ging allemaal zeer goed zoals we wilden

Meer lezen
Mathilda
Bussum
06-09-2023
8

Keurig, respectvol en liefdevol.

Meer lezen
H Tabak
Almere
04-09-2023
10

Heel prettige en respectvolle behandeling door de uitvaartverzorger in alle opzichten. De informatie over alle uitvaart mogelijkheden was uitstekend en werd ook gedocumenteerd achtergelaten. Ook de financiële kant werd helder toegelicht. Al met al een zeer gewaardeerd optreden van alle medewerkers van Monuta.

Meer lezen
Aad
Bussum
15-08-2023
8

Ik heb mijn oma uitvaart geregeld(wel bij haar keuze uitvaartverzorger) en dat was 'klassieke ouden van dagen' Bij mijn moeder wilde ik dat niet; een kleine uitvaart met een groot mede zelf ontworpen 'afscheidsboeket' op haar kist (werd gecremeerd) De fotos op het scherm en muziek sloot prachtig aan op haar levensloop tot einde. In samenwerking met uitvaartverzorger op bewuste dag veel zelf gehandeld; ook naast haar kist gelopen en gereden naar crematorion. Het hele draaiboek ging vlot dit ook vanwege jonge mensen die eromheen waren naar handelden, die kracht gaven. Heel verfrissend. Meer valt er niet over te zeggen.

Meer lezen
Sandra
Amsterdam
04-08-2023
10

Tip Top

Meer lezen
Peter
1261 lx
29-07-2023
9

Prima ondersteund in moeilijke tijd. Juiste aandacht, juiste adviesen (ook buiten de uitvaart zelf om). Prachtige intieme Aula ook voor kleinere groepen heel passend. Bovenal; spot-on inschatting van de uitvaartverzorger wat passend en niet passend was voor deze uitvaart. Zowel tijdens het innamegesprek, maar ook de contactmomenten daarna. Kijk met veel voldoening terug op verloop en verzorging van de uitvaart. Een warme herinnering aan een pijnlijk afscheid!

Meer lezen
J.H. Terweijden
Laren
23-06-2023
10

Een keurige en nette begeleiding van de uitvaart van onze dierbare. Alle tijd en duidelijke uitleg en begroting. In alle rust van onze dierbare afscheid kunnen nemen.

Meer lezen
Lex
Almere
13-05-2023
10

Erg meelevend, niet opdringerig erg correct.

Meer lezen
Hans
Blaricum
02-05-2023