Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
035 - 6916576

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Bussum gemiddeld met een

9,3
45 beoordelingen
97% beveelt Monuta Bussum aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Zoals ik hoopte, zo was het. Mijn moeder heeft alle zorg gekregen die er mogelijk was. Het voelde goed.

Meer lezen
Margriet
Naarden
02-11-2023
9

Het kon niet beter super blij met hoe het gegaan is

Meer lezen
Joke prins-rip
Huizen
18-10-2023
8

Alles in orde leuk en goed contact met de ondernemer Eindafrekening laat te lang op zich wachten

Meer lezen
Wim Meijer
H alfweg
17-10-2023
9

Mijn overleden man ,zei bij leven, als ik ga, wil ik dat je samen met monuta uit Bussum mijn uitvaart regelt. dat kwam omdat hij 20 jaar geleden en 10 jaar geleden ook is geholpen door monuta bij de uitvaart van zijn ouders . dat hebben we dus ook gedaan en de service is na aldie jaren nog stees top. van begin tot eind is mijn ervaring met monuta, in Bussum, zeer positief. De eerste opvang was heel gerustellend en met veel respect, de verzorging en vervoer van mijn overleden man ook heel fijn. Met de uitvaartverzorger heel rustig alles kunnen bespreken, hij was heel empatisch en daarnaast ook praktisch en een steun. Hij gaf ons het gevoel dat het allemaal goed zou komen. gaf goede adviezen en wist waar hij over sprak. ook wist hij goed de weg en handelde alles snel af. de uitvoering van de uitvaart was dan ook echt perfect in het mooie crematorium in Laren. veel mensen hebben nog gereageerd dat ze erg onder de indrk waren. ook al wil je dit eigenlijk allemaal niet meemaken, maar als je er dan toch ineens voor komt te staan, ben je monuta goed af. we zijn echt heel blij dat we kunnen terug kijken op een mooi afscheid.

Meer lezen
Jacqueline Margés
Weesp
17-10-2023
10

Ik heb goede begeleiding gekregen. En heel keurig netjes alles.

Meer lezen
Catharina
Huizen
29-09-2023
10

Ging allemaal zeer goed zoals we wilden

Meer lezen
Mathilda
Bussum
06-09-2023
8

Keurig, respectvol en liefdevol.

Meer lezen
H Tabak
Almere
04-09-2023
10

Heel prettige en respectvolle behandeling door de uitvaartverzorger in alle opzichten. De informatie over alle uitvaart mogelijkheden was uitstekend en werd ook gedocumenteerd achtergelaten. Ook de financiële kant werd helder toegelicht. Al met al een zeer gewaardeerd optreden van alle medewerkers van Monuta.

Meer lezen
Aad
Bussum
15-08-2023
8

Ik heb mijn oma uitvaart geregeld(wel bij haar keuze uitvaartverzorger) en dat was 'klassieke ouden van dagen' Bij mijn moeder wilde ik dat niet; een kleine uitvaart met een groot mede zelf ontworpen 'afscheidsboeket' op haar kist (werd gecremeerd) De fotos op het scherm en muziek sloot prachtig aan op haar levensloop tot einde. In samenwerking met uitvaartverzorger op bewuste dag veel zelf gehandeld; ook naast haar kist gelopen en gereden naar crematorion. Het hele draaiboek ging vlot dit ook vanwege jonge mensen die eromheen waren naar handelden, die kracht gaven. Heel verfrissend. Meer valt er niet over te zeggen.

Meer lezen
Sandra
Amsterdam
04-08-2023