Overslaan en naar de inhoud gaan
Monuta
De Jager

Afspraak
maken

Maak direct vrijblijvend een afspraak met een uitvaartverzorger bij u in de buurt. De uitvaartverzorger neemt in dit persoonlijke gesprek uw wensen met u door en vertelt u over de mogelijkheden rondom het afscheid.

Zodra u het formulier ingevuld heeft nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
035 - 6916576

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta De Jager gemiddeld met een

9.5
2 beoordelingen
100% beveelt Monuta De Jager aan

Wat onze klanten zeggen

Meest recente recensies

9

Van de eerste dag t/m de crematie professionele begeleiding, ook na de crematie nog paar maal contact met medewerkster Leonie v Egmond gehad. Alles is volgens plan verlopen, dit was heel fijn.

Meer lezen
c.j Bout
NAARDEN
01-11-2020
10

Ik vond het fijn dat we al een gesprek ( via beeldbellen) konden hebben voor het overlijden. Ook na het overlijden hebben we alles goed kunnen bespreken. De uitvaart zelf was goed geregeld. Op de achtergrond aanwezig, en toch ook dichtbij voor het geval dat.

Meer lezen
Leijen - Kramer
Lelystad
02-10-2020

Mijn vader is 16 maart 2020 overleden en 20 maart 2020 begraven. Wij hebben veel steun gehad aan Chris tijdens deze periode. Chris bedankt

Meer lezen

Anita Boeijen

Bij de crematie van onze vader hadden we Chris Bogaers, een ontzettende fijne man, alles verliep naar wens,dacht met veel dingen mee, en dan ook nog af en toe even bellen hoe het met ons ging, helemaal top ! Mede door Chris hebben we onze vader een mooi afscheid kunnen geven, want op zo'n droefig moment is het fijn dat er iemand is die jou veel geregel uit handen neemt. Chris was een enorme steun voor ons maar ook voor mijn moeder, het is een kanjer!

Meer lezen

mevrouw Van Der Weerdt-Vonk

Vanaf het moment van het overlijden van mijn moeder is het contact met Petra heel erg fijn geweest. Zij heeft ons veel uit handen genomen en dit op een uiterst zorgvuldige manier gedaan.

Meer lezen

mevrouw De Waard

Persoonlijk contact afspraken erg goed duidelijk aardig begripvol Petra Bakker heeft ons erdoorheen geholpen was erg prettig samenwerken.

Meer lezen

heer Klijnstra

Ik heb de begeleiding als heel prettig en meedenkend ervaren. Zeer vriendelijke mensen. Dat is in een moeilijk periode erg belangrijk. Kan ze alleen maar complimenten geven meer dan een dikke 10

Meer lezen

mevrouw Van Doorn