Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
035 - 6916576

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Kistdragers lopen met kist

Begrafenis regelen in Bussum

Een plek hebben om een overleden dierbare te bezoeken. Het is een van de meest voorkomende redenen om te kiezen voor een begrafenis. Wanneer u ervoor kiest om een begrafenis te regelen in de regio Bussum, dan staan wij u natuurlijk in deze periode bij. Een begrafenis regelen in Bussum kan op verschillende groene begraafplaatsen in de regio. Zo kunt u bijvoorbeeld terecht op de Algemene Begraafplaats in Bussum, gelegen naast ons uitvaartcentrum. Het is een historische begraafplaats uit 1886, met een R.K. deel, algemeen deel en een columbarium. In de regio kunt u ook terecht op de Joodse begraafplaats in Bussum, en bij de Oude Begraafplaats in Naarden. Wij bespreken graag de mogelijkheden voor het regelen van een begrafenis in Bussum met u.

035 - 6916576
Opbaarkist met bloemstuk

Crematie regelen in Bussum

Wanneer u ervoor kiest ons een crematie te laten regelen in de regio Bussum, dan kunt u op verschillende plekken terecht. U heeft vrije keuze in crematoria, door heel Nederland. Wij staan u overal bij. In de regio Bussum kunt u een crematie regelen in Laren, Den Bilt, Hilversum, Utrecht en Amersfoort. Wij helpen u graag bij het regelen van een crematie in de regio Bussum. Samen geven we vorm aan een passend afscheid van uw overleden dierbare. Wilt u meer weten over het regelen van een crematie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

035 - 6916576
Rouwbloemen worden op kist geplaatst

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het regelen van een uitvaart in Bussum? Neem gerust contact op. Voor het melden van een overlijden kunt u dag en nacht bellen.

035 - 6916576