Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
035 - 887 59 31

Team Monuta
Schoonderbeek

Onze uitvaartverzorgers

Martha Schoonderbeek

Toeval bestaat niet, is iets wat ik in de afgelopen 10 jaar heb ervaren. Na een baan als ziekenverzorgster werd ik moeder van drie kinderen. Na zes jaar werken bij een trainingsbureau ging ik opnieuw opzoek naar een baan waar ik mijn energie in kwijt kon. Bij toeval zag ik een reportage over twee dames met een eigen uitvaartbedrijf en toen viel bij mij het kwartje: dit is wat ik wil. Na een eerste baan als gastdame kwam ik bij Monuta terecht en werkte ik tien jaar als uitvaartverzorgster in Bussum. Als ziekenverzorgster liep ik mee in de laatste fase van menig leven. Nu sta ik aan de andere kant. En na het einde van een leven zit ik aan tafel met nabestaanden die een geliefd en dierbaar mens hebben verloren en daar afscheid van willen nemen op een manier die past bij de overledene.

Elk mens is uniek, zo ook elke uitvaart. Dat is mijn uitgangspunt om samen met de nabestaanden vorm te geven aan het afscheid. Mensen vinden mijn beroep vaak naar vooral vanwege alle verdrietige mensen. Dat laatste klopt maar als de nabestaanden na de uitvaart met een goed gevoel naar huis gaan omdat zij op een voor hen passende manier afscheid hebben kunnen nemen van een dierbare, dan ga ik met een blij gevoel naar huis. Op die manier krijg ik van een uitvaart energie. Graag sta ik ook voor u klaar om een passend afscheid te verzorgen voor uw dierbare. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met mij op.