Mark Sepers nieuwe franchisenemer van Monuta

Onlangs is Mark Sepers gestart als franchisenemer van Monuta in de regio Elburg, Doornspijk, 't Harde, Oostendorp, Oosterwolde, Oldebroek, 't Loo, Wezep, Hattem en Hattemerbroek en op verzoek daarbuiten. Onder de naam Monuta Sepers begeleidt hij nabestaanden voor, tijdens en na de uitvaart. Bij Monuta Sepers staan waardige, stijlvolle begeleiding en aandacht voor persoonlijke wensen centraal.

Mark heeft nu de stap gemaakt naar het ondernemerschap, maar nieuw in het vak is hij niet. In 2004 begon Mark al als uitvaartverzorger bij Monuta. “Van huis uit heb ik meegekregen dat het belangrijk is om iets voor mijn naasten te betekenen. Van jongs af aan heb ik dit ter harte  genomen. Het levenseinde en de dood hebben mij altijd geïnteresseerd. In de moeilijke periode van afscheid nemen en verdriet kan ik er juist voor de ander zijn.”

Het overlijden van een geliefd persoon brengt een groot gemis met zich mee. “Tijdens de dagen van afscheid nemen moeten er veel zaken worden geregeld. Daarbij sta ik de nabestaanden graag terzijde. Niet alleen om de praktische zorgen en organisatorische aspecten uit handen te nemen, maar ook om naar hun verhaal te luisteren en er voor hen te zijn. Ik breng u de nabestaanden daarbij graag op ideeën voor een persoonlijke plechtigheid betrek hen bij het gehele proces van afscheid nemen. Op die manier houden zij een waardevolle herinnering over aan het afscheid van hun dierbare. Ieder mens verdient een waardig afscheid. Monuta Sepers regelt de uitvaart volgens de wensen van uw geliefde en u zelf, met respect voor religie en tradities.”

Monuta Sepers is onderdeel van uitvaartbedrijf en -verzekeraar Monuta, maar ook zonder uitvaartverzekering of met een verzekering van een andere maatschappij kunt u bij Monuta Sepers terecht.

Reactie toevoegen