Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
010 - 426 7678

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta in Spijkenisse gemiddeld met een

9.6
16 beoordelingen
100% beveelt Monuta in Spijkenisse aan

Wat onze klanten zeggen

Meest recente recensies

9

Mijn ervaring is zeer tevreden ….omdat ik ondanks het grote verlies, het hele proces van de uitvaart , heel netjes, respectvol, begripvol is verlopen. Door eerdere goede ervaringen van monuta, hebben we een vertrouwd gevoel gekregen, waarin wij toch ook dit keer weer kozen voor monuta. Vriendelijk dank hiervoor.

Meer lezen
Nelie
Rotterdam
08-06-2021
9

Zeer betrokken, meedenkend en begripvol

Meer lezen
mevrouw f.w Boomsluiter
Schiedam
31-05-2021
10

Goed gesprek gehad alles keurigbehandeld.

Meer lezen
Emma Edeling Schnitker
Hoek v Holland.
28-03-2021
10

na het overlijden van mijn vrouw uitstekend geregeld alles volgens haar wens. ik heb nu zelf ook al alles ingevuld en weet dat het hier in goede handen is

Meer lezen
hans
rotterdam
24-03-2021
10

Na eerst verzekerd te zijn geweest bij een verzekeringsmaatschappij, na een ervaring met Monuta bij een familielid zijn wij over gestapt naar monuta. Een verzekeringsmaatschappij keert geld uit bij een overlijden. Bij monuta sluit je een totaal pakket af. Geen uitkering van geld, afhankelijk van wat je kiest sluit je een totaal verzorgings pakket af. Ophalen van de overledene, verzorging, opbaren naar wens. Bezoek. Kaarten, bedankkaarten alles is in het pakket mee te nemen tegen een aantrekkelijk maand tarief. Daarom ben ik overgestapt naar Monuta. Helaas heb ik onlangs gebruik moeten maken van het verzekerd pakket en alles is tot mijn volle tevredenheid behandeld.

Meer lezen
Emil
Vlaardingen
27-02-2021
9

In deze bizarre Corona tijd, heb van de eerste tot de laatste minuut goede gesprekken, met alles wat daaruit voortvloeide, gehad met uw medewerker, de heer Fred Warbout. Hij krijgt een groot compliment.

Meer lezen
Marianne Brouwer
Noordwijk
26-02-2021
8

Had al ervaring met monuta. Was onder de indruk van dit bedrijf dat alles zo snel en netjes regelden. Dus bij een tweede sterfgeval wilde ik dat monuta dat weer zou doen. Met veel respect is alles door monuta gedaan. Alle afspraken klopten en dat is belangrijk bij zo iets dergelijks als een sterfgeval.

Meer lezen
Reid
Vlaardingen
09-02-2021
10

Alles keurig geregeld . Het is gegaan hoe wij dat zelf wilde.

Meer lezen
Mieke
Krimpen aan den ijssel.
02-02-2021
10

Zonder de goede begeleiding van monuta had ik het niet gered, de dienst was precies zoals we wilden, ze staan open voor suggesties en houden 100% rekening met je wensen

Meer lezen
Jorica
Hendrik ido ambacht
29-01-2021