Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
010 - 426 7678

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Groep mensen nemen afscheid op begraafplaats

Begrafenis regelen in Spijkenisse

Een begrafenis regelen in Spijkenisse en omgeving kan op twee verschillende begraafplaatsen: Begraafplaats De Ommering en de Algemene Begraafplaats aan de Vredehofstraat.. De keuze voor een begraafplaats is persoonlijk. Ook kunnen er per begraafplaats verschillende voorwaarden en kosten gelden. Op een begraafplaats heeft u meestal de keuze voor bepaalde graven en vaak biedt een begraafplaats ook verschillende mogelijkheden voor het plaatsen van de as. Wij helpen u graag bij het regelen van de begrafenis in Spijkenisse.

010 - 426 7678
Man tijdens begrafenisdienst

Crematie regelen in Spijkenisse

Als u kiest voor een crematie, regelen wij de afscheidsdienst op iedere gewenste locatie.. Dat kan bij een crematorium, maar u kunt er ook voor kiezen de plechtigheid op een bijzondere locatie te houden. Een plechtigheid op een bijzondere locatie kan veel meer betekenis geven aan het afscheid. Voor de crematie zelf kunt u terecht in Spijkenisse, Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Schiedam, Dordrecht, Maassluis en Heinenoord.

010 - 426 7678
Rouwbloemen worden op kist geplaatst

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het regelen van een uitvaart in Spijkenisse en Nissewaard? Neem gerust contact op. Voor het melden van een overlijden kunt u dag en nacht bellen.

010 - 426 7678