Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
010 - 426 7678

Team Monuta
Spijkenisse

Onze uitvaartverzorgers

Mieke Penne

Werken als uitvaartverzorger geeft mij veel voldoening. Ik wil namelijk iets betekenen voor mensen. Mensen helpen en steunen in hun verdriet, is dan ook een taak die ik met mijn gehele hart en vermogen probeer te doen. Mijn dienstverlening naar hen bestaat uit het regelen van de zaken die na een overlijden van belang zijn, maar ook uit het samen met de familie creëren van een afscheid dat goed voelt. Ik wil graag dat een afscheid voldoet aan de wens van de overledene en aan de wens van de mensen die achterblijven.