Uitvaartverzorgers

Al onze uitvaartverzorgers zijn vertrouwd met de lokale rituelen en gebruiken in Spijkenisse en stellen een persoonlijke invulling voorop.

Mieke Penne werkt als vaste uitvaartverzorger in de regio Spijkenisse. De plaats waar ze zelf woont en dus zeer vertrouwd is met de omgeving. Uiteraard kan het zo zijn dat een van de andere uitvaartverzorgers dienst heeft. Ook zij kennen de mogelijkheden in de omgeving van Spijkenisse en laten zich graag uitdagen om uw wensen te vervullen.

Mieke Penne - Uitvaartverzorger

Sinds 1996 werk ik als uitvaartverzorger bij Monuta. Binnen deze tijd werkte ik in de clusters Rotterdam-Noord, Schiedam en het Westland. Momenteel ben ik werkzaam in Rotterdam-Zuid. Het vak van uitvaartverzorger past echt bij mij. Ik wil namelijk iets betekenen voor mensen. Als uitvaartverzorger heb je veel contact met mensen en je biedt hen hulp en steun. Mijn dienstverlening naar hen bestaat uit het regelen van de zaken die na een overlijden van belang zijn, maar ook uit het samen met de familie creëren van een afscheid die goed voelt en die voldoet aan de wens van de overledene en aan de wens van de mensen die achterblijven.

Voordat ik kwam werken in de uitvaartzorg, werkte is als gediplomeerd Ziekenverzorgster. Ik had regelmatig contact met uitvaartondernemers en kreeg zo in interesse in deze branche. Dat ik nu zelf als uitvaartverzorger werk geeft mij veel voldoening. Want mensen helpen en steunen in hun verdriet is een taak die ik met mijn gehele hart en vermogen probeer te doen.

Contact

Monuta Spijkenisse is er voor u, ook als u niet of elders bent verzekerd. Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact op via telefoonnummer 010 - 426 7678.

Waarom Monuta Spijkenisse?

  • Oprecht luisteren en inleven
  • Gericht op persoonlijke wensen
  • Eigen catering, vormgever en drukkerij
  • Memoria gedenklink

Werkgebied

Spijkenisse