Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0800 023 05 50

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Kistdragers lopen met kist

Begrafenis regelen in Veldhoven

Voor nabestaanden is het vaak fijn om hun dierbare te kunnen bezoeken. De keuze voor een graf past daarbij en biedt een plek om even tot rust te kunnen komen. Monuta helpt u graag om in Veldhoven een passende begrafenis te regelen. U vindt in Veldhoven en omgeving meerdere begraafplaatsen. Zo kunt u onder andere terecht bij begraafplaats De Hoge Boght in Veldhoven of de begraafplaatsen in Eindhoven, Heuvel en Aalst.

0800 023 05 50
Opbaarkist met bloemstuk

Crematie regelen in Veldhoven

Met of zonder verzekering – u mag zelf kiezen waar u uw dierbare laat cremeren. In Veldhoven en omgeving kunt u onder andere terecht bij crematorium De Hoge Boght en crematorium Rijtackers. Bij een crematie kunnen wij een uitvaartdienst op iedere locatie voor u regelen. Vaak is dat nog wel in de aula van een crematorium. Het grote voordeel hiervan is dat alles plaats vindt op één locatie. Wel werken de meeste crematoria met vaste tijden. Wanneer u veel gasten heeft of een uitgebreide viering met veel toespraken en/of muziek wenst, kunt u er ook voor kiezen om na afloop van de afscheidsdienst samen te komen op een andere plek. Dat kan bij u thuis, in de tuin, op het voetbal- of hockeyveld, in een restaurant, in het theater. De keuze van locatie bepaalt u zelf en is meestal afhankelijk van de gewenste sfeer en de grootte van het gezelschap.

0800 023 05 50