Uitvaartverzorger

Altijd een vaste uitvaartverzorger in Voorthuizen en omgeving

U heeft altijd een vast aanspreekpunt bij Monuta . Deze uitvaartverzorger neemt uw wensen met u door en verzorgt de uitvaart. Ook na het afscheid komen we langs om te horen hoe de familie het afscheid ervaren heeft. Onze uitvaartverzorgers worden bij hun werkzaamheden ondersteund door uitvaartassistenten. Op deze pagina stellen we ons graag aan u voor.

Jan Kruit

Uitvaartverzorger

Het persoonlijk contact met nabestaanden en hun begeleiden tijdens het proces van het vormgeven van de uitvaart vind ik het mooiste van mijn vak. Ik wil er graag voor zorgen dat nabestaanden in alle rust keuzes kunnen maken die helpen om het afscheid van hun dierbare zo goed mogelijk vorm te geven. De wensen die wellicht al vooraf vastgelegd zijn en de wensen van de nabestaanden staan altijd centraal bij de uitvaarten die ik verzorg.

Meer over mij

Marcel Meurs

Medewerker

Ik werk sinds 2009 bij Monuta als uitvaartassistent in Ede, Bennekom en Wageningen.

Ik vind het fijn om mensen die een dierbare hebben verloren goed te ondersteunen en te begeleiden. Het geeft mij een onbeschrijfelijk goed gevoel, waar ik ook veel energie van krijg, wanneer ik na afloop een bedankje ontvang van de nabestaanden en als ze aangeven dat alles fijn en goed is verlopen.

Meer over mij

Waarom Monuta?

  • Uw wensen staan centraal
  • Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget
  • Altijd één vaste contactpersoon, voor, tijdens en na de uitvaart
  • Onze uitvaartverzorger is oprecht betrokken
  • De afspraken die ik met u maak zijn duidelijk en transparant

Werkgebied

Barneveld, Kootwijkerbroek, Kootwijk, Stroe, Voorthuizen, Terschuur, Zwartebroek, Achterveld, De Glind en Garderen