Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0342 - 47 26 58

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta in Voorthuizen gemiddeld met een

9,2
18 beoordelingen
94% beveelt Monuta in Voorthuizen aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Heel netjes verzorgd

Meer lezen
Moniek Teunissen
Nijmegen
12-08-2022
9

Idem

Meer lezen
Joke
Utrecht
03-08-2022
10

heel betrokken bij alles.

Meer lezen
A. van der linden
Veenendaal
02-08-2022
10

Toen onze papa overleed, werden we heel goed opgevangen door Monuta. Van het telefoontje om door te geven dat hij er niet meer was, tot het ophalen van zijn as. De uitvaart verzorger Jan Kruit , onze Jan de uitvaartman, voelde heel goed aan wat wij wilde, dacht met ons mee en niets was te gek. We konden openlijk over alles praten, ja zelfs lachen, want humor is voor ons belangrijk. Dit resulteerde in een uitvaart zoals papa wilde, een viering van het leven met een lach en een traan. Er werd echt naar ons geluisterd en wij hebben met een tevreden gevoel en een glimlach terug kunnen kijken.

Meer lezen
Petra
Nijmegen
03-06-2022
10

Het was goed geregeld

Meer lezen
A VAN HARN
Ede
29-05-2022
10

Diegene die onze twee uitvaarten binnen 1 jaar en vier maanden heeft verzorgd Jan uit Barneveld was oprecht, luisterend oor, accuraat, dienstverlenend, mens! Belangrijk om samen vrij en makkelijk te kunnen overleggen en begrip voor eigen wensen van de familie. Out of the box meedenken! Dankjewel Jan! Monuta heeft in Amersfoort een prachtige afscheidslocatie warm, huiselijk met goede service!

Meer lezen
Ellen
Leusden
02-05-2022
7

We zijn tevreden over de dienst . Vooral omdat dit de eerste uitvaart was van de uitvaartverzorger. Alleen zijn er wat dingen vergeten en fout gegaan. Dat is helaas niet meer terug te draaien

Meer lezen
Rein
Ede
01-05-2022
7

Kundig, bekwaam, meedenkend en voorkomend personeel

Meer lezen
Boute
Barneveld
02-02-2022
8

Luisteren goed naar wat we wilden en alles werd geregeld zoals het moet.

Meer lezen
Michael Oldhoff
Harderwijk
27-12-2021