Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0342 - 47 26 58

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta in Voorthuizen gemiddeld met een

9,1
23 beoordelingen
95% beveelt Monuta in Voorthuizen aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

8

Helaas mochten wij in korte tijd twee keer gebruik maken van de diensten van Monuta. Beide keren hebben wij de begeleiding van het moment van overlijden tot aan de crematie als heel prettig en ondersteunend ervaren. Mocht je een zeer oude (door Monuta overgenomen) polis hebben, let dan goed op de voorwaarden: Monuta (verzekeringstak) lijkt de voorwaarden enigszins eenzijdig aangepast te hebben waardoor de dekking veranderd kan zijn en de kosten dus hoger kunnen zijn. Neemt niet weg dat de dienstverlening van de uitvaarttak prima is.

Meer lezen
Luuk
Vleuten
29-08-2023
10

Jan is een man met hart voor zijn werk, het voelde continu alsof we met een vriend te maken hadden. Geen vraag was teveel en alles werd respectvol en met heel goed geregeld

Meer lezen
Esme
ede
15-02-2023
7

Ik ben enorm goed geholpen met. Het regelen van de uitvaart. Er komt zo veel meer bij kijken dan je denkt, ondanks dat ik het helaas al meerdere malen heb mee moeten maken. Wel vind ik dat als er gezegd wordt dat er na de uitvaart nog contact met je opgenomen wordt, dit dan ook gedaan moeten worden. Meerdere keren voortgekomen dat dit helaas, om wat voor reden dan ook, niet gebeurd is.

Meer lezen
L
Ede
05-02-2023
10

We hebben de periode van contact en alles wat er bij hoorde als zeer betrokken ervaren

Meer lezen
IJv
Ede
03-02-2023
10

Monuta, voor een respectvolle benadering.

Meer lezen
M Goossens
Utrecht
02-02-2023
10

Heel netjes verzorgd

Meer lezen
Moniek Teunissen
Nijmegen
12-08-2022
9

Idem

Meer lezen
Joke
Utrecht
03-08-2022
10

heel betrokken bij alles.

Meer lezen
A. van der linden
Veenendaal
02-08-2022
10

Toen onze papa overleed, werden we heel goed opgevangen door Monuta. Van het telefoontje om door te geven dat hij er niet meer was, tot het ophalen van zijn as. De uitvaart verzorger Jan Kruit , onze Jan de uitvaartman, voelde heel goed aan wat wij wilde, dacht met ons mee en niets was te gek. We konden openlijk over alles praten, ja zelfs lachen, want humor is voor ons belangrijk. Dit resulteerde in een uitvaart zoals papa wilde, een viering van het leven met een lach en een traan. Er werd echt naar ons geluisterd en wij hebben met een tevreden gevoel en een glimlach terug kunnen kijken.

Meer lezen
Petra
Nijmegen
03-06-2022