Recensies

Wensen voorop

Heel goed op onze wensen gelet

Waardering

Alle contacten van begin tot einde zijn erg gewaardeerd, medewerkers denken met je mee.

Correct en meelevend

De begeleiding die ik van Peter Mol heb mogen ontvangen, was zeer correct. Hij was meelevend,meedenkend en zeer vriendelijk. Ik heb met hem alles kunnen bespreken over de uitvaart van mijn vrouw.

Luisterend oor

We hadden een zeer betrokken uitvaartverzorger (Peter Mol). Had luisterend oor, goede adviezen, zeer punctueel en goed verzorgd in uitvoering van zaken.

Zoals verwacht

De uitvaart is precies verlopen zoals wij dit wilden, mede dankzij de goede begeleiding van Carin Graveland.

Betrokken

Zoals alles is verlopen ,betrokkenheid altijd te bereiken en alles kon en niks opgedrongen gewoon alles na onze wens verlopen vergeleken met van de weerd toen mijn ouders door hun werden verzorgd is een groot verschil hun waren zakelijk en bij jullie menselijk vandaar dat ik jullie zeker bij anderen zou aanbevelen

Deskundig en ontspannen

Het was allemaal deskundig, vriendelijk en goed geregeld.

Alleen maar lof

De manier waarop we begeleid zijn door Carin, is fantastisch geweest. Heel rustig, maar duidelijk en zorgvuldig. Alleen maar lof.

Dank voor de goede begeleiding

Contact met uitvaartbegeleider Peter Mol staat wel bovenaan. Wat een ontzettend fijne en prettige vent in de omgang. Alles was mogelijk en meedenken in het proces was heel fijn. Hij liet ons in onze waarde en met een goed luisterend oor kon hij mooi het gevoel van ons samenvatten in woord en tekst. Hij ontzorgde ons echt. Ook de locatie op de Maanderweg was een aangename verrassing. Mooie knusse ruimte voor de afscheidsdienst en zeker de familiekamer waar onze vader lag was heel mooi. Ook de dames die ons daar begeleid hebben waren heel warm. Overall: het team wat ons begeleide heeft van ons een hoog cijfer gekregen. Dank!

Alles was goed

Vriendelijke benadering, goed luisterend en handelen naar onze wensen, goede communicatie per telefoon en mail en 'altijd' bereikbaar.