Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0342 - 47 26 58

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta in Voorthuizen gemiddeld met een

9,1
28 beoordelingen
96% beveelt Monuta in Voorthuizen aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

9

Meelevende man die ons op een moeilijke en oververwacht moment, zo steunde en adviseerde in keuzes mbt de uitvaart van onze moeder. Alles was bespreekbaar en met vragen konden we bij hem terecht. Fijn dat we een draaiboek krgen zodat we precies wisten hoe de uitvaart er uit zou gaan zien. Wij konden haar hierdoor " loslaten". De 24 uurskamer in het uitvaart centrum was voor ons enorm fijn zodat wij altijd even naar ons moeder toe konden. Het is allemaal gegaan zoals we het voor ogen hadden en zoals onze moeder het zou hebben gewild. Zelfs het " kroketje" waar zij zo dol op was hebben we niet vergeten, na het einde van de dienst Jan en collega's bedankt dat jullie er voor ons zijn geweest!

Meer lezen
Monique Gijsbregts
Ede
04-06-2024
10

Alles maar dan ook alles wordt prima geregeld.

Meer lezen
Karin
Zeist
17-01-2024
10

Monuta is de steun die je nodig hebt in zware tijden. Vanaf het overlijden van mijn vrouw tot de uitvaart heb ik een geweldige steun gehad. Mijn uitvaart verzorger was Jan Kruit, door zijn vakkundige advies en raad heeft mijn vrouw een perfecte uitvaart gehad en voor mij was hij een steun in deze zware tijden. Wie je ook belt bij Monuta, je word altijd zeer vriendelijk en begrijpend geholpen. Ondanks de zware tijden die er waren (zijn) is Monuta een lichtpunt. Ook na de uitvaart is het contact prima, iedereen staat nog steeds voor klaar. De nabestaandendesk (online) is een grote hulp. Monuta maakt het je erg makkelijk, geen moeilijke dingen alles erg overzichtelijk en duidelijk.

Meer lezen
Jacco
Bilthoven
14-01-2024
9

Ik ben helemaal tevreden.

Meer lezen
Miguelina Alexandra Carty
Amersfoort
29-12-2023
8

onze uitvaart verzorger verdient een 10 Beste Jan. Super bedankt voor de zeer fijne verzorging van de crematie van mijn schoonmoeder. U heeft alles zeer netjes tot in de puntjes geregeld gr Andree Bokkers

Meer lezen
andre
amersfoort
18-11-2023
8

Helaas mochten wij in korte tijd twee keer gebruik maken van de diensten van Monuta. Beide keren hebben wij de begeleiding van het moment van overlijden tot aan de crematie als heel prettig en ondersteunend ervaren. Mocht je een zeer oude (door Monuta overgenomen) polis hebben, let dan goed op de voorwaarden: Monuta (verzekeringstak) lijkt de voorwaarden enigszins eenzijdig aangepast te hebben waardoor de dekking veranderd kan zijn en de kosten dus hoger kunnen zijn. Neemt niet weg dat de dienstverlening van de uitvaarttak prima is.

Meer lezen
Luuk
Vleuten
29-08-2023
10

Jan is een man met hart voor zijn werk, het voelde continu alsof we met een vriend te maken hadden. Geen vraag was teveel en alles werd respectvol en met heel goed geregeld

Meer lezen
Esme
ede
15-02-2023
7

Ik ben enorm goed geholpen met. Het regelen van de uitvaart. Er komt zo veel meer bij kijken dan je denkt, ondanks dat ik het helaas al meerdere malen heb mee moeten maken. Wel vind ik dat als er gezegd wordt dat er na de uitvaart nog contact met je opgenomen wordt, dit dan ook gedaan moeten worden. Meerdere keren voortgekomen dat dit helaas, om wat voor reden dan ook, niet gebeurd is.

Meer lezen
L
Ede
05-02-2023
10

We hebben de periode van contact en alles wat er bij hoorde als zeer betrokken ervaren

Meer lezen
IJv
Ede
03-02-2023