Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0342 - 47 26 58

Uitvaartcentrum in Voorthuizen

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak
Image
ontvangstruimte monuta voorthuizen

Uitvaartcentrum Monuta in Voorthuizen

U vindt ons uitvaartcentrum in Voorthuizen. Het uitvaartcentrum grenst aan begraafplaats Diepenbosch. Dit is een bekende en herkenbare locatie in Voorthuizen. U heeft in ons uitvaartcentrum de mogelijkheid om een afscheid voor uw dierbare te verzorgen, na de plechtigheid een samenkomst te organiseren voor de genodigden en om uw overleden dierbare op te baren in een van de 24-uurskamers. U ontvangt hierbij alle begeleiding en ondersteuning die u nodig heeft.

0342 - 47 26 58
Image
aula monuta voorthuizen

Aula en koffiekamer

U vindt in ons uitvaartcentrum een aula met een warme sfeer. De aula biedt ruimte aan 140 zitplaatsen en 30 staanplaatsen. Onze aula kan ook dienstdoen als koffiekamer.

0342 - 47 26 58
Image
24-uurs kamer monuta voorthuizen

Opbaarkamer en 24-uurskamer

U kunt uw dierbare opbaren in een traditionele rouwkamer of een 24-uurskamer. Bij de traditionele rouwkamer bezoekt u uw dierbare op afspraak. Kiest u voor de 24-uurskamer, dan krijgt u van ons een sleutel waarmee u op elk gewenst moment en zo lang u wilt uw dierbare kunt bezoeken. U bent de enige die toegang heeft tot de rouwkamer. Daarom kunt u de kamer op een persoonlijke manier inrichten door er bijvoorbeeld foto’s, kaartjes, bloemen of andere persoonlijke spullen te plaatsen. Er is ook een eigen keuken en toilet beschikbaar.

0342 - 47 26 58