Uitvaartverzorgers

Altijd een vaste uitvaartverzorger in Voorthuizen en omgeving

U heeft altijd een vast aanspreekpunt bij Monuta Voorthuizen. Deze uitvaartverzorger neemt uw wensen met u door en verzorgt de uitvaart. Ook na het afscheid komen we langs om te horen hoe de familie het afscheid ervaren heeft. Onze uitvaartverzorgers worden bij hun werkzaamheden ondersteund door uitvaartassistenten. Op deze pagina stellen we ons graag aan u voor.

Lisa Fokker

Uitvaartverzorger

Wat mag u van mij verwachten?

Wanneer een dierbare overlijdt is het van belang dat er een passend afscheid georganiseerd gaat worden. Hierbij moeten moeilijke keuzes gemaakt worden. Hier wil ik u graag bij helpen. Samen met u ga ik zorgen voor een afscheid dat past bij u en de wensen van de overledene. Tijdens dit proces bent u welkom om actief bij te dragen aan de invulling van de uitvaart waarin ik u zoveel mogelijk zal ondersteunen en adviseren.

Meer over mij

Carin Graveland - Geijtenbeek

Uitvaartverzorger

Samen met de nabestaanden een waardig en persoonlijk afscheid vormgeven, is iedere keer weer opnieuw mijn drive. Ieder mens is uniek.

In de jaren dat ik in het onderwijs als docent en coach heb gewerkt, werd ik er steeds opnieuw door verrast, hoe verschillend mensen zijn, zijn gevormd en ontwikkeld. Maar op het moment dat een geliefde overlijdt staan we meer dan ooit stil bij wie hij of zij daadwerkelijk was.

Meer over mij

Peter Mol

Uitvaartverzorger

Persoonlijk en betrokken

Vanuit het gegeven dat elk mens anders en uniek is, sta ik nabestaanden bij. Juist het contact en overleg maakt mijn vak elke keer weer boeiend en uitdagend. Vooral omdat de wensen van overledene en nabestaanden steeds weer anders zijn.

Meer over mij

Ineke van Lagen

Uitvaartassistent

Ik werk sinds 2007 bij Monuta als uitvaartassistent. Het geeft mij het meeste voldoening wanneer ik mensen bij kan staan in een moeilijke en verdrietige periode in hun leven.

Meer over mij

Waarom Monuta Voorthuizen?

  • Altijd beschikbaar - 24 uur per dag
  • Betrokken, informeel en laagdrempelig
  • Uw steun in moeilijke dagen

Werkgebied

Barneveld, Kootwijkerbroek, Kootwijk, Stroe, Voorthuizen, Terschuur, Zwartebroek, Achterveld, De Glind en Garderen