Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0342 - 47 26 58

Team Monuta
in Voorthuizen

Onze uitvaartverzorgers

Jan Kruit

Het persoonlijk contact met nabestaanden en hun begeleiden tijdens het proces van het vormgeven van de uitvaart vind ik het mooiste van mijn vak. Ik wil er graag voor zorgen dat nabestaanden in alle rust keuzes kunnen maken die helpen om het afscheid van hun dierbare zo goed mogelijk vorm te geven. De wensen die wellicht al vooraf vastgelegd zijn en de wensen van de nabestaanden staan altijd centraal bij de uitvaarten die ik verzorg.

Door mijn persoonlijke benadering ben ik in staat om, soms met kleine dingen, hét verschil te maken. Juist door alert te zijn op deze dingen zorgen we er samen voor dat dit in een periode van rouw juist heel veel verschil maakt.

Berber van Turnhout

De liefde voor het werken in de uitvaartbranche zit al jaren in mijn hart. Als kind was ik al geïnteresseerd in de tradities rondom de begrafenis van mijn oma. Wat me hierbij vooral opviel, was dat er nauwelijks gepraat werd over de overledene en over het verdriet rondom het afscheid. Hier wil ik graag het verschil in maken.

Mijn persoonlijke en toegankelijke benadering zorgen ervoor dat zowel de wensen van de familie alsook van de overledene samengevoegd worden tot een mooi en uniek afscheid. Een open en eerlijke opstelling zijn hierin belangrijk, zodat de nabestaanden goed ondersteund worden in de keuzes die ze maken. Het is steeds weer bijzonder om te merken dat ik in een hele kwetsbare en verdrietige periode het vertrouwen krijg om hen hierin te mogen begeleiden.

Door hiervoor de tijd te nemen, goed te luisteren en me in de familie te verplaatsen hoop ik dat het afscheid een persoonlijke herinnering zal zijn waar met een warm en goed gevoel aan teruggedacht wordt. Een herinnering waardoor het verlies een klein beetje draaglijker is.