Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0342 - 47 26 58

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Kistdragers lopen met kist

Begrafenis regelen in Voorthuizen

U kunt in Voorthuizen en omgeving op verschillende begraafplaatsen terecht. Zo kunnen wij voor u een begrafenis regelen in Voorthuizen op begraafplaats Diepenbosch. Maar u kunt ook kiezen voor een begraafplaats in Barneveld of Kootwijk of voor begraafplaats De Glind, Begraafplaats Craatshof in Garderen, Begraafplaats Veluwegaard in Kootwijkerbroek en begraafplaats Westerveld in Terschuur. Of denkt u bij een begraafplaats eens aan een eigen plekje in de natuur op natuurbegraafplaats Heidepol of Westerwolde op de Veluwe. Een begrafenis regelen wij voor u in Voorthuizen en omgeving op een plek die u wenst.

0342 - 47 26 58
Man tijdens begrafenisdienst

Crematie regelen in Voorthuizen

Als u kiest voor een crematie, kunnen wij voor u een crematie regelen in Voorschoten en omgeving die aansluit bij wat u wenst. U ontvangt advies en informatie over alles wat er plaatsvindt rondom een overlijden, zodat u heel gericht invulling geeft aan het afscheid nemen. Een voordeel hierbij is dat wij de mogelijkheden rondom een crematie in Voorschoten en omgeving kennen omdat onze uitvaartverzorgers uit de omgeving komen. Hierdoor kunt u een crematie regelen die past bij uw wensen, maar ook bij wie uw dierbare was. Zo zorgen wij samen met u voor een bijzonder afscheid.

0342 - 47 26 58
Rouwbloemen worden op kist geplaatst

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het regelen van een uitvaart in Voorthuizen, Barneveld, Terschuur, Zwartebroek, Kootwijkerbroek, Kootwijk, Stroe en Garderen? Neem gerust contact op. Voor het melden van een overlijden kunt u ons dag en nacht bellen.

0342 - 47 26 58