Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0342 - 47 26 58

Recente beoordelingen

9,1

Gebaseerd op 23 beoordelingen.
95% beveelt ons aan.

Luuk
29-08-2023

Helaas mochten wij in korte tijd twee keer gebruik maken van de diensten van Monuta. Beide keren hebben wij de begeleiding van het moment van overlijden tot aan de crematie als heel prettig en ondersteunend ervaren. Mocht je een zeer oude (door Monuta overgenomen) polis hebben, let dan goed op de voorwaarden: Monuta (verzekeringstak) lijkt de voorwaarden enigszins eenzijdig aangepast te hebben waardoor de dekking veranderd kan zijn en de kosten dus hoger kunnen zijn. Neemt niet weg dat de dienstverlening van de uitvaarttak prima is.

Lees meer

Esme
15-02-2023

Jan is een man met hart voor zijn werk, het voelde continu alsof we met een vriend te maken hadden. Geen vraag was teveel en alles werd respectvol en met heel goed geregeld

Lees meer

L
05-02-2023

Ik ben enorm goed geholpen met. Het regelen van de uitvaart. Er komt zo veel meer bij kijken dan je denkt, ondanks dat ik het helaas al meerdere malen heb mee moeten maken. Wel vind ik dat als er gezegd wordt dat er na de uitvaart nog contact met je opgenomen wordt, dit dan ook gedaan moeten worden. Meerdere keren voortgekomen dat dit helaas, om wat voor reden dan ook, niet gebeurd is.

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Voorthuizen

Samenzijn met uw nabestaanden en rouwen om het verlies van uw dierbare. Dat is waar u graag de tijd voor wilt nemen als een dierbare overlijdt. Daarom nemen wij u graag de praktische zaken uit handen en verzorgen wij voor u een passende uitvaart in Voorthuizen en omgeving. Zo kunt u rustig afscheid nemen. Tijdens het verzorgen van een begrafenis of crematie, stellen wij altijd uw wensen centraal. Daarbij adviseren wij u zo goed mogelijk, want wij weten wat er mogelijk is rondom een uitvaart in Voorthuizen en omgeving. U krijgt dan ook alle mogelijkheid om zelf vorm te geven aan de uitvaartplechtigheid. Zo zorgen wij samen met u voor een begrafenis of crematie in Voorthuizen die past bij uw wensen en bij wie uw dierbare was.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
voorthuizen-uvc-home.jpg
Monuta in Voorthuizen
Rubensstraat 67
3781 VL Voorthuizen
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 7.000 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf € 3.195. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
 Jan Kruit
Uitvaartverzorger

Jan

Kruit

Lees meer over Jan

Image
Berber van Turnhout Monuta
Uitvaartverzorger

Berber

van Turnhout

Lees meer over Berber

Image
Monuta voorthuizen pand buitenzijde

Uitvaartcentrum in Voorthuizen

U kunt in ons uitvaartcentrum in Voorthuizen een passende uitvaart met een waardig afscheid regelen. Ons uitvaartcentrum grenst aan begraafplaats Diepenbosch. Dit is een bekende en herkenbare locatie in Voorthuizen. U kunt hier een afscheid verzorgen, na de plechtigheid een samenkomst organiseren en uw overleden dierbare opbaren in een van de 24-uurskamers.
Meer over ons uitvaartcentrum

Vijf klantbeloften van Monuta

1
Altijd een persoonlijk afscheid
Wij maken van elk afscheid een persoonlijk afscheid. Precies zoals u het wilt. Dat begint met duidelijkheid. Daarom kunt u bij ons uw uitvaartwensen vastleggen. Online of in een persoonlijk gesprek met één van onze vakmensen.
2
Eén vertrouwd gezicht
Afscheid is meer dan een uitvaart alleen. Wij zorgen hierbij, van begin tot het eind, voor één vast aanspreekpunt. Eén vertrouwd gezicht. Iemand die de tijd neemt, luistert en meedenkt. En altijd rechtstreeks bereikbaar is voor al uw vragen.
3
Liefdevolle verzorging
Onze ervaren vakmensen hebben de expertise om iedereen persoonlijk en liefdevol te verzorgen. Met de juiste aandacht en respect. Als u wilt, kunt u bij dit bijzondere moment aanwezig zijn en assisteren. Ook zorgen wij voor een liefdevolle opbaring, bij u thuis, in het uitvaartcentrum of op een andere door u gekozen plek.
4
Een persoonlijk draaiboek
Alles wat we met u afspreken, leggen we vast in een persoonlijk draaiboek. Zo heeft u stap voor stap inzicht in het verloop van de uitvaart. Dat geeft rust en houvast rondom het afscheid.
5
Geen financiële verrassingen
We geven u helder inzicht in alle mogelijkheden en de kosten die daaraan verbonden zijn. Zo houdt u het overzicht en kunt u kiezen wat het beste bij u past. U ontvangt vooraf altijd een heldere prijsopgave. En wij garanderen geen financiële verrassingen achteraf.
Lokale
partners
Monuta in Voorthuizen werkt samen met de volgende lokale partners.
Catering
Van de Craats
Natuurbegraafplaats
Heidepol
Natuurbegraafplaats
Westerwolde
Bloemisterij
Eline Bloemendaal
Bloemenhuis
Vink
Bakkerij
Schuiteman
Ambachtelijke bakkerij
ten Veen
Kunstenares
Liesbeth Zethoven
Assieraden
Funeral Products B.V.
Natuursteenbedrijf
Alpha Natuursteen
Natuursteenbedrijf
Eijgelaar Natuursteen
Fotograaf
Rob Haak fotografie
Fotograaf
Passievoortekstenfoto.nl
Videograaf
Videojo
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.
Binnen welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta in Voorthuizen?
U kunt terecht bij Monuta in Voorthuizen voor het regelen van een uitvaart in de plaatsen Voorthuizen, Barneveld, Terschuur, Zwartebroek, Kootwijkerbroek, Kootwijk, Stroe en Garderen.
Ik zoek een Monuta uitvaartcentrum in Voorthuizen, waar kan ik terecht?
Monuta heeft in Voorthuizen een uitvaartcentrum. U kunt hier afscheid nemen van uw dierbare in de dagen na zijn of haar overlijden in één van onze 24-uurskamers. Daarnaast verzorgen wij de afscheidsdienst van begin tot eind. Ons uitvaartcentrum in Voorthuizen grenst aan begraafplaats Diepenbosch. Dit is een bekende en herkenbare locatie in Voorthuizen.