Uitvaart regelen

(0575) - 512 931 24/7 bereikbaar

Er komt enorm veel op u af als een dierbare overlijdt. Monuta Zutphen helpt u met het regelen van een persoonlijke, mooie uitvaart in Zutphen of Warnsveld. Dit helpt namelijk bij het verwerken van het verlies en verdriet. Wij verzorgen een crematie of begrafenis voor iedereen, met of zonder verzekering. Neem contact met ons op via telefoonnummer 0575 - 512 931 en laat ons uw uitvaart in Zutphen regelen.

Begrafenis regelen

Voor een begraafplaats zijn er meerdere locaties in Zutphen en omgeving waar u terecht kunt. Hierover vertellen we u graag. Van de kist tot aan de dragers en het rouwvervoer: u kunt alles aan ons overlaten. Wij regelen de begrafenis, zoals u dat graag wilt.

Crematie regelen

Aan de Voorsterallee in Zutphen ligt, in een prachtig open en groen gebied, crematorium De Omarming. Op deze gastvrije locatie neemt u met twintig mensen in een intieme setting afscheid, maar ook voor gezelschappen tot tweehonderd mensen kunnen we hier in Zutphen een uitvaart regelen.

Een afscheidsdienst in een kerk

Had het geloof een belangrijke plaats in het leven van u en/of uw overleden dierbare dan is een afscheidsdienst in een kerk niet weg te denken bij het regelen van de uitvaart in Zutphen. Onze uitvaartverzorgers hebben met alle kerken in Zutphen goede contacten. Kerken waar wij regelmatig afscheidsdiensten houden zijn de Walburgiskerk, De Wijngaard en de St. Jan en Het Lichtpunt in Zutphen en de Martinuskerk in Warnsveld. Wilt u liever een afscheid in een andere kerk? Dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Condoleance in een horecagelegenheid

Onze uitvaartverzorgers hebben door hun jarenlange ervaring ook goede contacten met de horecagelegenheden bij het regelen van een uitvaart in (de omgeving van) Zutphen, zoals De Pauw in Warnsveld, een restaurant dat geschikt is voor een condoleance met een paar honderd mensen. Op een zomerdag is Fort Bronsbergen in Zutphen een mooie locatie bij het water.

Heeft u nog vragen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden rondom een uitvaart regelen in Zutphen voor u, dan helpen wij u graag verder. Ons team kan een uitvaart regelen, die volledig aan uw wensen voldoet. Wat kunnen we voor u doen?

Hartelijk dank voor de goede zorgen en het mooie afscheid van onze moeder. John Box was erg betrokken en heeft alles tot in de puntjes voor ons verzorgd. We kijken ondanks ons verdriet hier erg mooi op terug. - Jolanda

Waarom Monuta Zutphen?

  • Uw wensen staan voor ons centraal
  • Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget
  • Altijd één vaste contactpersoon, voor, tijdens en na de uitvaart
  • Onze uitvaartverzorgers zijn oprecht betrokken
  • De afspraken die we met u maken zijn duidelijk en transparant

Werkgebied

Tonden, Zutphen, Eefde, Gorssel, Epse, Joppe, Almen, Steenderen, Baak, Bronkhorst, Toldijk, Warnsveld, Vierakker, Wichmond