Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0575 - 512 931

Een voorgesprek aanvragen

Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Twee vrouwen aan tafel in gesprek
Maak nu een afspraak
Kistdragers lopen met kist

Begrafenis regelen in Zutphen

Wilt u een begrafenis regelen in Zutphen of omgeving? Voor een begrafenis kunt u op meerdere locaties terecht. Zo bevindt de Oosterbegraafplaats zich bij u in de buurt. Een algemene begraafplaats, met een open karakter in een bosrijke omgeving. De begraafplaats vindt u op hetzelfde terrein als crematorium De Omarming. Woont u in Warnsveld en wilt u ook graag daar begraven worden, dan kan dat op de gemeentelijke begraafplaats in. Een moderne, open begraafplaats. Van de kist tot aan de dragers en het rouwvervoer: u kunt alles aan ons overlaten. Wij regelen de begrafenis, zoals u dat graag wilt.

0575 - 512 931
Drie mensen lopen met bloemen in de hand

Crematie regelen in Zutphen

Afscheid nemen kan overal. Naast de mogelijkheden voor een crematie in Zutphen kunnen we u adviseren over de diverse crematoria waar een afscheid kan plaatsvinden. U heeft de vrije keuze om naar elk crematorium te gaan waar u wenst. En wilt u de afscheidsplechtigheid ergens anders regelen, zoals in de kerk of de stamkroeg van uw overleden dierbare? Ook dat kan. Neem dan gerust contact met ons op voor het regelen van de crematie in Zutphen of omgeving.

0575 - 512 931
Rouwbloemen worden op kist geplaatst

Meer informatie?

Wilt u een uitvaart regelen in Zutphen en omgeving? Dan staan wij 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.

0575 - 512 931