Uitvaartverzorgers

U kunt voor, tijdens en na een uitvaart een beroep doen op het team uitvaartverzorgers van Monuta Zutphen. We zijn betrokken en onze benadering is persoonlijk. Vanzelfsprekend zijn we bekend met alle mogelijkheden en ontwikkelingen in de uitvaartzorg in Zutphen. Wij luisteren naar u en reiken ideeën aan die de uitvaart een persoonlijk tintje geven. Zo begeleiden wij u bij het maken van keuzes die op en rond de dag van de uitvaart samen de laatste herinnering vormen aan uw dierbare.

Soms wordt de uitvaart al geregeld voordat iemand is overleden. Als iemand weet dat hij binnenkort gaat overlijden, kan het een gevoel van rust geven als de uitvaart goed is geregeld. Wij helpen u hier graag bij, zodat niemand zich zorgen hoeft te maken. Leg uw uitvaartwensen alvast vast of maak een afspraak met een uitvaartverzorger in Zutphen voor een vrijblijvend gesprek. Hieronder stellen wij ons aan u voor.

Gilbert Beijer

Uitvaartverzorger

In 2009 ging ik aan het werk in de uitvaartzorg en ik vind mijn werk nog steeds mooi om te doen. Ik ben een mensen-mens en wil graag als begrafenisondernemer in Zutphen, samen met een team van professionele mensen, zaken regelen en organiseren. Het geeft mij dan ook veel voldoening als ik nabestaanden kan helpen en begeleiden in een voor hen zo moeilijke en emotionele periode.

Meer over mij

Pieter Kingma

Uitvaartverzorger

Na een lange carriere in de horeca ben ik sinds 2002 uitvaartverzorger bij Monuta. Ik ben altijd werkzaam (en woonachtig) in de regio Zutphen geweest. Hierdoor weet ik veel over de mogelijkheden rondom een uitvaart in deze omgeving. De omgang met mensen en de zorg voor het afscheid kunnen laten nemen met een goed gevoel.  Dat zijn voor mij de belangrijkste drijfveren voor het uitoefenen van mijn vak.

Meer over mij

Kitty Kersenboom-Melgert

Gastdame

Ik ben Kitty en sinds juni 2010 werkzaam bij Monuta als uitvaartmedewerker / gastvrouw.  Mijn vaste standplaats is Zutphen. De functie van gastvrouw is afwisselend maar ook veelzijdig.

Samen met mijn collega Nanny verzorg ik thuiscontroles, aulabezoeken, condoleanceavonden, afscheid diensten en koffietafels. Daarnaast doe ik nog allerhand werkzaamheden om de uitvaartverzorgers te ontlasten.

Meer over mij

Nanny Tragter- de Kruyf

Gastdame

Mijn naam is Nanny Tragter. In november 1989 ben ik begonnen bij Monuta Zutphen als gastvrouw. Eerst nog aan de Lieve Vrouwestraat in het centrum van Zutphen en vanaf 1996 aan de Piet Heinstraat.

Samen met mijn collega Kitty onderhouden we het gebouw, begeleiden we families op rouwbezoek, doen thuiscontroles, gaan mee naar kerk en crematorium en vervullen we de wens van families met betrekking tot koffietafel en condoleances. 

Meer over mij

Jeannette Huiskamp - van Zandwijk

Coördinator bedrijfsbureau

Ik ben Jeannette Huiskamp-van Zandwijk en sinds 1999 werk ik bij Monuta in diverse functies. In 2010 maakte ik de overstap van de verzekeringsgroep naar de uitvaartgroep als managementassistent op het hoofdkantoor van Monuta en begin 2017 naar het uitvaartcentrum als coördinator.

Ik werk afwisselend in Dieren en Zutphen. Het is een dynamische baan en samen met mijn collega coördinatoren verwerken we de administratie zo zorgvuldig mogelijk en ondersteunen we de uitvaartverzorgers.

Meer over mij

Jet van Leeuwen

Uitvaartverzorger

Vroeg of laat krijgt iedereen te maken met afscheid nemen van een dierbare.. Ieder mens, ieder verdriet en ieder afscheid is anders. Ik ervaar het als een voorrecht het beroep van uitvaartverzorger bij Monuta te mogen uitoefenen. Het is bijzonder om families te mogen begeleiden naar een passend en betekenisvol afscheid. Een waardig afscheid helpt de nabestaande verder in het rouwproces. Als betrokken uitvaartverzorger wil ik de familie graag ontzorgen en inspireren.

Meer over mij

Jorijn Egbers

Uitvaartcoördinator

Mijn naam is Jorijn Egbers, ik ben sinds 2012 werkzaam bij Monuta Dieren en Arnhem. De eerste jaren heb ik als uitvaartverzorgster families mogen begeleiden in het afscheid van hun naasten. Nu werk ik als uitvaartcoördinator in ons uitvaartcentrum. Van voor naar achter de schermen, maar met net zoveel passie als voorheen!

Meer over mij

Waarom Monuta Zutphen?

  • Uw wensen staan voor ons centraal
  • Altijd een waardig afscheid, passend binnen uw budget
  • Altijd één vaste contactpersoon, voor, tijdens en na de uitvaart
  • Onze uitvaartverzorgers zijn oprecht betrokken
  • De afspraken die we met u maken zijn duidelijk en transparant

Werkgebied

Tonden, Zutphen, Eefde, Gorssel, Epse, Joppe, Almen, Steenderen, Baak, Bronkhorst, Toldijk, Warnsveld, Vierakker, Wichmond