Overslaan en naar de inhoud gaan
Afspraak
maken
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten.

Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen.
Afspraak maken

Afspraak

bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0575 - 512 931

Team Monuta
in Zutphen

Onze uitvaartverzorgers

Pieter Kingma

Na een lange carrière in de horeca ben ik sinds 2002 uitvaartverzorger bij Monuta. Ik heb altijd in de regio van Zutphen en Apeldoorn gewerkt en gewoond. Hierdoor weet ik veel over de mogelijkheden rondom een uitvaart in deze omgeving. De omgang met mensen en de zorg voor het afscheid kunnen laten nemen met een goed gevoel.  Dat zijn voor mij de belangrijkste drijfveren voor het uitoefenen van mijn vak.

Gilbert Beijer

In 2009 begon ik als uitvaartverzorger. Ik wil graag als uitvaartverzorger in Zutphen, samen met een team van professionele mensen, alles naar de wens van de nabestaanden regelen als het gaat om een uitvaart. Het geeft mij dan ook veel voldoening als ik nabestaanden kan helpen en begeleiden in een voor hen zo moeilijk en emotionele periode. Aangezien ik in Zutphen woon en erg actief ben, ben ik bekend met de lokale tradities en mogelijkheden rondom het regelen van de uitvaart. 

Jet van Leeuwen

Vroeg of laat krijgt iedereen te maken met het afscheid nemen van een dierbare. Ieder mens, ieder verdriet en ieder afscheid is anders. Ik ervaar het als een voorrecht om het beroep van uitvaartverzorger bij Monuta te mogen uitoefenen. Het is bijzonder om families te mogen begeleiden naar een passend en betekenisvol afscheid. Een waardig afscheid helpt de nabestaande verder in het rouwproces. Als betrokken uitvaartverzorger wil ik de familie graag ontzorgen en inspireren.