Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0575 - 512 931

Team Monuta
Zutphen

Onze uitvaartverzorgers

Jet van Leeuwen

Vroeg of laat krijgt iedereen te maken met het afscheid nemen van een dierbare. Ieder mens, ieder verdriet en ieder afscheid is anders. Ik ervaar het als een voorrecht om het beroep van uitvaartverzorger bij Monuta te mogen uitoefenen. Het is bijzonder om families te mogen begeleiden naar een passend en betekenisvol afscheid. Een waardig afscheid helpt de nabestaande verder in het rouwproces. Als betrokken uitvaartverzorger wil ik de familie graag ontzorgen en inspireren.

Lucy Bosma

Na een carrière van 20 jaar in de luchtvaart  kwam ik erachter dat ik de diepgang miste en meer wilde: De mens (in dit geval de familie) centraal stellen. Er zíjn wanneer de familie daar behoefte aan heeft en rust geven in een emotioneel moeilijke periode. Samen met de familie een afscheid verzorgen waar zij zich in herkennen, troost uit putten en die hen op weg zal helpen in het rouwproces. Ik denk dan ook graag met u mee om dit te realiseren. Ook na de uitvaart sta ik voor u klaar.