Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0575 - 512 931

Recente beoordelingen

9,4

Gebaseerd op 41 beoordelingen.
100% beveelt ons aan.

Wouter
05-09-2023

Wij zijn goed bijgestaan door Wendy (onze uitvaartverzorgster). Ze nam de tijd voor ons en er werd ook naar ons geluisterd. Ze vulde ons aan waar nodig was.

Lees meer

Ron en Son
16-08-2023

Monuta in Lochem Heeft voor ons het verdriet dragelijk gemaakt , alle betrokkenen waren en zijn zeer bekwaam in hun vak want het is een mooi beroep het levenseinde zo goed verzorgd aan alles was gedacht , Monuta uit Lochem was zeer betrokken vanaf het begin tot de laatste autorit meer dan eerbiedig naar de overledenen toe en d4 nabestaanden Onze welgemeende Dank

Lees meer

Sonja Buiting
04-08-2023

Mijn ervaring met monuta was boven verwachting erg goed. Zeer tevreden

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Zutphen

Uw leven staat even in de pauzestand wanneer een dierbare overlijdt. Maar in de dagen na een overlijden moet er veel worden geregeld en besloten.  Het team van Monuta in Zutphen neemt u graag deze zorg uit handen en helpt u bij het nemen van de juiste beslissingen. Een mooie, persoonlijke uitvaart helpt bij het verwerken van het verlies en het verdriet. Dat weten wij als geen ander. Tegenwoordig kan en mag veel en wij zullen er alles aan doen om het u zo aangenaam mogelijk te maken. Aarzel daarom ook niet om uw wensen kenbaar te maken. Wij zijn er graag voor u. Voor, tijdens en na het regelen van een uitvaart. Ook als u niet of ergens anders bent verzekerd. Heeft u vragen? Neem contact met ons op of bel ons op 0575 - 512 931.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
zutphen-uvc-header
Uitvaartcentrum
Piet Heinstraat 31
7204 JN Zutphen
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 7.000 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf € 3.195. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
Jet van Leeuwen
Uitvaartverzorger

Jet

van Leeuwen

Lees meer over Jet

Image
Wendy Beukema uvv
Uitvaartverzorger

Wendy

Beukema

Lees meer over Wendy

Image
Monuta Zutphen

Uitvaartcentrum in Zutphen

Ons uitvaartcentrum aan de Piet Heinstraat heeft een sfeervolle en huiselijke uitstraling die u in een moeilijke tijd toch een gevoel van warmte geeft. Het is mogelijk om hier afscheid te nemen in de dagen na zijn of haar overlijden in de opbaarkamer of in een van onze 24-uurskamers. Daarnaast verzorgen wij de afscheidsdienst van begin tot eind. Wilt u meer weten over ons uitvaartcentrum en haar faciliteiten? Klik dan op de button hieronder.
Meer over ons uitvaartcentrum

Vijf klantbeloften van Monuta

1
Altijd een persoonlijk afscheid
Wij maken van elk afscheid een persoonlijk afscheid. Precies zoals u het wilt. Dat begint met duidelijkheid. Daarom kunt u bij ons uw uitvaartwensen vastleggen. Online of in een persoonlijk gesprek met één van onze vakmensen.
2
Eén vertrouwd gezicht
Afscheid is meer dan een uitvaart alleen. Wij zorgen hierbij, van begin tot het eind, voor één vast aanspreekpunt. Eén vertrouwd gezicht. Iemand die de tijd neemt, luistert en meedenkt. En altijd rechtstreeks bereikbaar is voor al uw vragen.
3
Liefdevolle verzorging
Onze ervaren vakmensen hebben de expertise om iedereen persoonlijk en liefdevol te verzorgen. Met de juiste aandacht en respect. Als u wilt, kunt u bij dit bijzondere moment aanwezig zijn en assisteren. Ook zorgen wij voor een liefdevolle opbaring, bij u thuis, in het uitvaartcentrum of op een andere door u gekozen plek.
4
Een persoonlijk draaiboek
Alles wat we met u afspreken, leggen we vast in een persoonlijk draaiboek. Zo heeft u stap voor stap inzicht in het verloop van de uitvaart. Dat geeft rust en houvast rondom het afscheid.
5
Geen financiële verrassingen
We geven u helder inzicht in alle mogelijkheden en de kosten die daaraan verbonden zijn. Zo houdt u het overzicht en kunt u kiezen wat het beste bij u past. U ontvangt vooraf altijd een heldere prijsopgave. En wij garanderen geen financiële verrassingen achteraf.
Lokale
partners
Monuta in Zutphen werkt samen met de volgende lokale partners
Notaris
DWR Notarissen
Bloemist
Kok Bloemenservice
Bloemist
Bloemist de Klavertuin
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Vanuit welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta in Zutphen?
U kunt terecht bij Monuta in Zutphen voor het regelen van een uitvaart in de plaatsen Tonden, Zutphen, Eefde, Gorssel, Epse, Joppe, Almen, Steenderen, Baak, Bronkhorst, Toldijk, Warnsveld, Vierakker en Wichmond.
Ik zoek een uitvaartcentrum in Zutphen, waar kan ik terecht?
Als uitvaartonderneming in Zutphen beschikken wij over een uitvaartcentrum aan de Piet Heinstraat 31 in Zutphen. Hier kunt u afscheid nemen van uw dierbare in de dagen na zijn of haar overlijden. Ook kunt u hier de afscheidsdienst laten plaatsvinden. Wij verzorgen het afscheid van begin tot eind. Ook als u ergens anders of niet verzekerd bent.
Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger van Monuta in Zutphen via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, kan hij of zij u meer vertellen over de mogelijkheden.