Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0575 - 512 931

Recente beoordelingen

9,3

Gebaseerd op 17 beoordelingen.
100% beveelt ons aan.

alie hissink lammertink
16-02-2022

er was goed over leg.

Lees meer

Karin
19-01-2022

Bij een overlijden komt er heel veel op je af. Heel prettig dat de uitvaartverzorger van Monuta ons alles uit handen heeft genomen zodat wij ons volledig konden richten op het afscheid.

Lees meer

Janice
17-12-2021

Hoe verdrietig het ook is dat een geliefde overleden is, is de begeleiding en ondersteuning heel fijn. Genoeg adviezen in bepaalde situaties die voorvallen zodra overledene dit bijv. zelf nooit aangegeven heeft. Nauw contact tot aan / tijdens de condoleance en ceremonie, met vragen bijna 24/7 bereikbaar . Ook de nabespreking als zeer prettig ervaren.

Lees meer

Bekijk alle recensies

Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak

Uitvaart in Zutphen

Uw leven staat even in de pauzestand wanneer een dierbare overlijdt. Maar in de dagen na een overlijden moet er veel worden geregeld en besloten.  Het team van Monuta in Zutphen neemt u graag deze zorg uit handen en helpt u bij het nemen van de juiste beslissingen. Een mooie, persoonlijke uitvaart helpt bij het verwerken van het verlies en het verdriet. Dat weten wij als geen ander. Tegenwoordig kan en mag veel en wij zullen er alles aan doen om het u zo aangenaam mogelijk te maken. Aarzel daarom ook niet om uw wensen kenbaar te maken. Wij zijn er graag voor u. Voor, tijdens en na het regelen van een uitvaart. Ook als u niet of ergens anders bent verzekerd. Heeft u vragen? Neem contact met ons op of bel ons op 0575 - 512 931.
  • Uitvaartverzorgers
  • Uitvaart regelen
  • Prijzen
  • Locaties
Image
zutphen-uvc-header
Uitvaartcentrum
Piet Heinstraat 31
7204 JN Zutphen
Volgens het Nibud kost een gemiddelde uitvaart in Nederland €7.500. Er zijn veel mogelijkheden om een uitvaart vorm te geven. De kosten van een uitvaart zijn hoger of lager afhankelijk van uw persoonlijke wensen en liggen al gauw tussen de € 6.500 en de € 11.000. Maar ook bij een kleiner budget is er veel mogelijk. Bij Monuta kunnen wij al een bijzonder afscheid voor u regelen vanaf €2.995. Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee.
Afspraak maken
Direct na overlijden
Monuta is 7 dagen per week 24 uur per dag bereikbaar
Eerste 24 uur
Binnen 24 uur afspraken en begroting geregeld met de uitvaartverzorger
1 - 4 dagen
Vormgeven van een bijzonder afscheid
5 - 8 dagen
Een bijzonder afscheid met de nabestaanden en dierbaren
Lees meer
Image
Jet van Leeuwen
Uitvaartverzorger

Jet

van Leeuwen

Lees meer over Jet

Image
Lucy Bosma
Uitvaartverzorger

Lucy

Bosma

Lees meer over Lucy

Image
Uitvaartcentrum Zutphen gebouw

Uitvaartcentrum in Zutphen

Ons uitvaartcentrum aan de Piet Heinstraat heeft een sfeervolle en huiselijke uitstraling die u in een moeilijke tijd toch een gevoel van warmte geeft. Het is mogelijk om hier afscheid te nemen in de dagen na zijn of haar overlijden in de opbaarkamer of in een van onze 24-uurskamers. Daarnaast verzorgen wij de afscheidsdienst van begin tot eind. Wilt u meer weten over ons uitvaartcentrum en haar faciliteiten? Klik dan op de button hieronder.
Meer over ons uitvaartcentrum
Lokale
partners
Monuta in Zutphen werkt samen met de volgende lokale partners
Notaris
DWR Notarissen
Bloemist
Kok Bloemenservice
Bloemist
Bloemist de Klavertuin
Veelgestelde
vragen

Bekijk alle vragen

Vanuit welke woonplaatsen kan ik terecht bij Monuta in Zutphen?
U kunt terecht bij Monuta in Zutphen voor het regelen van een uitvaart in de plaatsen Tonden, Zutphen, Eefde, Gorssel, Epse, Joppe, Almen, Steenderen, Baak, Bronkhorst, Toldijk, Warnsveld, Vierakker en Wichmond.
Ik zoek een uitvaartcentrum in Zutphen, waar kan ik terecht?
Als uitvaartonderneming in Zutphen beschikken wij over een uitvaartcentrum aan de Piet Heinstraat 31 in Zutphen. Hier kunt u afscheid nemen van uw dierbare in de dagen na zijn of haar overlijden. Ook kunt u hier de afscheidsdienst laten plaatsvinden. Wij verzorgen het afscheid van begin tot eind. Ook als u ergens anders of niet verzekerd bent.
Ik wil graag mijn uitvaartwensen vastleggen. Waar kan ik dit doen?
Bij Monuta kunt u eenvoudig en kosteloos uw uitvaartwensen vastleggen, ook als u ergens anders verzekerd bent. U kunt uw uitvaartwensen ook vrijblijvend bespreken met een uitvaartverzorger van Monuta in Zutphen via een voorgesprek. Als u een afspraak maakt, kan hij of zij u meer vertellen over de mogelijkheden.