Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0575 - 512 931

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Zutphen gemiddeld met een

9,5
48 beoordelingen
100% beveelt Monuta Zutphen aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Alles was netjes verzorgd

Meer lezen
Xenia Van Zanten
Voorst
17-03-2024
10

Alles rond de uitvaart was goed en netjes geregeld.

Meer lezen
Kitty
Dieren
15-02-2024
10

Ik post niet vaak een review, maar wanneer ik dat wel doe dan is dat zeker verdiend. Ik ben nog van die generatie van ..... " Bent u ontevreden ? Vertel het ons. Bent u tevreden ? Vertel het dan aan anderen ". In oktober 2023 overleed mijn moedertje op 92 jarige leeftijd. Dat is op het eerste gezicht een respectabele leeftijd. Maar wanneer je ouder niets mankeert en eigenlijk binnen een kleine week komt te overlijden heeft dat wel een enorme impact. Wanneer je er dan ook nog eens bijna alleen voor staat dan is het fijn dat er van die lieve mensen zijn die je ont zorgen en altijd voor je klaar staan. Dat vond ik in de mensen van Monuta Zutphen en in het bijzonder bij Toon van den Boogaard. Die man heeft mij zo voortreffelijk geholpen en bijgestaan. Ik weet het zult u zeggen, dat is hun werk. Maar dit is meer dan werk. Ik had echt het gevoel dat ik geholpen werd door een vriend. Er staat iemand aan je zijde die je alles kunt vragen en je bijna letterlijk alles uit handen neemt in de goede zijn van het woord. En ook na alle plechtigheden stond hij klaar met raad en daad. Echt enorme waardering en dank aan het team van Monuta en in het bijzonder aan Toon wat zij voor mij en m'n naasten hebben gedaan. De sterren gaan tot vijf , maar ik had er wel tien willen geven ! Met vriendelijke groet, André van Overhagen

Meer lezen
André van Overhagen
Zutphen
25-01-2024
9

van begin tot eind geweldig begeleid. alles goed vooraf doorgesproken, geen verrassingen achteraf.

Meer lezen
hans Tragter
Neede
02-01-2024
10

Super

Meer lezen
Hans
Neede
14-10-2023
10

Alles naar wens gegaan

Meer lezen
Berend
Warnsveld
03-10-2023
10

Gewoon zo door gaan perfect zo.

Meer lezen
Ron Beek
Warnsveld
29-09-2023
10

Wij zijn goed bijgestaan door Wendy (onze uitvaartverzorgster). Ze nam de tijd voor ons en er werd ook naar ons geluisterd. Ze vulde ons aan waar nodig was.

Meer lezen
Wouter
Dieren
05-09-2023
10

Monuta in Lochem Heeft voor ons het verdriet dragelijk gemaakt , alle betrokkenen waren en zijn zeer bekwaam in hun vak want het is een mooi beroep het levenseinde zo goed verzorgd aan alles was gedacht , Monuta uit Lochem was zeer betrokken vanaf het begin tot de laatste autorit meer dan eerbiedig naar de overledenen toe en d4 nabestaanden Onze welgemeende Dank

Meer lezen
Ron en Son
BEUNINGEN
16-08-2023