Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0575 - 512 931

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Zutphen gemiddeld met een

9,5
26 beoordelingen
100% beveelt Monuta Zutphen aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

10

Monuta is erg medelevend met de nabestaanden

Meer lezen
Jolanda
Winterswijk
01-12-2022
10

We zijn zowel voor, tijdens als na de uitvaart van mijn partner en onze vader, ontzettend goed begeleid door mevrouw Beumer. Zij verdiend een pluim

Meer lezen
Christian Petersen
Zutphen
25-11-2022
9

Uitstekende begeleiding gekregen van de uitvaartverzorger (Mevr. Jet van Leeuwen) bij de uitvaart van mijn vader. De voorbereiding, offerte, adviezen, uitvoering en nazorg allemaal keurig geregeld. Monuta en Jet, namens de familie hartelijk dank voor de goede zorgen.

Meer lezen
Hans
Eerbeek
03-11-2022
9

Een goed gevoel . Ik kan met tevredenheid terug kijken op een mooie uitvaart en crematie .

Meer lezen
Sjohnnie
Hengelo Gld
05-10-2022
10

Mijn ervaring is zeer positief, vanaf het overlijden tot aan de uitvaart is het prima gegaan.

Meer lezen
Willem
Ruurlo
03-10-2022
10

vriendelijke personeel, erg betrokken voor de naasten. dit voelde als een warme deken. ik ga ook alles vast leggen bij Monuta. zodat alles geregeld is en een mindere zorg voor mijn nabestaanden.

Meer lezen
Astrid
Dieren
03-10-2022
10

Erg fijne, duidelijke en persoonlijke begeleiding. Wat wij wilden was het belangrijkst. Geen moment het gevoel gehad dat we onnodig op kosten werden gejaagd.

Meer lezen
Rens
Deventer
03-10-2022
10

Graag wilde ik samen met mijn dochter een voorgesprek met de uitvaartleidster die ik had uitgekozen. Ze nam echt de tijd voor ons en probeerde op al onze vragen antwoord te geven. We hebben alles besproken en ze heeft het vast gelegd in een boekje.

Meer lezen
mieke Uitentuis
Zutphen
31-08-2022
10

het is gegaan zoals mijn man had gewild. heel rustig .maar mooi. ik krijg ook van iedereen te horen dat het een fijne samenkomst was alles was perfect geregeld. in een woord geweldig.

Meer lezen
janny
Apeldoorn
16-07-2022