Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0575 - 512 931

Recensies

Klanten waarderen de dienstverlening van Monuta Zutphen gemiddeld met een

9,3
17 beoordelingen
100% beveelt Monuta Zutphen aan

Dit is wat
onze klanten zeggen

Meest recente recensies

9

er was goed over leg.

Meer lezen
alie hissink lammertink
klarenbeek
16-02-2022
10

Bij een overlijden komt er heel veel op je af. Heel prettig dat de uitvaartverzorger van Monuta ons alles uit handen heeft genomen zodat wij ons volledig konden richten op het afscheid.

Meer lezen
Karin
Apeldoorn
19-01-2022
10

Hoe verdrietig het ook is dat een geliefde overleden is, is de begeleiding en ondersteuning heel fijn. Genoeg adviezen in bepaalde situaties die voorvallen zodra overledene dit bijv. zelf nooit aangegeven heeft. Nauw contact tot aan / tijdens de condoleance en ceremonie, met vragen bijna 24/7 bereikbaar . Ook de nabespreking als zeer prettig ervaren.

Meer lezen
Janice
Didam
17-12-2021
10

Met gevoel en effectieve daadkracht, onze wensen tot in detail serieus genomen

Meer lezen
Helene
Eefde
27-11-2021
10

Uitstekend verzorgde uitvaart precies hoe mijn oma het gewild zou hebben. Beschikbaarheid van onze contact persoon zeer meedenkend en goed bereikbaar. En heel begripvol en het moment dat ze meegenomen werd zeer geduldig en alles werd stap voor stap uitgelegd.

Meer lezen
mevrouw
Apeldoorn
11-10-2021
9

Duidelijke informatie over de afscheidsdienst en ook het financiële aspect

Meer lezen
Bertus
Ede
11-09-2021
10

Na een overlijden komt er heel veel op de nabestaanden af. Je moet snel allerlei beslissingen nemen over zaken waar je nog nooit eerder mee te maken hebt gehad. Zo verging het ons in ieder geval. Het gaf rust dat we konden vertrouwen op professionele hulp van Monuta.

Meer lezen
Judith
Den Haag
13-06-2021
9

Bijzonder respectvol

Meer lezen
Wilma
Zutphen
22-05-2021
7

Vriendelijk en rustig en behulpzaam

Meer lezen
Sienie
Apeldoorn
06-05-2021