Overslaan en naar de inhoud gaan
Een voorgesprek inplannen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Hierbij worden alle wensen en mogelijkheden rondom het komende afscheid besproken en vastgelegd. U bespreekt met elkaar hoe de uitvaart eruit moet komen te zien; van de keuze voor een begrafenis of crematie tot aan de keuze voor de bloemen, muziek en kist. Een voorgesprek geeft een duidelijk overzicht van de kosten. Zodra u het formulier ingevuld heeft, nemen wij binnen een werkdag contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Afspraak
bevestigd

Wij hebben uw verzoek voor een afspraak in goede orde ontvangen. U wordt binnen één dag gebeld door ons om een afspraak in te plannen met een uitvaartverzorger bij u in de buurt.

Met vriendelijke groet,

Monuta

U ontvangt binnen enkele minuten een bevestigingsmail van uw aanvraag op het door u opgegeven e-mailadres.
Lees meer over het uitvaartproces
Aanhef
Is de afspraak voor uzelf?
Bel bij overlijden
24 / 7
0575 - 512 931

Uitvaartcentrum Zutphen

Graag stellen wij ons uitvaartcentrum in Zutphen beschikbaar voor de uitvaart van uw overleden dierbare. Het is mogelijk om hier afscheid te nemen in de dagen na zijn of haar overlijden in de opbaarkamer of in een van onze 24-uurskamers. Daarnaast verzorgen wij de afscheidsdienst van begin tot eind. Het voordeel van een uitvaartdienst in ons uitvaartcentrum in Zutphen is dat u alle tijd heeft. Wij reserveren een hele ochtend of middag voor u. Daarom is het een goede plek om een afscheidsdienst en afsluitende nazit te organiseren, vanwaar wij u ook naar het crematorium kunnen begeleiden. Het uitvaartcentrum beschikt over een aula, koffiekamer en 24-uurskamers.
Een voorgesprek aanvragen
Een voorgesprek is een gesprek met een uitvaartverzorger over een nabij afscheid. Een voorgesprek kunt u ook aanvragen als u niet bij ons verzekerd bent.
Maak nu een afspraak
Image
Monuta Zutphen

Catering

Wij verzorgen graag een persoonlijk afscheid, en dat geldt ook voor de catering in ons uitvaartcentrum in Zutphen. Wilt u na de dienst bijvoorbeeld graag een gebakje eten tijdens de condoleance? Of heeft u behoefte aan een uitgebreide lunch met een warme kop soep? Bespreek uw wensen met ons. Dan geven wij op basis van uw wensen vorm aan ieder onderdeel van het afscheid.

0575 - 512 931
Image
Monuta Zutphen
Image
Monuta Zutphen

Aula en koffiekamer

Onze aula in ons uitvaartcentrum in Zutphen is modern, maar ook huiselijk ingericht en door de grote ramen is er veel licht. Er zijn ruim 150 zitplaatsen en een ruim aantal staanplaatsen. Met de schuifwand in het midden maken we de ruimte intiem voor kleine gezelschappen van bijvoorbeeld twintig mensen. De ruimte is goed toegankelijk voor minder validen. Persoonlijk afscheid nemen staat centraal tijdens de plechtigheid. U vult de plechtigheid geheel naar eigen wens in, bijvoorbeeld met (live)muziek, sprekers en eigen rituelen. Mensen van elke cultuur en religie kunnen bij ons op een traditionele manier afscheid nemen van hun dierbare. Wilt u de uitvaartdienst in ons uitvaartcentrum in Zutphen nog eens naluisteren, dan maken we voor u een opname op cd.

0575 - 512 931
Image
Monuta Zutphen
Image
Monuta Zutphen

Opbaarkamer en 24-uurskamer

Een hele prettige omgeving om afscheid te nemen is in een 24-uurskamer. Uw overleden dierbare ligt dan tot de dag van de uitvaart opgebaard in ons uitvaartcentrum in Zutphen. In deze kamer krijgt u en uw familie de ruimte om afscheid te nemen van uw overleden dierbare. U krijgt een sleutel van de kamer, waardoor u 24 uur per dag de kamer uw dierbare kunt bezoeken en zo lang kunt blijven als u zelf wilt. Deze kamers kleedt u verder geheel naar wens aan met dierbare spullen, zoals foto’s, schilderijen of muziek. U heeft daarnaast beschikking tot een toilet en gratis koffie en thee. In de reguliere opbaarkamer is het ook mogelijk om uw dierbare tot aan de dag van de uitvaart te bezoeken in ons uitvaartcentrum in Zutphen. U mag uw dierbare in deze kamer (op afspraak) zo vaak zien als u wilt. Er is altijd een medewerker aanwezig om u bij te staan en u te helpen bij eventuele vragen. Het is vanzelfsprekend ook mogelijk om een thuisopbaring te regelen. 

0575 - 512 931
Image
Monuta Zutphen
Image
Monuta Zutphen

Meer informatie?

Wilt u meer zien van ons uitvaartcentrum in Zutphen? U bent van harte welkom om eens te komen kijken en uw wensen met ons door te spreken. Neem hiervoor telefonisch contact op via 0575 - 512 931. Ook voor andere vragen kunt u dit telefoonnummer bellen.

0575 - 512 931